bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım bende kartalda oturuyorum. Hangi hastaneye gidiyosun bahsettıgın doktor hangı hastanede. ? Bende doktor degısıklıgı yapıcam arastırma ıcındeyımde

Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Kesin istirahate devam, yani sürekli yatacağım. Her gün vurulacağım kan sulandırıcı iğne başlandı. Haftada bir Pruloton iğneye ve her gün progestan içmeye devam edecekmişim. Doktor her şey yolunda diyip, neden ekstra tedbirler aldı ve ilaçları kesmesi gerekirken neden devam ettiriyor anlamadım. Yine iki gözüm iki çeşmeydi, iğneleri beklerken. Buna da çok şükür. Yeter ki kızımız 34. Haftayı sağlıkla geçsin, sağsalim kucağımıza alıp, mutlulukla büyütelim yavrumuzu. Kızlar bizim için de dua edin olur mu? Çok iyi geliyor dualarınız. İnşallah hepimiz yavrularımıza sağlıkla, sevinçle, vaktiyle kavuşur, selametle büyütür, eriştiririz.

Cunku onlem almaya devam ediyor kuzum doktorun niye uzuluyosun niye agliyosun bak kizcen iyi doktoruna guven ve ilaclarini duzenli kullan bitanem

merhaba arkadaslar,
doktordan geldım sımdı maasallah bebgım gelısımı onden gıdıo beklenen dogum tarıhı yaklasık 15 gun one gelmıs. 769 gr 32 cm. cocuk kardıyolojıne yonlendırdı bebegın kalbı ıncelendı bı sıkıntı yok cok sukur. yarın seker yuklemesı ıcın cagırdı kafam cok karısık yaptrmalı mıyım bılemedım

Hersey yolunda olsada yinede riske atmak istemiyor canim.daha iyi onlem almasi.
Insallah saglikla kucagina bebisini alirsin canim.

Doktoruna guven ve yaptir canim gebelik sekeri bebek icin daha zararli bakilmasinda fayda var

Masallah bebisine canim.ben seker yuklemesi 2 cocugumda yaptirdim yine yaptiracagim.

Allah yardımcımız olsun.. Ben de aynı durumdayım devamlı yatıyorum dualarla 34. haftayı görürüz inşallah.. İğne 10 günde bir progestan magnezyum hepsi bende de var. Kasık ağrım oldu bu sabah her gün az oluyodu bugün çok oldu tuvalete çıkınca arttı.. Moralim sıfır ama be yapalım bugunumuze şukur sonu güzel olsun da ... Allah yardımcın olsun canım benim

benim gördüğüm hep teyzeler :):) bazen bakıyorum aile boyu gelmişler falan. insan beklerken o kadar çıldırıyorki, gerçekten orada sağlıklı düşünemiyor.

Amin canim icin ferah olsun hersey cok guzel olucak teker teker hayirlisiyla saglikla doguma gidicez bebislerimizi kucaklarimiza alicaz ins. Tedbirli olmakta fayda var sen sikma canini evladini kucagina aldigin gunler cok cabuk gelecek Allahin izniyle

Canımmm amiinn çok sağol. Hepimiz sağlıkla, şükürle alırız inşallah yavrularımızı kucağımıza. Allah senin de yardımcın olsun. İnşallah haftalar hızlıca, keyifle, sağlıkla geçer.
Kabız olma sakın, olursan da zorlama. Hemen bir tane Libalax lavman kullan. Bir de doktora gidince tam idrar tahlili ve kültürü alsınlar. Sen kime gideceğine karar verdin mi? Beni şu an iki ayrı doktor takip ediyor.

masallah tatlım iyi haberler almana çok sevindim.
şeker yüklemesinin bir zararı yokmus canım. ailende varsa ve risk grubundaysan yaptır. ama emin değilsen ve ailen de de yoksa yaptırma

Allah razı olsun kuzum, çok sağol. İnşallah sağlıkla doğsunlar da büyüyüp, keyifle kullansınlar Montessori odalarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…