bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin canim napicaksin var mi bi organizasyon biz burda mado da ailelere pazar kahvaltisi ardindan pasta merasimi dusunduk zaten kv ler yok kaynimlar bide annemler iste
Canım ben doğum günü kutlaması yapmıyorum. Annemler olsaydı kuran okutmak istiyordum onlar da yok. Belki kayınvalideme kuran okuma işini çıtlatabilirim yoksa kendim okurum. Bu kadar

Esime gore oyle de valla benim icin hava hossss
tühh eşin de anneciğiyle olamıcak artık :)) dün de ben çooooookkk sevgili eltimi gördüm tam kapıdan çıkarken bana diyo ki canım senin bebişe yapıcağım magnetleri kayınvalideyle gönderirim doğuma!! suratına bile bakmadım doğru düzgün bi arkadaşımın organizasyon şirketi var ona yaptırıcam saol hiç zahmet etme dedim ayyyy ne bozuldu uyuz sen benim yastığmın yorganımın içine kadar büyüler sok tövbee tövbe yani allah izin vermezse böyle şeyler tutmaz zaten ama bana göre bu kadar boş bişeyle uğraşan birinin hiç allah korkusu yoktur kalbi de kapkaradır zaten.. valla eşimin meşimin hatrı bi yere kadar artık bebeğimle ilgili bişeyde de o kadını görmek istemiyorum

Aman aman kalsin onun yapacagi magnet hep korkarim boyle karilardan Allah korusun yaa kv ler 2 hafta sonra geliyo esim artik 1 ay yapisik yasar onlara

Hareketliyse endise edilcek birsey yok.kasilma aninda ben hareket hissetmiyorum herhalde ona pek dikkat etmedim cunku canimk acitiyor baya.

ayyy sen de hamiş hamiş kutlayacaksın yıldönümünü Nice huzurlu mutlu evlilik yıldönümlerimiz olur inşallah Bakalım tepemizdeki hormonlarla nasıl geçececek
Benim ilk evlililik yil donumumde ada daha 15 gunluk bebekti ikincide yanimizdaydi 13 aylikti simdi 25 aylik kizim karnimda da oglusumla kutliycaz

Benim ilk evlililik yil donumumde ada daha 15 gunluk bebekti ikincide yanimizdaydi 13 aylikti simdi 25 aylik kizim karnimda da oglusumla kutliycaz
Masallah sen baya hizli cikmissin.ben 9 sene 3 cocuk.sen 3 seneye 2 cocuk.Allah uzun omur versin saglikla Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah.

Benim eltim cok iyi Allah var kizin hic biseyini gormedim yani olmasi gerektigi gibi aramiz
Senin adına sevindim canım. Arada bdv ye takılıyorum sinirlerim bozuluyo elti, kv, görümce konularını okuyunca. Sen şanslı güruhtansın Allah muhabbetinizi bozmasın canım

Ben yazıyı bulamadım ama BegumBB 1 hafta geriden mi? Endişe etme cnm benim . 20. haftamda ayrıntılı ultrasonda benimkinin beyin, baş ve beyincik 9 gün geriden geliyordu. vücüt filan 3 4 gün ileriden gidiyordu. yani genel olarak herseyi geriden gitmiyordu beyin beyincik baş çapı geriden geliyordu ama Doktorum normal dedi 10 gun 2 haftalık sapmalar.. 21+4. haftamda gittim ozaman beyin baş normal seyrine yetişmiş vucut gene ileriden gidiyordu hatta kollar 2 hafta ileriden gidiyor uzun kollu olacak benim ki Gene normal dedi doktor. Sanırım bu 2 haftalık sapmalar hafta hafta gelişimleri değişiklik gösteriyor kimininki 20. haftada gelişiyor. normal seyrine varınca duruyor. kimininki 28. haftada gelişiyor doguma kadar devam ediyor.. Oyuzden endişe etme canım Haaa takip ettir aklında soru işareti kalmasın hiç

Canım böyle şeyler okuyunca sizlere sabır diliyorum ve bi eltim olmadığı için çok çook seviniyorum.
çok şanslısın kuzu :)) ya şaka bi yana şans meselesi galiba kimi elti görümce var abladan kardeşten öte kimi kayınvalide var bazen anne gibi ne diyelim bizimki kabak çıktı allah iyilerle karşılaştırssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…