bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Güzel düşünmüşsün cnm bence.benm eski evimde yatak odam küçük oldgndn giyinme odası yapmistm.Hem gardrop olmadgi için oda ekstra ferah oluo.
Yeni doğan bebeğe bende odayı gereksiz goruyrm.2 yaşına kadar Anne yanında yatmayı tavsiye edio uzmanlar zaten.
Bende yatak odamdaki komodinleri üst üste koyup beşik koymayı planliyrm.dediğin gibi yatak odasında beşik olması daha elzem.
Bence düşüncen çok mantıklı

Evet canim bi ay her gun dedi. Sen nasil kullanacaksin? 2 gunde 1 mi icsek acaba
bana da her gün dedi. demir hapı, decavit, kalsiyum ve magnezyum da var. her gün hepsi içilmez ki ya. kalsiyum ve magnezyumu da bir gün birini diğer gün öbürünü içerek kullanmayı düşünüyorum. omega 3'ü de 2 günde bir alırım. neticede balık yesek her gün mü yiyeceğiz sanki?

Aynen valla :) Ben demirle magnezyum kalsiyumu gece yatarken iciyorum omega 3 u de 2 gunde 1 gunduzleri ictim mi duzenimi kurmus olurum

Biliyosun kuzum annem benim elim ayagim herseyim ama ben simdi yaninda olamiycam
Cancazim Allah in izniyle cok guzel bir ameliyat gecirecek sen kafana takma. Dert etme deniz beyfendicimizi uzme. Annen de cok guclu bir kadin kimseye ihtiyaci yok ki zaten. Elleri opulesi teyzem ya. Allah sifasini versin tez zamanda kurtulsun insallah.

ayyy ayyy yerim ben onu, maşallah. ne güzel poz vermiş öyle annesi :):) doktordan memnun kalmana çok sevindim canım. inş dilediğin gibi devam eder.

Canım bişey sorucam bu söylediğin karışımı her gün mü sürüyoruz dişetlerimize acaba?

Şeker yüklmsni bnde yaptrcktım fakat doktorum gerek yok dedi istemedi yaptrmamı

Tatonoz aşi günüm geçti hala vuruncam gidip

teşekkür ederim :) aslında bu kadar hareketli ve benim gibi bir akrep kızının akrep kızı nazlı olmaz ama. şaştım kaldım valla :) babası balık belki ona benzeyecek. akrep ya kendimden biliyorum inat yapmıştır minnakım. hem arnavut göç hem karadeniz hem akrep birleşince böyle oluyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…