- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #34.561
Ya kuzu cok laubali de olmiycan cok soguk da olmasi gerektigi gibi iyidir eltim yani kafa dengi hos sohbet cocuklarda iyi anlasiyo adayla kuzeni arada bi kapissalarda ilerde cok iyi arkadss olurlar eminimSenin adına sevindim canım. Arada bdv ye takılıyorum sinirlerim bozuluyo elti, kv, görümce konularını okuyunca. Sen şanslı güruhtansın Allah muhabbetinizi bozmasın canım
canım nacizane tavsiyem spirale de çok güvenme derim.. çevremde onunla hamile kalan da çok var en yakın örneklerim annem ve teyzemin kızı siz yine de dikkat edinSorma kuzum oyle oldu hemen spiral koydurcam deniz dogsun boyle olmuyo kaliveriyom
Kuzu napcam peki ilac icemiyoz emziriyoz diye esimde korunuyodu korundugu halde deniz pasa geldi valla bilmiom aslinda kordon baglatmak istedim dr um yasin cok ufak 25 yasindasin belki ilerde bi evlat daha istersin geri donusun yok dedi amannnn ne biliyimcanım nacizane tavsiyem spirale de çok güvenme derim.. çevremde onunla hamile kalan da çok var en yakın örneklerim annem ve teyzemin kızı siz yine de dikkat edin
Amin canım aminçok şanslısın kuzu :)) ya şaka bi yana şans meselesi galiba kimi elti görümce var abladan kardeşten öte kimi kayınvalide var bazen anne gibi ne diyelim bizimki kabak çıktıallah iyilerle karşılaştırssın
doğru söylüyosun da canım bu söylediklerin karşında insan olması durumunda geçerli ya da yediği kaba pislemeyen biri olmalı.. ben eltimi abla gibi görüyodum o da öyle diyodu hatta sen benim kızkardeşim gibisin falan kendime bişey alsam ona da alırdım, çocuklarına elimden gelen yardımı yapardım falan her konuda..hoş çocuklarla yine bi derdim yok günahsız o yavrucuklar onlarla yine çok iyiyim.. ama bi öğrendim ki meğer kadın küçücük çocuklarına bile benimle ilgili neler söylüyomuş zaten arkası da geldi.. şimdi ben de diplomatik takılıyorum işte normal tipik cümleler ama dün saatlerce üzerime ağırlığı çöktü kadının süze süze bi hal oldu!! açıkçası dün ilk kez pişman oldum keşke dedim ilk öğrendiğimde bu olayları kimsenin hatrını dinlemeyip bu kadınla ilişkimi kökten kesseymişimYa kuzu cok laubali de olmiycan cok soguk da olmasi gerektigi gibi iyidir eltim yani kafa dengi hos sohbet cocuklarda iyi anlasiyo adayla kuzeni arada bi kapissalarda ilerde cok iyi arkadss olurlar eminim
Canım ben kimseyle kolay kolay laubali olamam zaten. Ama enerji meselesi bence. Sen eltinle aynı frekanstan olmasan mümkün değil anlaşamazdın. Çocuklarınız da inşallah büyüdüklerinde birbirlerine dost ve kardeş olurlar. Ben de çok önemserim böyle şeyleri ama yok olmuyo canım napalımYa kuzu cok laubali de olmiycan cok soguk da olmasi gerektigi gibi iyidir eltim yani kafa dengi hos sohbet cocuklarda iyi anlasiyo adayla kuzeni arada bi kapissalarda ilerde cok iyi arkadss olurlar eminim
yok canım benim bence de kordon bağlatmayı hele de bu yaşta hiç düşünme hayatın ne getireceği hiç belli olmaz.. bak sana bi doğal korunma tavsiyesi kvlerle sık sık görüşün o olaya ne heves ne fırsat kalırKuzu napcam peki ilac icemiyoz emziriyoz diye esimde korunuyodu korundugu halde deniz pasa geldi valla bilmiom aslinda kordon baglatmak istedim dr um yasin cok ufak 25 yasindasin belki ilerde bi evlat daha istersin geri donusun yok dedi amannnn ne biliyim
off insanlar bayılır zaten her halta bi yorum yapmaya.. emin ol amerikan mutfak olmasa bu sefer de onu yerlere göklere sığdıramayan insanlar çıkıcaktı :)) boşver hepsinin artısı eksisi var sanki onlar yaşıcak evde
Ay çok güldürdün beni:)))))yok canım benim bence de kordon bağlatmayı hele de bu yaşta hiç düşünme hayatın ne getireceği hiç belli olmaz.. bak sana bi doğal korunma tavsiyesi kvlerle sık sık görüşün o olaya ne heves ne fırsat kalır
Hareketliyse endise edilcek birsey yok.kasilma aninda ben hareket hissetmiyorum herhalde ona pek dikkat etmedim cunku canimk acitiyor baya.
Masallah sen baya hizli cikmissin.ben 9 sene 3 cocuk.sen 3 seneye 2 cocuk.Allah uzun omur versin saglikla Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah.
Sağol Can'ım düşündüğün için. 2 perinstologa gittim şimdiye kadar biri böbrekte kist var diğeri ben sadece kisti görüyorum böbreği göremedim dedi yarın başka bir doktora(ilk hamileliğimde gitmiştim bir kaç kez) gidicem perinatolog değil ama renkli bakıyor belki o içimi ferahlatacak birşeyler söyler
tühh eşin de anneciğiyle olamıcak artık :)) dün de ben çooooookkk sevgili eltimi gördüm tam kapıdan çıkarken bana diyo ki canım senin bebişe yapıcağım magnetleri kayınvalideyle gönderirim doğuma!! suratına bile bakmadım doğru düzgün bi arkadaşımın organizasyon şirketi var ona yaptırıcam saol hiç zahmet etme dedim ayyyy ne bozuldu uyuz sen benim yastığmın yorganımın içine kadar büyüler soktövbee tövbe yani allah izin vermezse böyle şeyler tutmaz zaten ama bana göre bu kadar boş bişeyle uğraşan birinin hiç allah korkusu yoktur kalbi de kapkaradır zaten.. valla eşimin meşimin hatrı bi yere kadar artık bebeğimle ilgili bişeyde de o kadını görmek istemiyorum
Kuzu napcam peki ilac icemiyoz emziriyoz diye esimde korunuyodu korundugu halde deniz pasa geldi valla bilmiom aslinda kordon baglatmak istedim dr um yasin cok ufak 25 yasindasin belki ilerde bi evlat daha istersin geri donusun yok dedi amannnn ne biliyim
doğru söylüyosun da canım bu söylediklerin karşında insan olması durumunda geçerli ya da yediği kaba pislemeyen biri olmalı.. ben eltimi abla gibi görüyodum o da öyle diyodu hatta sen benim kızkardeşim gibisin falan kendime bişey alsam ona da alırdım, çocuklarına elimden gelen yardımı yapardım falan her konuda..hoş çocuklarla yine bi derdim yok günahsız o yavrucuklar onlarla yine çok iyiyim.. ama bi öğrendim ki meğer kadın küçücük çocuklarına bile benimle ilgili neler söylüyomuş zaten arkası da geldi.. şimdi ben de diplomatik takılıyorum işte normal tipik cümleler ama dün saatlerce üzerime ağırlığı çöktü kadının süze süze bi hal oldu!! açıkçası dün ilk kez pişman oldum keşke dedim ilk öğrendiğimde bu olayları kimsenin hatrını dinlemeyip bu kadınla ilişkimi kökten kesseymişim
Merhaba kızlar, Allah nasip ederse bende kasım anneleri arasındayım... Rabbim hepinizin bebeklerini sağlıkla sıhhat ile kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı hamilelikler hepimizebu arada davetin için teşekkür ederim canım Mcada
Ay çok güldürdün beni:)))))[/
isveçli biliminsanları tarafından da test edildi onaylandı :))
çok haklısın canım işte zamanında yufka yürekliliğimin kurbanı oldum şimdi de suratını görünce karşımda limon yenmiş gibi oluyorumCanım Allah'ın izniyle her şey güzel olacak. Sen yeter ki dua etmekten vazgeçme. Bak ablamın da böbreğinde bir kist bulundu ama ne olduğunu çözemediler. Dr. belki de doğduğunda bu kistle birlikte doğmuşsundur demiş. Yani her kist de böbreği kötü etkileyecek değil. Rabbim devasız dert vermesin kimseye. Sen içini rahat tut ve bol bol dua et... Dualarımız seninle...
Yok artık!!! Ben senin yerinde olsam o kadını hayatta almam evime. Böylelerinden Rabbim hepimizi korusun...
Canım sakın sakın öyle bir şey yapma. Hayatın sana neler getireceğini bilemezsin. Çift kat korunun yani farklı 2 korunma yöntemiyle korunun ama diğerini sakın düşünme bence...
Canım bence sen üzerinde sürekli Ayet-el Kursi falan bulundur. Nazarı da değer böylelerinin...
hoşgeldin canım.. amin güzel dileklerin için de :)Merhaba kızlar, Allah nasip ederse bende kasım anneleri arasındayım... Rabbim hepinizin bebeklerini sağlıkla sıhhat ile kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı hamilelikler hepimizebu arada davetin için teşekkür ederim canım Mcada
Spiral + kondom canım.Kuzu napcam peki ilac icemiyoz emziriyoz diye esimde korunuyodu korundugu halde deniz pasa geldi valla bilmiom aslinda kordon baglatmak istedim dr um yasin cok ufak 25 yasindasin belki ilerde bi evlat daha istersin geri donusun yok dedi amannnn ne biliyim
amiiiiinnnn :)Kvalidesiyle gorumcesiyle eltisiyle priblemi olanlar Allah yardimciniz olsun.cok sukur benim bi sikintim yok onlarla
maşallah kuzu hiç başbaşa kalmamışsınızBenim ilk evlililik yil donumumde ada daha 15 gunluk bebekti ikincide yanimizdaydi 13 aylikti simdi 25 aylik kizim karnimda da oglusumla kutliycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?