bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Senin adına sevindim canım. Arada bdv ye takılıyorum sinirlerim bozuluyo elti, kv, görümce konularını okuyunca. Sen şanslı güruhtansın Allah muhabbetinizi bozmasın canım
Ya kuzu cok laubali de olmiycan cok soguk da olmasi gerektigi gibi iyidir eltim yani kafa dengi hos sohbet cocuklarda iyi anlasiyo adayla kuzeni arada bi kapissalarda ilerde cok iyi arkadss olurlar eminim

canım nacizane tavsiyem spirale de çok güvenme derim.. çevremde onunla hamile kalan da çok var en yakın örneklerim annem ve teyzemin kızı siz yine de dikkat edin
Kuzu napcam peki ilac icemiyoz emziriyoz diye esimde korunuyodu korundugu halde deniz pasa geldi valla bilmiom aslinda kordon baglatmak istedim dr um yasin cok ufak 25 yasindasin belki ilerde bi evlat daha istersin geri donusun yok dedi amannnn ne biliyim

Amin canım amin bakma sen benim de görümceler bi garip .Amaaan saldım çayıra mevlam kayıra

Ya kuzu cok laubali de olmiycan cok soguk da olmasi gerektigi gibi iyidir eltim yani kafa dengi hos sohbet cocuklarda iyi anlasiyo adayla kuzeni arada bi kapissalarda ilerde cok iyi arkadss olurlar eminim
doğru söylüyosun da canım bu söylediklerin karşında insan olması durumunda geçerli ya da yediği kaba pislemeyen biri olmalı.. ben eltimi abla gibi görüyodum o da öyle diyodu hatta sen benim kızkardeşim gibisin falan kendime bişey alsam ona da alırdım, çocuklarına elimden gelen yardımı yapardım falan her konuda..hoş çocuklarla yine bi derdim yok günahsız o yavrucuklar onlarla yine çok iyiyim.. ama bi öğrendim ki meğer kadın küçücük çocuklarına bile benimle ilgili neler söylüyomuş zaten arkası da geldi.. şimdi ben de diplomatik takılıyorum işte normal tipik cümleler ama dün saatlerce üzerime ağırlığı çöktü kadının süze süze bi hal oldu!! açıkçası dün ilk kez pişman oldum keşke dedim ilk öğrendiğimde bu olayları kimsenin hatrını dinlemeyip bu kadınla ilişkimi kökten kesseymişim

Canım ben kimseyle kolay kolay laubali olamam zaten. Ama enerji meselesi bence. Sen eltinle aynı frekanstan olmasan mümkün değil anlaşamazdın. Çocuklarınız da inşallah büyüdüklerinde birbirlerine dost ve kardeş olurlar. Ben de çok önemserim böyle şeyleri ama yok olmuyo canım napalım

yok canım benim bence de kordon bağlatmayı hele de bu yaşta hiç düşünme hayatın ne getireceği hiç belli olmaz.. bak sana bi doğal korunma tavsiyesi kvlerle sık sık görüşün o olaya ne heves ne fırsat kalır

Hareketliyse endise edilcek birsey yok.kasilma aninda ben hareket hissetmiyorum herhalde ona pek dikkat etmedim cunku canimk acitiyor baya.

Çok sağol cnm hakkını helal et.çok soru sordum yordum seni.Bizim zilli baya hateketli güm güm vurup beni duruo.dün yoruldm diedr İnşallah da bi daha yaşamam İnşallah.

Masallah sen baya hizli cikmissin.ben 9 sene 3 cocuk.sen 3 seneye 2 cocuk.Allah uzun omur versin saglikla Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah.

Ikinize de maşallah kisslar.
Bizim 7 yılda ilk olcak inşallah :)

Canım Allah'ın izniyle her şey güzel olacak. Sen yeter ki dua etmekten vazgeçme. Bak ablamın da böbreğinde bir kist bulundu ama ne olduğunu çözemediler. Dr. belki de doğduğunda bu kistle birlikte doğmuşsundur demiş. Yani her kist de böbreği kötü etkileyecek değil. Rabbim devasız dert vermesin kimseye. Sen içini rahat tut ve bol bol dua et... Dualarımız seninle...

Yok artık!!! Ben senin yerinde olsam o kadını hayatta almam evime. Böylelerinden Rabbim hepimizi korusun...

Canım sakın sakın öyle bir şey yapma. Hayatın sana neler getireceğini bilemezsin. Çift kat korunun yani farklı 2 korunma yöntemiyle korunun ama diğerini sakın düşünme bence...

Canım bence sen üzerinde sürekli Ayet-el Kursi falan bulundur. Nazarı da değer böylelerinin...

Hoş geldin canım. Rabbim sağlıkla, sıhhatle bebeğini kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

çok haklısın canım işte zamanında yufka yürekliliğimin kurbanı oldum şimdi de suratını görünce karşımda limon yenmiş gibi oluyorum hayır yani sevmiyosun beni anladık bari bişeyler isteme benden sürekli yüzsüzlük resmen hayır da diyemiyorum off öyle işte saçma sapan bi durum

hoşgeldin canım.. amin güzel dileklerin için de :)

Spiral + kondom canım.
Geri çekilme yöntemi çok riskli zaten.
Spiral için de yerinde mi diye ara ara kontrol edilirse sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…