bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tahlil sonucun cikti mi?

Kızlar ya Benim karnım geriliyo Sanki mideme doğru rahatsız ediyo niye böyle oluyo ki acaba ilk defa oldu taş gibi sanki karnım
Benimde oyle suan canim kabizlik gaz mide hepsi etkileyen seyler simdirim sistemimizle alakali bebisler artik daha buyuk ve yuksekte oldugundan organlarimizi sıkıstiriyor sindirimimiz de yavasladi. Illa kabiz da olmak gerekmiyor canim

Neden 2_3 günde bir iciyorum cnm Dr bu şekilde söyledi. Bende bundan kullanıyorum mg daha fazla hatta her gün iciyorum doğuma kadar devam dedi decavit ve marincaps
Ben oyle iciyorum canim kilo almakta istemiyorum cok vitamin iciyorum cunku b12 decavit ferrolsanol 2 adet iciyorum d-3 5 damla magnezyum calsiyum+d3 balik yagina saat kalmiyor :)) bende 2 gunde bir aliyorum onuda yoksa kilo kilo :))

Canim benim. Gecmis olsun Allah acil sifa versin. Moralini bozma ki annecigininde morali bozulmasin.

Sagol kuzum bende cok agladim

Ben oyle iciyorum canim kilo almakta istemiyorum cok vitamin iciyorum cunku b12 decavit ferrolsanol 2 adet iciyorum d-3 5 damla magnezyum calsiyum+d3 balik yagina saat kalmiyor :)) bende 2 gunde bir aliyorum onuda yoksa kilo kilo :))
Maşallah yok yokmuş valla kiloyu hiç sorma aynı düzende giderken nasıl kilo artıyor anlayamıyorum. Pzt kontrolün var tartiya çıkmak istemiyorum dayiyorlar vitamini sonra vay efendim bi ayda nie 3 kilo aldın 4 olmadığına dua et diyesim geldi

Canım bendr lierac kullanıyorum günde 1 kez sana yetıyormu sen kaç kez kullanıyorsun birde bıoili hergünmü kullanıyorsun
Gunaydin Leiraci basenlerime bacak arkalarima gogsume kullaniyorum banyodan sonra... biooili gobegime suruyorum canim haftada 3kere filan..
Valla emmedigi icin vucut 4 saat gobek acik geziyirum evde kocamda alisti bu halime artik en a 4 saat yagli yagli dolanmis oluyorum bacak ve goguslerde ck catlama zaten olmaz eger xok kilo almazsak ki ben 75 kiloydum 1 sene once hamile kalmadan once uzun bir programla spor diyet 58e dustum suan 67 kiloyum canim henuz o 75lik halime gelmedim vucudum da aliskindi kiloya oyuzden henuz catlamadim ama daha onceki kilolu hamlimden kalma basende catlagim var 3 tane gobegim henuz kavun buyuklugunde henuz karpuz olmadim silmeden yagli yagli gezdigim icin henuz catlagim olmadi herhalde cnm ama kabizliktan da patlayacak gibi sisiyor bazan sepsert oluyor ozaman catlicak diye korkuyorum anneminde 6. Aydan sonra catlamis bu isler genetik birqz da ayyy insallah catlamayiz beyaz da tenliyim yoksa annemin karni gibi fosforlu gece feneri gibi catlayacagim

Mcada kuzum geçmiş olsun anneciğine Rabbim izinli ile bişey olsun üzme sen kendini hem.kucuk bi operasyon diyorsun Rabbim daha büyüklerinden sakınsın

Kizlar ben buyuk bi hevesle oda yapmaya karar vermistim ama dusundum cok gereksiz olcak hibi geldi.benim benek odasi yapabilecegim bi odam var orayi dusunuyordum ve yatak odamda sepet besik bile alacak yer yok. Sonra dusundum zaten kisa denk gelio bebeklerimiz ayrica yanimizda yatacaklar yani hemen hemen bir sene ayri odada yatamayacaklar. Halisiydi perdesiydi dekorasyonuydu mobilyasiydi derken oyle bi oda hazirlancak ki bebek yatmayacak orda. Arkadasimin bebegi odasindaki yatakta bir kez yatmadi cocuk bir yasinda. Soyle dusundum yatak odamdaki gardolabi bos odaya alsam bebek odasi yapmayi planladigim odaya yani. Giyinme odasi olsa orasi Yatak odam ferahlasa ve ben bi besik alip yanima koysam nasil olur sizce... Ilerde de bebegime guzel bi oda yaparim arabali yatakmi ister normal genc odasi mi alinir yapilir hem ozamana kendi evimize geceriz belki

Kizlar sizce bebisime hangi ismi koyaym.sizden fikir almak istedm.mira, melis, beren?

Bizde hâlâ karar veremedik.
Eşim mira Die tutturdu.kulağa hoş gelioms.
Arapça'da anlamı kavga münakaşa demekmiş benden ondan pek istemio gibiyim.
Ben aslında geleneksel ya da dini cagrisimli isim koyma niyetindeydim ama eşim.Hiç yorum yapmiodu soylediklrme.
5.ayda bi konuştu pır konuştu şok oldum hiç beklemezdim diicm ama burcumuzdaki farklılık burda da kendini gösterdi :)
Ben Oğlak gayet gelenekci o Kova herzaman uçari kişilik :)
Bizim de mira olcak gibi vazgeçmio.Başka bişey begendiremiyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…