bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben baslamadim alisverislere bir travel set bebek arabasi aldim oda siparisi vericem annemler biseyler almis havlu ve citcitli kolsuz body almis okadar oyle kiyafet filan ugrasmadim bi pijamaya ihtiyacim var cok sıkmaya basladi bol olan esofmanlarim da.. stresli donemlerimi atlatayim ozaman bakicam insallah

Bu hamilelik suresince surekli kus pisletti beni olmadik sekilde kargalara denk geliyorum bugunde sinirlenip az yuruyus yapayim disarda rahatlqrim dedim yururken iyice sinirlerim bozuldu.. kizlar yaa bu 4 oldu resmen sinirden aglaya aglaya eve geldim resmen parazit kapicam bu pis hayvanlardan diye de iyice korkmaya basladim

Bir piyango bileti al kuzum ay saka bi yana sana mi denk geliyo

Bu normal yatağın üzerine mi koyuluyor canım sırtüstü yatırılmıyor mu bu yatakta

Bi keresinde, Çin'e ilk gittiğimizde idareten aldığımız yatağı taşıyan, ayak ucundaki düzenegin kırılması sonucu, saat de geç olduğundan, bazayı desteklememe rağmen, egimle uyumak zorunda kalmistik. Hayatımın en kötü uykularindan biriydi. Çünkü sonuçta kan ayaklarda toplanıyor. 2-3 Cm lik azıcık açı bile etkilemişti.

Şimdi bunu icat eden, bebeğe nasıl rahat uyudun mu diye soramayacagina göre, ben söylemek isterim ki çok rahatsız edici. Konfor ve güvenlik sağlayacağım diye, huzursuz uykular vermeyin bebişlere. Nacizane tavsiyem tabii

Bu kadar sık oluyorsa bir piyango bileti almalisin

Şaka yana bende de var öyle tedirginlikler, yeni doğmuş yavru köpeği sevemedim bi şey kaparim diye. Eşim sevdi, ben fotoğrafladim

Terligi cok abartili geldi ondan tek tacini aldim terligi daha sade bise sececem canim. Hayirdir kasigim agriyor demissin kendini yoracak bise mi yaptin? Ayaklarini havaya kaldir oyle uzan birazcik canim
Yok kuzum yorulmadim ama bilmiom bicak saplanir gibi

Bu normal yatağın üzerine mi koyuluyor canım sırtüstü yatırılmıyor mu bu yatakta
Normal yatagada koy esin sabah ise gittimi yataginizada koyun kanepeye koyun pikne gitsen arabaya binsen her yerde amacli bu yatak canim yan yatmasi gerek bebegin karni doyurunca yan yatacak istersen duzde yatar ama tok olmasa yatar saga sola cevirecen bebegini

Ayy kızlar.yatioodm şimdi yan sola doğru.
Popomu az ileri kaydiraym hop yapayım dedim ama beceremedm.anında da sağ tarafımdan bıçak gibi bişey bi saplandı.
Allah m nasıl acımak.inledm resmen.Hemen sırt üstü döndüm.15 -20 sn de geçti şükür.
Önemli bişey değildir dimi.ay neden böyle oldu ki ya.Artık dahada hareketlemze dikkat mi etmemz gerekio ne.

Bir piyango bileti al kuzum ay saka bi yana sana mi denk geliyo
Valla anlamadim yani sinir bozucu bir durum olmaya basladi iyice istanbuldayim duzgunde bir semtteyim ama kedi kopek besleyip duruyor insanlar kargalar besleniyor o mamalardan da hayvanlar yerine ureyip duruyorlar asabim bozuldu iyice yeni de dus almistim yine dusa girdim

Bu kadar sık oluyorsa bir piyango bileti almalisin

Şaka yana bende de var öyle tedirginlikler, yeni doğmuş yavru köpeği sevemedim bi şey kaparim diye. Eşim sevdi, ben fotoğrafladim
Valla bu kadar kustan sonra bisey olmadiysa olmaz herhalde diyorum artik ama insan tedirgin olmuyor degil her seferinde banyoya atiyorum kendimi semsiyeyle dolascam artik yaz vakti

Agridan gozumden yas geldigi bile oluyo bana da cok sik oluyo ani bi hareket yapinca canim

Bebeginizinmi sizinmi bu yatagi kullanan ikiz anneler var boyle bir sorundan bahsetmedi canim zaten sabaha kadar yatmicak doyuracan 1 saat sonra normal yatagina yatiracan sadece migdesi reflu ve kusmugu ile bogulmucak benim oglum 2 aylikti yan yatirdim ama az donmus kusmugu ile boguluyordu yetistim bu yatak kurtarici yatak diye dusunuyorum tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…