- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #32.401
http://www.leanatekstil.com/
Fabrikanın arka tarafında küçük bir ihracat satış yeri var.
Ya kuzum inşallah güzel geçer randevun.Güzel kızın kocaman olmuştur annesinden beslenmistir inşallah. Zeyno aynı anda doğum yaparsak yan yana odalarda beşik kertmesi yapalım bizim minnoslari hahahhahahh
Canim basin sagolsun Allahim tekrarini nasip etmesin kimseye de yasatmasin. Dedigin cok dogru ama riskli donemleri atlattik bundan sonrasi takdiri ilahidedigin gibi bi hevesle yapioruz biz de ama Allahim guzel sonuclandirmayi nasip etsin gonle soz gecmiyor cunku
Amin. Bir daha sana da evlat acısı göstermesin. Gördüğün göreceğin o olsun. Komşum da benzer bişey yaşadı. Çok şükür şimdiki bebeğini büyütüyor. Dindi acısı bir nebze.
Allah bol bol sabır versin arkadaşım, oğluşunu sağ salim kucağına al inşallah, uzuuun sağlıklı bir ömrü olsun.
benim eşim de aldırtmıyor eşya filan, en azından bi 32 haftalık olana kadar, doğsa da yaşayacak durumda olana kadar almayalım diyor.
ben yine bi tulum birkaç zıbın filan aldım dayanamayıp, bir de 6-9 ay için takım var o kadar :)
Ilac kullanmayi sevmiyorum baska tavsiyen varmi cnm
Aaa nerde cnm tam olarak.int.tnde bakrm ama belki olmaz.
Bugün doktora gidiyrm cnm.Çok heyecanlıyım.
Kisslar dua edin noolur.inşallah bebegmn gelişimi boyu kilosu normaldr.göbek kordonundaki damar eksiklgni ogrendgmzdn sonraki ilk kontrolumz.inşallah herşey yolunda gider hepimiz için doğuma kadar
oyyy masallah ya nasıl da güzel yakalamış doktor artı renkli olarak vermişGünaydın kızlar. Nasılsınız bugün? Geçen hafta benim miniğin detaylı ultrasonu vardı. Resmimizi sizinle de paylaşmak istiyorum. İsim olarak da Metehan düşünüyoruz paşaya. Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1860486
Günaydın kızlar. Nasılsınız bugün? Geçen hafta benim miniğin detaylı ultrasonu vardı. Resmimizi sizinle de paylaşmak istiyorum. İsim olarak da Metehan düşünüyoruz paşaya. Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1860486
Günaydın kızlar. Nasılsınız bugün? Geçen hafta benim miniğin detaylı ultrasonu vardı. Resmimizi sizinle de paylaşmak istiyorum. İsim olarak da Metehan düşünüyoruz paşaya. Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1860486
:):) evet adı manidar. daha önceki adı güvendi sonra gülen oldu, sonra değişirmi olur sa ne olur orası bilinmez. ama doktoru mükemmel bir doktor. 2 saat beklemekte olmasaay ne güzel çekmişler cihaz farkı bu olsa gerek benim ayrıntılı hiç böyle diildiyalnız tıp merkezinin adı da çok manidar :):):) metehan çok güçlü bi isim çocuğunda aslan gibi duruyor valla kilosu nasıldı maşallah :)
:):) evet adı manidar. daha önceki adı güvendi sonra gülen oldu, sonra değişirmi olur sa ne olur orası bilinmez. ama doktoru mükemmel bir doktor. 2 saat beklemekte olmasa
günaydın bayanlar gene benim için sıkıcı bir gün işe geldim hala ev bulamadım bu halimle ev arıyorum ev sahibim cıkarıyor önceden biz cıkcaktı e bebiş var diye boş ver demiştik bayram tatile gitmeden sayın ev sahibim geldi oğlum evleniyor dedi ve çıkın dedi ee kontrat da bitmişti zaten eve giriyorken demişiti oğlum evlenecek en fazla bir sene otursunuz demişti anacım kartal tarafında ev fiyatları çok pahalı uygun olanları içi güzel değill çok bunaldımm geriliyorumm
Bence adı yine değişir :) doktoruda iyiyse bence beklemeye değer cihazların görüntü kaliteside güzelmiş yani şöyle bakınca babaya mı anneye mi benziyor anlaşılır bile :):) çok tatlı
bende pendikte oturuyorum. annemde orada emlakçı her gün ağlıyor kiralık ev yok yok diye. arayan çok ama gerçekten bu bölgelerde ev kıtlığı var! kartal da çok değerlendi yapılan projeler yüzünden. dediğin gibi uygun olanlarda dökülüyor. taşınmak gerçekten çok zor bilirim. Allah yardımcınız olsun. ben geçen eylülde evlendim 1 yıl olmadan 2.kez taşınmak zorunda kaldım! taşınmaktan nefret ediyorum. şimdi kendi evime geçersem taşıncam artık ama ona daha çok var. dahada istemem.
pendikten baktım dün esenyalıdan içi kötüydü sinir oldum eve döndüm uyudum millet çıldırmış 1.500 -1.200 tl /2.000 tl nasıl kira veriyorlar asgari üçret 1.300 tl gerckten çok zor birde insan sklıyor bakyon olmuyor bir yadan oturduğum evden soğdum bende gecen sen Ağustosta evlendim şimdi birde doğumdan sonra calışamıycam bebişe bakcam
Ayy cok tatliii masallahhhh yaaaGünaydın kızlar. Nasılsınız bugün? Geçen hafta benim miniğin detaylı ultrasonu vardı. Resmimizi sizinle de paylaşmak istiyorum. İsim olarak da Metehan düşünüyoruz paşaya. Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 1860486
Allah yardımcınız olsun istanbul artık yaşanılacak bir yer değilde işte herkesi iş güç aile derken bağlıyor kendineheryerde kiralar uçuk. Bende yakın tarihte işi bırakmayı düşünüyorum ama tek maaşla zor muhtemelen eşim başka yere tayinini isteyecek gidicez istanbuldan :/
Amin canım inşallah. Sen çok stres yapmamaya çalış ve hareketlerini izle bol bol :) Hareketleri normalse için rahat olsun. Şu 28.haftayı atlatalım da Rabbimin izniyle, o haftaya gelmek benim için de çok önemli. İlk oğlum Mustafam da preeklampsi yaşamıştım. O yüzden bunda da yüreğim ağzımda. Seni o kadar iyi anlıyorum ki, aynı korkulardayız. Ama unutma miniklerimiz için stres yasak bize. Biz strese girersek onlara da zarar veririz
walla suan bende o durumdayım çekip gidesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?