bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
muz da iyi geliyor canım. geçen hafta gece bana da oldu, istem dışı gerilince iki adelemede kramp girdi. sonra muz yedikten sonra daha tekrarlamadı. çok iyi gelir, tavsiye ederim.

Tsksderim canim muzda yiyorum zaten..kramp bir kac dakika sonra geciyor ama bacagimda hala agrsi var..biraz daha iyi olursam doktora gitcem

ay maşallah çok tatlı yerim minik paşayı. isimi de çok güzel. bu arada bende gülen tıpa gidiyorum dr. Bülent Kars. sizin?

Ben de Bülent Bey'e gidiyorum. Dediğin gibi 2 saat bekliyorum ama değiyor valla. Ben çok araştırdım bu Dr.u. Bir kere ağzım Dr.dan yana fena yandı çünkü. Hem Doç. Dr. dediğin gibi hem de perinatolog. Benim tercih etme nedenlerimden biri de perinatolog olması zaten. Gerçekten çok memnunum ve insanın aklında hiç bir soru işareti bırakmıyor. Sen sormasan bile o her şeyi açıklıyor. Araştırmalarıma göre de Anadolu yakasının en iyi ikinci Dr. Adama şehir dışından gelenler bile var. Ben de mesela Kurtköy'den geliyorum.

20 haftalıkken 420 gr, boyu da 27 cm.di. Boyu 3 hafta önden gidiyor ama kilosu normal :) İsim evet manidar ama Dr.umun o taraklarda bezi olduğunu sanmıyorum :) Bu 4 boyutlu sanırım canım, o nedenle böyle. Yoksa normal detaylıdaki resimler böyle olmuyor dediğin gibi...

AAA kartal'da mısın sen? Evet oralarda ev bulmak çok zor. Allah yardımcın olsun canım :)

O kadar aç bırakma annesi kuzuyu. Benim oğlum da öyle açlığa hiç gelemiyor. Sabah uyanır uyanmaz hemen tepiklemeye başlıyor beni :) Hele yemek yerken resmen içimde halay çekiyor yaramaz. İnşallah doğunca da yemek yemeyi çok sever :)

Benimki zatifmi acaba 20+5te 25 cm 350gr dedi doktor kiz arti eksi 50si varmis

benimde ablamda düşük tehlikesi vardı ilk hamileliğinde, sonra yük tansiyon ve gebelik zehirlenmesi başlangıcı ile 9 ayı zor bela tamamlamıştı. Bülent Bey in dikkati ablamı ve bebişini kurtardı. şimdi 3 yaşında. oda 2. hamile. ben annem hepimiz ona gidiyoruz :) başka doktoru düşünmedim bile. gerçekten çok iyi doktor. güven çok önemli. bende pendikten geliyorum yakınım ama randevu sitemi çok kötü işte. ben içeride çok soru sormuyorum hemencecik bitiyor, ama bir giren çıkmıyor anlamıyorum :)

Benimki zatifmi acaba 20+5te 25 cm 350gr dedi doktor kiz arti eksi 50si varmis
Yok canım normal. Ölçüm değerlerini kendin de inceleyebilirsin. Oradan anlarsın normal olup olmadığını. Mesela benim oğlum boyuna göre 3 hafta öndeydi, karın çevresine göre yani kilosuna göre 1 hafta öndeydi ama baş çevresine göre tam günündeydi. Bu durumda benim ki tombik senin ki normal oluyor canım :) telaslanma sakın ama tedbiri de elden bırakma. Olcumlerini kendin de takip et. İlk bebekte insan tecrübesiz oluyor bebeği görünce her şeyi unutuyorsun. Ben ilk oğlumda böyle bir hata yaptım maalesef şimdi herkesi uyarıyorum...

Yaa canım ona gelen gebelerin çoğu riskli gebe. Doğal olarak onların korkuları daha çok olduğu için soruları da fazla oluyor. Kendimden biliyorum. Ben en ufak bir şeyde telefonla bile arıyorum. Detaylı ultrasonum mesela benim 50 dk sürdü. Çünkü yaşadığım şeyi tekrar yaşamamak için en ince ayrıntısına kadar her şeyi sordum. Bana da ekranda gösterdi sorduğum soruları. O nedenle o kadar çok bekleniyor maalesef

Canim benim basina geleni okudum icim yandi insallah bu evladini kollarina alip koklayacaksin dualarim seninle Allah sabir versin

Aynen canim ben de tecrubesizim bu konuda.. Saglikla ilgili bir cok seyi bilirim icli disli oldugumdan ama hamilelik konusu baska

Bilmem ki tatlim yaaa kabizlikta ishalde cok kotu ortasini bulamadik bi
Ayyy evet bir ortasini bulmak lazim bak erik kayisi kompostosu calistirir derler bende ise yaramiyor pek ama sen uzak dur cnm bi de muz kabiz yapar derler sen 2gunde bir muz ye ishali onler belki sekerli cikolatali seylerden uzak dur benim icin cok zor olsa da azalttim cok yagli da beslenme derler ishal yapar diye bi de esim etleri karistirdiginda ishal olur acikbufede balikla dana eti ya da tavuk dana birarada yedi diyelim ya da meze geldi soguklarda ciger gibi ana yemek de balik yedi hemen ishal oluyor bunyeden bunyeye degistiriyor ben gunluk yediklerimi not tutmaya baslicam bakalim ne zaman cikiyorum ne zaman cikmiyorum diye tespit ederim belki boyle genel sunu yedim bunu yedimle olmuyor cunku ilerki donemler daha zor oluyormus cunku karinlar sistikce ayy insallah bir cozumunu buluruz canim

Canim benim basina geleni okudum icim yandi insallah bu evladini kollarina alip koklayacaksin dualarim seninle Allah sabir versin

İnşallah canım. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın evlat acısı. Bazen acaba forumdaki kızları kötü etkiliyor muyum diye düşünüyorum hani telaş yapmasınlar, kötü düşünmesinler diye ama uyarmadan da yapamıyorum. Mesela NST ye girmeye başlayın hepinizin NST lerini görmek isteyeceğim. Evet Dr. değilim ama bu kötü tecrübe bana o kadar çok şey öğretti ki bu öğrendiklerimi de herkesle paylaşmak istiyorum böyle şeyler çevremde bir daha yaşanmasın diye...

Sizi de telaşlandırıyorsam ne olur kusuruma bakmayın, hakkınızı helal edin...

Ay kuzum.valla Allah yardimcimiz olsun koskoca 16 hafta var daha valla bilmiom nasil gececek
Estagfurullah canim tecrubelerini paylas ki bizde onlemimizi alalim cok agir bisey yasamissin canim benim Allah seni bu evladinla guldursun insallah

Ay kuzum.valla Allah yardimcimiz olsun koskoca 16 hafta var daha valla bilmiom nasil gececek

Estagfurullah canim tecrubelerini paylas ki bizde onlemimizi alalim cok agir bisey yasamissin canim benim Allah seni bu evladinla guldursun insallah

İnşallah canım. Rabbim miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

tabi çok haklısın. Allah kimseye vermesin, riskli olmasa bile yüreğim ağzımda senide çok iyi anlıyorum. ama benim demek istediğim hamile olmayan aralarda tahlil gösterenler alınıyor çıkmak bilmiyorlar. ne yapalım her güzel şeyin bir bedeli var, bekleyeceğiz :) dilerim sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın.

Amin canım inşallah. Hepimiz sağlıkla bebişlerimizi alalım inşallah kucaklarımıza :) Yaaa sorma evet onlara ben de sinir oluyorum. Sonra da diyorum kendi kendime belki bebekleri yoktur ondan bu kadar çok oyalanıyorlardır. Yani bebek için tedavi süreci vs. konularını konuşuyorlardır diye kendime telkinde bulunuyorum :) Çok sinirleniyorum çok bekleyince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…