bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah prensesini

Ben ozgur derene ve bi doktora daha devam ediyorum. İdrar kulturum temiz çıktı. İshalim var o da magnezyumdan herhalde. Bugün biraz geçti ishalim o yüzden hafif ıkındım. Bunu üstüne kasıldı karnım çok kötü oldum..

arti ben partizan degilim bunu iyi duyun kim hakediyorsa o gelsin
Ben vatan yok demiyorumki hala konusuyorsun ben bu toparaklarda yasiyorsam benimde goruslerim var her kes kendi gorusu olabilir bunca emek veren askerimize mezar verilmiyor niye rutbeliler emir verdi itat etse suc etmese suc olenlerin ne gunahi vardi onlarda vatan icin asker oldular safak 3 gun kalmis rutbeli emir vermis halkin arasinda iyi olanda vardi kotu olanda kotuler firsat bildi askeri oldurdu simdi mezar vermiyoruz diyorlar bumudur askere onem vermek dedigim gibi tsk karanlandi bu konuyuda uzatmayalim birtek benim yazim icinmi buraya giriyorsunuz kapansiz konu kimseyle tartisacak yada konusacak degilim saygilar

Günaydın cnm.
Mercimek salatası yanında ayran bana birbirini öldürür gibi geldi.mercimek demir içerikli değil mi aynı zamanda.ve ayran da kalsiyum.yani birbirlerine negatif etki yapmazlar mi?
Suttu o tatlim :))

Özgür Deren pek tatlı dillidir. Biz ilk sevmiştik adamı da, sonrası işte... İnşallah senin için de bebek için de hayırlı olur tatlım.
Ikınma sakın ıkınma canım. Kendiliğinden gelmiyorsa bekle, en kötü laktasiflerden destek alırsın. Tabi doktorun da onaylarsa.

Canım güzel yazmışsın ,hoş yazmışsın da lozan'ın bitme zırvalığını hangi tarihçiden öğrendin? yanlış öğrenmişsin öyle bişe yok internetten yada tarih kitaplarından araştırırsanız lozan antlaşmasının tam metnini okuyabilirsiniz orada şu tarihte bitecek diye bişenin olmadığını göreceksin hıı lozan antlaşmasının gizli maddeleri de yoktur araştırınız lütfen!

Tatlım Libalaksı kullandın mı?
Yok cnm kokrtum açıkçası lavmandan Bu yeni doktor bana bir ilaç yazdı bekunıs dıye asırı kabızlıkta kullan dedi kana karısmadıgı ıcın bebege zarar vermez bagırsak hareketlerını duzene sokar dedı. aşırı kabızlıkta 3 gun kullan aksamları 2ser tane al dedı bugun bıraz hareketlı gıbı salıdan berı kullanıyorum bakalım

Kabızlık için bi ilaç daha oneriyodun sanırım o ilacın ismi neydi? Hap mı nedir o?

arkadaslar dogum fotorafcısı ile anlasmak istiyorum

beylikdüzünde oturuyorum.

aramızda arastıran var mı acaba?

singer canim aksam guzel haberler aliriz hep birlikte saglikla gelsin eylul prenses

Canım benim ne çok çileli geçti hamileliğin ama az kaldı cnm 12 haftan kalmış 34une göz açıp kapayana kadar sağlıkla geçececek inşallah

canim massalah pasa atahan saglikla gelsin canim adiyla yasasin insallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…