bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

şaşkın yaa Allah iyiliğini versin.Sabah sabah iyi güldürdün.
Bende düşünyrm acaba aynı anda hastaneye koşup sancı ve doğum telasimz olur mu.Nasıl olur güler msn ağlar msn olur herhaldeSen normal mi düşünuodn.

Siteyi bulmuştum cnm.kaydettim.Senden onay bekledim Gaziemir de dimi.sitede de bikaç resim gördüm çok güzel görünüo.Bi de uyku tulumu resmi gördüm.Her parça satışta var mi canımcm.Herşey varsa çok çok karlı olurz yani

Amin canım. Rabbim hepimizin bebeğini kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin... Aynen öyle takdir-i ilahi. Rabbim yazdıktan sonra elden bir şey gelmiyor. Haklısın dediğin gibi insan kendini tutamıyor. Eğer aileniz yakınsa aldıklarınızı onlardan birinin evinde tutabilirsiniz. Tüm hazırlıkları orada yaparsınız, bebek gelince de Allah'ın izniyle odasını da kurdurursunuz evinize. Ben 36.haftada kaybettim maalesef Üzmek ve endişelendirmek istemem sizi ama bebeği kucağımıza alana kadar risk hiç geçmiyor... Ben de her şeyini 28.haftadan sonra almıştım

Amin. Bir daha sana da evlat acısı göstermesin. Gördüğün göreceğin o olsun. Komşum da benzer bişey yaşadı. Çok şükür şimdiki bebeğini büyütüyor. Dindi acısı bir nebze.

Rabbim benim de acılarımı dindirir inşallah. Hamile kalmak, miniğimin hareketlerini hissetmek bile o kadar toparlanmamı sağladı ki anlatamam. İnşallah kucağıma alınca da ilaç olur yaralarıma...

Amin canım, inşallah. Bence de bir kaç parça eşya al en azından hastane çantasını dolduracak kadar. Doğunca istediğin gibi her şeyi alırsın :) Gönlünce alır, giydirirsin miniğini. Rabbim hepimize o günleri yaşatır inşallah :)

Ilac kullanmayi sevmiyorum baska tavsiyen varmi cnm

muz da iyi geliyor canım. geçen hafta gece bana da oldu, istem dışı gerilince iki adelemede kramp girdi. sonra muz yedikten sonra daha tekrarlamadı. çok iyi gelir, tavsiye ederim.

Amin canım inşallah. Sen çok stres yapmamaya çalış ve hareketlerini izle bol bol :) Hareketleri normalse için rahat olsun. Şu 28.haftayı atlatalım da Rabbimin izniyle, o haftaya gelmek benim için de çok önemli. İlk oğlum Mustafam da preeklampsi yaşamıştım. O yüzden bunda da yüreğim ağzımda. Seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynı korkulardayız. Ama unutma miniklerimiz için stres yasak bize. Biz strese girersek onlara da zarar veririz

oyyy masallah ya nasıl da güzel yakalamış doktor artı renkli olarak vermiş

senın adına çok sevindim canım

benımde bugün detaylı var aksam 7 de .

bebegimle bulusucam diye sbh kalktım dusumu aldım. kıyafetlerimi ütüledim mis gibi giyindim :)

şimdide işteyiz aksam olsun diye bekliyoruz bakalım

inşallah hersey yolundadır. çok heyecanlıyım.

ay maşallah çok tatlı yerim minik paşayı. isimi de çok güzel. bu arada bende gülen tıpa gidiyorum dr. Bülent Kars. sizin?

ay ne güzel çekmişler cihaz farkı bu olsa gerek benim ayrıntılı hiç böyle diildi yalnız tıp merkezinin adı da çok manidar :):):) metehan çok güçlü bi isim çocuğunda aslan gibi duruyor valla kilosu nasıldı maşallah :)

:):) evet adı manidar. daha önceki adı güvendi sonra gülen oldu, sonra değişirmi olur sa ne olur orası bilinmez. ama doktoru mükemmel bir doktor. 2 saat beklemekte olmasa

:):) evet adı manidar. daha önceki adı güvendi sonra gülen oldu, sonra değişirmi olur sa ne olur orası bilinmez. ama doktoru mükemmel bir doktor. 2 saat beklemekte olmasa

Bence adı yine değişir :) doktoruda iyiyse bence beklemeye değer cihazların görüntü kaliteside güzelmiş yani şöyle bakınca babaya mı anneye mi benziyor anlaşılır bile :):) çok tatlı

günaydın bayanlar gene benim için sıkıcı bir gün işe geldim hala ev bulamadım bu halimle ev arıyorum ev sahibim cıkarıyor önceden biz cıkcaktı e bebiş var diye boş ver demiştik bayram tatile gitmeden sayın ev sahibim geldi oğlum evleniyor dedi ve çıkın dedi ee kontrat da bitmişti zaten eve giriyorken demişiti oğlum evlenecek en fazla bir sene otursunuz demişti anacım kartal tarafında ev fiyatları çok pahalı uygun olanları içi güzel değill çok bunaldımm geriliyorumm

bende pendikte oturuyorum. annemde orada emlakçı her gün ağlıyor kiralık ev yok yok diye. arayan çok ama gerçekten bu bölgelerde ev kıtlığı var! kartal da çok değerlendi yapılan projeler yüzünden. dediğin gibi uygun olanlarda dökülüyor. taşınmak gerçekten çok zor bilirim. Allah yardımcınız olsun. ben geçen eylülde evlendim 1 yıl olmadan 2.kez taşınmak zorunda kaldım! taşınmaktan nefret ediyorum. şimdi kendi evime geçersem taşıncam artık ama ona daha çok var. dahada istemem.

Bence adı yine değişir :) doktoruda iyiyse bence beklemeye değer cihazların görüntü kaliteside güzelmiş yani şöyle bakınca babaya mı anneye mi benziyor anlaşılır bile :):) çok tatlı

kesinlikle. doktor doçentte oldu çok tutulan bir doktor kartal bölgesinde. zaten bir giren yarım saatte çıkmıyor içeriden. her kişi ile uzun uzun ilgileniyor geçiştirmiyor. benimde deyatlı ultrason yarın, kızımı görmek için can atıyorum ^.^

pendikten baktım dün esenyalıdan içi kötüydü sinir oldum eve döndüm uyudum millet çıldırmış 1.500 -1.200 tl /2.000 tl nasıl kira veriyorlar asgari üçret 1.300 tl gerckten çok zor birde insan sklıyor bakyon olmuyor bir yadan oturduğum evden soğdum bende gecen sen Ağustosta evlendim şimdi birde doğumdan sonra calışamıycam bebişe bakcam

Allah yardımcınız olsun istanbul artık yaşanılacak bir yer değilde işte herkesi iş güç aile derken bağlıyor kendine heryerde kiralar uçuk. Bende yakın tarihte işi bırakmayı düşünüyorum ama tek maaşla zor muhtemelen eşim başka yere tayinini isteyecek gidicez istanbuldan :/

walla suan bende o durumdayım çekip gidesim var

Çok doğru soyluosn cnm.inşallah dediğin gibi herşey yolunda gider doğuma kadar hepimz için.

Hepimiz yasadklrmzdn dolayı tekrar yaşama korkusu yasiyrz.benmde ilk hamilelgm kimyasal olmuştu.Bu sefer ulttasonda görmek kalp atışını duymak falan o ilk zamanlar hep korkarak gidiodm.şükür atlattık donemi.inşallah Sende carpacuk atlatirsn cnm.sağlıkla İnşallah .

Bebegimz de çok şükür hareketli.Şuan doktorun kapısında beklerken bile tepisio şaşkın.Sabah tiroit ilacımı ictigmdn kahvaltı yapmadan çıkmak zorunda kaldım.acıktım yeter artık mi dio ne diorm

walla suan bende o durumdayım çekip gidesim var

Benim üstümde köpek var köpeği geçtim ev sahibi ondan beter tüylü kıllı paspaslarını çamaşırlarımın üstüne silkeliyor, köpeğe zincir tasma takmışlar habire sesi geliyor gece yarıları uyanıyoruz. bebek olunca korkudan aklı çıkar diye şimdiden endişeleniyorum. cinayet işleyebilirim korkuyorum ama başka ev bulamadığımız için mecbur kaldık buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…