bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benim genital akıntılarım başından beri geçmek bilmedi. ketoral fitil verdi doktorum bir kaç kez, kullanıyorum sonra yine aynı. önceden de oluyordu ama şimdi daha uzun sürüyor gibi omega olarakta haftada bir balık vs yediğim için sanırım gerek duymadı. özellikle somonu çok tercih ediyorum. kullandığım şuanda sadece elevit vitamin ilacı diğeri de gynoferon demir hapı. başka hiç bir şey almamı istemedi. başlarda bulantılar dan süt içemiyordum o yüzden kalsiyum alıyordum onuda kesince azaldı kullandıklarım.

Hepsi çok tatlı çok beğendim ben oğlumda bunların mont gibi olanlarını almıştım küçük almıştım ilk günler 1 ,2 giydi sonra olmadı hiç bence doğsun çocuğunun irilik durumuna göre al

Hamilelikten kaynakli bitanem bevek baski yapiyomus yani tami tamina 16 hafta her ay dr kontrolu agrilar dayanilmazlasirsa operasyon ama dayanamiycam galiba

Evet canim tipkisi... simdilik takip dedi ilerde katater takilabilir dedi banada cok fena bi agri Allah kimseye vermesin tek dilegim bir an once gecmesi cok zor

Allah şifa versin kuzum ya. Böbrek rahatsızlıkları için evde mayalama yoğurt suyunun da iyi geldiğini duymuştum kuzum bi de onu dene istersen.
Bebis yapiyo kuzum yoksa nornalde hic bi sikintim yok oglusum pozisyon degistirse bi azcik bi rahatlasam artik delirtcek bu bobrek beni

Allah yardımcınız olsun canım inşallah bir an evvel sular durulur. sen de çok kafanı takıp kendini ve bebişini üzme hiç birşey bebişimizden daha önemli değil

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sakin olmaya çalış ,gerilme bebişini için

Anladım canım bende bazen ıslaklık hissediyorum özellikle yürüdüğüm zaman ama sonra altıma peçete koyuyorum takip etmek için bişey çıkmıyor onda yürürken çokmu o bölgem terliyo anlamıyorum bebeğin suyu için havuç suyunun çok ii geldiğini duydum bir dene istersen

Canım Allah yardımcınız olsun. Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz, Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sen de çok stres yapıp miniğini üzmemeye çalış :)

Evet canim tipkisi... simdilik takip dedi ilerde katater takilabilir dedi banada cok fena bi agri Allah kimseye vermesin tek dilegim bir an once gecmesi cok zor

Evet canım biliyorum. Ben ilk sancı yaşadığımda ağrı kesici serum takılmıştı bana. Bu şekilde devam etseydi sancılarım dayanamazdım herhalde. Günde 3 lt su içmemi söylemişti Dr. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah ufaklık kısa sürede değiştirir de pozisyonunu sen de rahat edersin :)

ben de aynısı oluyor ama bende tamamen terlediğimi düşünüyordum.

Sagol kuzum insallah tez zamanda agrim sizim bitsin

Canım çok çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Bol su iç ve armut ye.

Yok canim notrofil lokosit sedimentasyon hepsi bir dengesizdi kanda. Crp sinira yakindi ama gecmemisti.. Hatta enfeksiyona bagli kurdesen bile dokmustum.. Bir daha tekrar edildi 1 hafta sonra degerler yine ayni cikinca gebelige bagladilar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…