bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar herkese merhaba. Ben de ince islere kalkistim. Kilerdir bazadir cekmece icleridir cok yormadan hergun biraz biraz yapip ilerlim diyorum ama yine de cok yoruldum simdi diktim ayaklari havaya uzanip sizleri okuyorum :)

Buarada odasi musait olup bebisine oda yapcak olan anneler ne tarz bi oda yapmayi planliyorsunuz? Nasil mobilyalar, hangi renkler, nasil susler?
Bir de odayi hangi ay yapip bitirmek gerekir acaba?

Buarada odasi musait olup bebisine oda yapcak olan anneler ne tarz bi oda yapmayi planliyorsunuz? Nasil mobilyalar, hangi renkler, nasil susler?

beynimi okudun resmen. inan bende onu düşünerek google da geziniyordum. ablam daha önce oda takımı yapmıştı ama oda şimdi 2. hamile. bana oda takımı sakın yapma dedi, park yatak al dedi. bende park yataklara baktım ama hiç beğenmedim takım yine yapmayı düşünmüyorum ama şık pembiş bir duvar kağıdı, sade beyaz bir yatak, bir de ikea dan şifonyer aldıkmı benim tamam oluyor. dolap zaten daha önce koçtaştan almıştım bebişede uyar diye. ama yinede kafam çok karışık

Aynen ben de tam mobilya takimi almayi dusunmuyorum. Park yatak turkiye de cok talep edilen bise oldu ama yurtdisinda seyahatlerde kullanilan bi yatak modeli surekli yatmalarda ergonomik degil bunla ilgili cok yazi okudum ve asla park yatak almayi dusunmuyorum.
Ben de surekli instagram ikea vs nette dolasmacalardayim :)

Valla ben uzayan yatakli mobilyalardan alicam canim.modokoda vb mobilyacilarda takim olarak satiliyor. Ama 2 ay icinde teslim edilecekmis yani 7 Aya kadar anca gelir.. odayi simdiden temizlemeye atilacaklari atmaya baslicam depo gibi kullaniyorduk odayi bir de kocaman yer kaplayan dolap var onu aticam sokulurse bidaha toparlanmaz gibi.. dolap duvari kirletmwdiyse boyatmicam 2 sene once boyanmisti temiz beyaz duvarlar zaten me de olsa cocuk cizecek kirlenecek.. Ama dolabin arkasi kirli cikarsa silicem anca biter zaten perde siparisi verdim 19unda gelirmis ama tulu bebek icin uygun olsun istiyorum henuz bulamadik oyuncakli hayal gucu yuksek bir tul hali vs. de ayni sekilde bakicaz.. 7. Aya siparis oda takimi gelse yavas yavas onlarida temizleyip yerlestirmesi 8. Aya tamamlanmis olur hersey parkyatak da almayi dusunuyorum uygun bisey tatile giderken ya da ilk 6 ay-1 sene yanimda yatabilsin diye

Ay ne guzel planlamissin herseyi bana da annem diyor 7. Ayin sonuna hazir olsun erken dogum vs ne olur ne olmaz riske atmayin diye ben de internette model bakiyorum sevimli kullanisli bi kucuk adam odasi yapmak istiyorum :)
Nette begendigim bi kac model var buraya yuklim de fikirlerinizi alayim.

y ne guzel planlamissin herseyi bana da annem diyor 7. Ayin sonuna hazir olsun erken dogum vs ne olur ne olmaz riske atmayin diye ben de internettemodel bakiyorum sevimli kullanisli bi kucuk adam odasi yapmak istiyorum :)
Nette begendigim bi kac model var buraya yuklim de fikirlerinizi alayim.

Planladim canim planlamasina da usengeclikten harekete gecemiyorum birturlu 2 haftadir odayi toparlayacagim daha insallah yetistiririz 8. Aya gonder canim bakalim seve seve yorumlariz moral oluyor zaten boyle bebis esyalarina bakmak secmek begenmek

Yükle bakalım bizde fikir olur belki :) bende ablamdan annemin aldığı ilk 3 ya da 5 aya kadar yatabilecek bir tane yatak var. tabi bir süre sonra olmayacağı için yatak şart olacak. bu sebeple onunla idare ederim diye çokta acele etmeme gerek yok diye düşünüyorum. resmini atayım size de. şimdi tüllerini de taktım çok tatlı duruyor. bu beni kısa bir süre idare eder inş.

Eklentiler

• image1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 55
  • image2.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 57
Planladim canim planlamasina da usengeclikten harekete gecemiyorum birturlu 2 haftadir odayi toparlayacagim daha insallah yetistiririz 8. Aya gonder canim bakalim seve seve yorumlariz moral oluyor zaten boyle bebis esyalarina bakmak secmek begenmek

evet aynen. vakit başka türlü geçmiyor ^.^

İlk 3-5 ay yatması için sepet beşik düşünüyorum, sonrası için montessori stil yatak yaptırmayı düşünüyorum uzun yıllar yatabilir :) (görseldekinin beyazını yaptıracağım. Gardrop, şifonyer-altaçma ünitesi, duvar rafları hemen hemen bunları almayı düşünüyorum.
Mobilyaları beyaz alıp aksesuarları renkli yapmayı planlıyorum.

Eklentiler

• 13819707_945319085614002_1632798964_n.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 13820933_945318978947346_2055990306_n.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 13815050_945318952280682_1902500538_n.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 13819669_945318925614018_1594901471_n.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 13819683_945318922280685_766222548_n.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 13823304_945318965614014_411068588_n.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 51

Benim de bebek odası yapacağım oda misafir yatak odasıydı orayı boşaltıp düzenlemem gerekecek. baya işimiz var aslında da hallederiz kadire bağladık niyeyse :)))

Benim de bebek odası yapacağım oda misafir yatak odasıydı orayı boşaltıp düzenlemem gerekecek. baya işimiz var aslında da hallederiz kadire bağladık niyeyse :)))

olur olur ya daha kaç ayımız var. çokta yaymazsak yetişir diye düşünüyorum. modellerini beğendim çok ciciler. bende beyazdan yanayım. teferruatlar renkli olabilir. ablam oğluşuna oda yaptı kayra hep ablamda yattı, zaten kene gibi dibindne ayrılmıyor. şimdi 3 yaşında hala yatağında. şimdi oda hamile bana öyle akıl verdi işte ama benim içime sinmedi yinede. karyola şart. bitirelim resimleri atarız buraya. ben önce işe duvar kağıdı ile bağlayacağım. böyle bir duvar kağıdı beğendim şimdilik.

Eklentiler

• qzxfdcelt34c3mmlz9xp.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 60

Bence çok acele etmeyin kızlar. Oda falan yapmayın bebek doğana kadar. Ben annemi dinlemedim, yaptım ve kötü bir olay yaşadım. Bebeğimin odasını ve eşyalarını tamamladıktan 2 gün sonra kaybettim oğlumu. Bu oğlumda da o sebeple bir şey almayı ve düzenlemeyi düşünmüyorum. Doğsun, kıyafetlerini bile o zaman alacağım. Sadece doğum çantası için bir kaç parça eşya alacağım o kadar. Ama miniğimi kucağıma alınca planlarım yok değil tabii :) Rabbim hepimize planladığımız, hayal ettiğimiz şeyleri yaşamayı nasip etsin...

Aynen bu duvar kagitlari cok sempatik duruyor :)
Ben kendi yatagimda yatirma taraftari degilim. İlk 5 ay kendi odamda sepet besikte yatar geceleri, gunduzleri kendi odasinda 5 aydan sonra da montessori yer yataginda geceli gunduzlu kendi yatar diye dusunuyorum tabi hayaller hayatlar olmassa :)

Canim basin sagolsun Allahim tekrarini nasip etmesin kimseye de yasatmasin. Dedigin cok dogru ama riskli donemleri atlattik bundan sonrasi takdiri ilahi dedigin gibi bi hevesle yapioruz biz de ama Allahim guzel sonuclandirmayi nasip etsin gonle soz gecmiyor cunku

İri bir kızım olacakmış 850gr olmuş bile

Ama başlangıçtan beri 12kilo aldım. Sağlıklı beslenmiyorum, ne canım isterse yiyip içiyorum, buna dur demem gerek!
Oy masallah canim kiz bebek icin cok guzel bi kilo :) beslenmene dikkat et canim fastfood abur cubur yeme gerisine de cok takilmamak gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…