bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sağol canım içimi ferahlattın biraz hakkımızda en hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlar inşallah

Gerçi ben de öyleyim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Rabbim korusun seni tüm kötülüklerden ve kötü insanların şerrinden. Büyü olayları çok kötü. Yapan insandan her şey beklenir. Allah ıslah etsin böylelerini ve içlerine biraz Allah korkusu versin...

yaaa deme öyle. düşünme öyle şeyler. hepimiz aynı durumdayız ama inan insanlar senin düşündüğün gibi düşünmüyor. sonuçta hamileyiz ne yapalım yani, saklayacak değiliz ya. bence bir tane kendine yoksa hamile mayosu al göbüşü de örtüyor onlar çokta tatlı duruyor. ben bu ya ztatilinde gebe mağazasından bir tane aldım arada bikini falan giydim üstüne de etekli bir bikini pareosu atlattım bitti işte. bol elbiseler giyersin ohhh mis. dert ettiğin şeye bak ya ^.^ valla tatile hala o kadar ihtiyacım var ki hiç düşünmez giderim, çünkü çalışmaktan iyidir. bence bebeksiz son tatilinin bol bol dinlenerek tadını çıkart derim

aminn canım cümlemizi ve tabii miniklerimizi de korusun kalbi kararmış insanlardan

Olmuyosa zorlamiycan kuzum bosver

ayy kızlar ben bugün birden bire şiştim ayaklarım davul gibi oldu

allah tan bgun terlik giydim elbise altına ama terliği de dün almıştım o da kesti biraz

iş yerinde olunca da zor oluyor eve gidince uzatıp biraz da buz koyuyum diyorum.

tuzlu bişi yemiyorum ama nasıl şiştim böle birden bire anlamadım.

P
Hosgeldin kuzum burada cok tatli anneler var sende seviceksin istersen Ikra meyra ya soyle seni listeye eklesin

arkadaslar birde 2 haftadır gogus aramda iki gögüs altı da pişik oldu nasıl acıyor. geceleri resmen peçete koyuyorum

hayatımda hiç terlemediğim kadar terliyorum su içinde kalkıyorum sabah aksam dus alıyorum. soguk suyla hemde.

bepanten sürdüm ama çok ta fayda etmedi ne yapmalıyım sizce.

Bebek pudrasi dok canim oralara kuru kalir hem surtunmeyi onler

sıcaktan canım hava sıcak olunca şişiyoruz aşırı nemden

canım hametan diye bi merhem var tüm tahriş olmuş cilt sorunlsrında kullanılıyo hatta yüzünde sivilce sıkıntısı yaşıyanlar da bilir bazı drlar verir bu kremi yüz için bile.. bi araştır istersen hamilelikte bi sakıncası yoksa eczaneden alırsın 5-6 lira bişeydi

bizim durum da size yakınmış canım 6yılda ilk bizimki de valla şu suriyelilere hayranım adamlar savaşın içinde çadırlarda bu kadar doğuruyolar biz hadi belki tayin olur hadi şu olur bu olur derken 6 yıl bitmek üzere neyse geç olsun güç olmasın napalım

Bende yatak odama bu besikten almayı dusunuyrm.Hem sallanabilio Hem sabit.60*120 boyu.uzun sürede kullanilablr.ileride oda yapmak istersem odasında da çok şık durur bebisimn :)
coooo..k begenıyorum ben bu besıklerı taht besık dıe gecıo ama nerden alcam?? burda bı kac mobılyacı gezdım yok bundan ya buyuyen besıklerden var ya kucuklerden

hayırlı olsun canım çok beğendim. bizde Chicco Lite Way Plus Travel Sistem Bebek Arabası Siyah bebek arabasını düşünüyoruz oda 800 küsür. senin aldığında çok güzel ve hafif duruyor ama aklıma bir şey takıldı. jokerin sitesine girdim baktım ana kucağı dahil değil yazıyor. senin dediğin fiyatta sadece araba var. acaba sen üstüne taktın da öylemi fotoğrafını çektin? aklıma takıldı. bizim baktığımdan daha hafif ve kullanışlı gibi geldi. eğer dediğin gibiyse bende gidip bir incelemeyi düşünüyorum.

Spiral + kondom canım.
Geri çekilme yöntemi çok riskli zaten.
Spiral için de yerinde mi diye ara ara kontrol edilirse sıkıntı olmaz.

7 yıl geri çekilme ile korundu eşim.hep bi kaza olsun Die bekledim ama maşallah yani bizim için en güvenli yöntem oldu

Kızlar , kasılmalar sebebi ile ilaç kullanan var mı? Ben dün akşam aşırı kasılma ile acile gitmek zorunda kaldım.doktorum adalat başlayalım dedi.erken doğum bulgusu yok nts de sancıda yok şükür.ama işte endişe endişe endişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…