bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Magnezyum kullan tatlimmmm

Canım 5 gün ileride olduğunu söyledi. Haklısın dikkat etmeye başladım ilk öğünümle.

Yeşil mercimek salatası mı öneriyorsun? Yazlıktayım, yüzüyorum ve yiyorum da. Hele yoğurtlu kızartmaya dayanamıyorum. Her sabah uzun kahvaltılar...

Ama dikkat edicem artık...

mercimekli salatada yap canim cok iyi geliyor yaninda ayran :))

Son düzenleme:
Saglikli beslenme canim hem kan yapiyor hem bebegine yariyor tatlim sen bilir tuketebilirsin :)) yanindada ayran

Son düzenleme:
Ilac kullanmayi sevmiyorum baska tavsiyen varmi cnm
Salatalikta yesilikte brokolide ispanakta sutte yogurtta yumurtada yesilmercimekte bunlarda hersey var tatlim yesilmercimekli bulgur pilavi yesilmercimekli salata yap bol bol tuket sade soda bebeginede yararli

Salatalikta yesilikte brokolide ispanakta sutte yogurtta yumurtada yesilmercimekte bunlarda hersey var tatlim yesilmercimekli bulgur pilavi yesilmercimekli salata yap bol bol tuket sade soda bebeginede yararli

Genelde tukettigim gidalar..yesil mercimrkli bulgur pilavini sevdigimden ara ara yapiyorum zaten..
Birde kilo alamiyorum ilk aylarda iki kilo almistim sonra eksilme oldu artma olmadi
ondan ayaklarimda kramp olurmuki

Genelde tukettigim gidalar..yesil mercimrkli bulgur pilavini sevdigimden ara ara yapiyorum zaten..
Birde kilo alamiyorum ilk aylarda iki kilo almistim sonra eksilme oldu artma olmadi
ondan ayaklarimda kramp olurmuki
Yok fistigim brnde 2 kilo aldim ondan degil magnezyum eksikligi iste sen Ikra meyra nin dedigini yap azalir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…