Evet yememene rağmen kilon fazla artiyorsa vücudun odem topluyor demektir. Odem de bu haftaligin belirtilerinden biridir. Benim buradaki tüm kızlara tavsiyem 15 günde bir idrar tahlili yaptırmaları. Ben bana bir idrar tahlili yapılmaması yüzünden bebeğimi kaybettim 36.haftada. Bana kimse bu tahlilin bu kadar önemli olduğunu soylememisti. Ben çevremdeki herkesi uyarıyorum bu yüzden. 20-28. hafta arası bu illetin başlaması düşük bir ihtimal ama 28 den sonra olasılık artıyor ozellikle ilk gebeliğini yasayanlarda ve daha önce preeklampsi geçmişi olanlarda. Benim yaşadıklarımı hiç birinizin yaşamasını istemiyorum çünkü... 28.haftadan sonra NST ye girmeye başlayacağız o zaman da sizile olması gereken NST sonucu ve bebekte problem olduğunu gösteren NST sonucu paylaşacağım. Mustafam ın NST leriydi bunlar. Dr. problem olmasına rağmen NST de bize eve göndermiş. Tabii ilk olduğu için ne normal ne normal değil bilmiyorsun DR.a güveniyorsun. Bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim DR.lar soyledi NST sonucunun kötü olduğunu böyle bir nst sonucunda bebeği alması gerekiyordu dediler hep...
Ay sorma canım yaa ben de aynı problemi yaşıyorum. Dediğin gibi bizim oturduğumuz muhit de çok elit bir muhit Viaport un orada oturuyorum ben de ama servis dağıtımında muhite bakmıyorlar sanırım
bizim servis de aynı tingir tingir sürekli sallanıyor. Ben özellikle ilk aylarda çok sorun yaşadım. Midem zaten sürekli bulaniyordu bi de servis sallıyor daha kötü oluyordum...
Oy oy oy... Yerim ben bu minik kızı. Maşallah çok tatlı yaramaz. Tam nazlı bir kız olacak annesi :) yüzünü göstermemek için bu kadar ugrasmissa :) yerim ben onun nazlarini....