bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
günaydın kızlar, herkese hayırı pazarlar. benimde arlarda ağrı giriyor o sürede çok hareket edemiyorum. anneler buna normal diyor sanırım büyüdüğü için arada olur diyorlar. her gün yeni bir sürpriz yapıyorlar annişlerine bu bebişler

Hayırlı pazarlar kızlar. Nasılsınız biz çok hareketliyiz tekmeler çok sıklaştı artık. Zaten muayene de bile vuruyordu doktor afacan olcak bu bebek dedi:))
Bazen benimde kasılmalarım oluyor sol tarafıma yatıyorum magnezyum içiyorum yarım saat falan sürüyor sonra geçiyor. Doktor artık normal olduğunu arasıra düzensiz ve duruş değişikliğinde yavaş yavaş geçen sancılar normal dedi. Belinden böğrüne ve kasıklarına geçmeyen sancılarda acile gelebilirsin dedi.
Artık bebişler kiloluk oldu yer açmaya çalışıyorlar yerim onu ben. Bizde bi kaç kıyafet aldık doğum zamanı gelsede giyse diye içim kıpır kıpır :)))))))

Bizde tam tersi.ben farkli birsey dusunuyorum esim daha sade daha basit birsey.baya mira sevdali varmis kimsenin dusunecegini sanmiyordum :))

Canım bişey sorucam bu söylediğin karışımı her gün mü sürüyoruz dişetlerimize acaba?
Iltihap ya da dis etlerinde cekilme oldukca yap canim atiyorum dis etlerin cekilmis 1 hafta uygula ama yutma tansiyonu yukseltme bosuna tekrarladikca yaparsin cnm dis etlerin normale donmeden dis macunu da gorevini tam yapamiyormus cunku.. ordaki odemin gitmesi lazimmis oyle dedi discim

K kahve_delisi canim uzulme insallah iyilesir annen.elbet annene bakacak biri bulunur akrabalardan.sen kendine dikkat et.insallah biran once sagligina kavusur annen.Allah sifa versin.

K kahve_delisi canim uzulme insallah iyilesir annen.elbet annene bakacak biri bulunur akrabalardan.sen kendine dikkat et.insallah biran once sagligina kavusur annen.Allah sifa versin.
Çok sağol Can'ım Allah razı olsun.inşallah iyileşir eylüldede abimin düğünü var

Dmi kiz nasil guzel poz vermis benim cirkin poz da vermiyo guzel de cikmiyo babasi gibi ayni iki akrep erkegiyle napcaksak

Amin canim ins saglikla buyur tombis bebek istiyorum :))
Mcada canim benimkilerde iki akrep Allah bize kolaylik versin :))) oyle demeyin bebislerinize bal gibidir sizinkilerde :)

Benim gibi çok arkadaş varmış :) benim babam da akrep, eşim de akrep ve kısmetse oğlum da akrep olacak. 3 akrep erkeği bir arada :) ama ben alışığım nasıl idare etmem gerektiğini çok iyi biliyorum :)

Maşallah paşaya. Kilosu gayet iyi. Boyunu da sorun etme canım. Ölçüm hassasiyetle alakalıdır.

Benim dr.um şöyle bir şey söyledi. Ultrason kağıdında fl uzunluğu diye bir şey var. Bebeğin boyu flx7 diyor. Mesela fl 4.2 olarak olcuyduyse 4.2×7=29.4 cm oluyor bebeğin boyu. Fl değeri olduktan sonra sen bile hesaplayabilirsin boyunu :)

Canım hiç öyle düşünme bence. Benim annem de ablam da çatladı ama çok şükür ben ilk gebeligimde hiç catlamadim. Ama ben onlemimi almıştım eski dr.umun verdiği yağ karışımı sayesinde. Belki sen de catlamazsin :)

Kizlar bugun yine oglum cok asagida kipirdiyo igne batiyo gibi mesaneme

Canım benim ufaklık da hep aşağıda. Dr.uma sormustum normal dedi. 28.haftada göbek deliği hizasına gelir, 32 dede göbek deliği nin üzerine çıkar demişti. Telaş yapma yani :)

Oooo valla yanmissiniz siz :) hem arnavut karadeniz karışımı hem de akrep :) Allah yardımcınız olsun canım.

Anladım canım çok iyi oldu bunu öğrendiğim bi tane çürüğüm yok ama bende de o kadar dikkatime tedavilere rağmen dişeti çekilmesi var ve hamilelikte arttı. Bunu yapıcam mutlaka inşallah işe yarar

Kizlar reflu yastigi cok amacli heryere yatirin gece emzirince kusarsa bogulmasin diye yan yatmali bebisler benim basima boyle olay geldi oglum 2 aylikti kusmugu ile boguluyordu anne hissim ile baktim ve yetistim gece kullanilmali bence bilginize hee birde ilk 6 ay yastiksiz yatirilicak bebisler yatagini fark ettiyseniz yuksek baslayip incelmis

paylas cnm aldiklarinida bizde gorelim hayirliyalim pasani miniciklerini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…