bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bizde cumartesi bunları aldık ikisi 500 tl marttan beri araştırıyodum bu arabayı kasası çok hafif chicco 10 kilo bu 5 kilo sonradan bastona geçmek istemiyorum o yüzden hem istediğim gibi 3 tekerlekli ve hafif

Eklentiler

• image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 79
Canım çok haklısın inşallah çok güzel günler gelecek... Bu arada benim başıma bişey geldi malum tatil dönüşü ütü yapıyordum elimi çok fena yaktım eşimi aradım eczacıya sor hamileler için krem varmı diye silverdin le anestol almış hemen elime sürdü bende baya ağladım acıdından dedim evde vardı sordun mu eczacıya yok dedi unuttum hamile demeyi sizce bir sakıncası olur mu ne yapmam lazım bilemedim ama dayanamıyorum ciddi ciddi gözümden yaşgeliyor acısından

offf kızlar büyük bi açlıkla dün gece yaptığım makarnayı yemek için mutfağa gittim ama bi de ne göriiim bozulmuş gece tencere çok sıcak diye dolaba koyamamıştım eşim sabah kaldırmış ama bozulmuş işte annemin açık büfe yemeklerinden sonra peynirli tost + sallama çaya talimmm anaaaaaaaammm ahh

Ben 2 aydır magnezyum kullanıyorum canım. İlk başta ağrı kasılma gibi durumlarda iç demişti doktor ama tatilde vajinal batmalar başlayınca devamlı içmeye başladım.

Havalar çok sıcak o yüzden hemen bozuluyor bende mısır haşlamıştım akşam sıcaktı sabah kalktığımda bozulmuş benim için hayallerin yıkıldığı noktaydı

coooo..k begenıyorum ben bu besıklerı taht besık dıe gecıo ama nerden alcam?? burda bı kac mobılyacı gezdım yok bundan ya buyuyen besıklerden var ya kucuklerden

Bende instgrmda buldum cnm.ist. firması.İzmir Dym ben.buraya gonderiolar ondan burdan almayı dusunuyrm nasipse

7 yıl geri çekilme ile korundu eşim.hep bi kaza olsun Die bekledim ama maşallah yani bizim için en güvenli yöntem oldu
Çok yakınımda çocuğu 11 aylıkken geri çekilme yüzünden 2.ye hamile kalan var.
Kesin istenmiyorsa riske atmamak lazım çünkü güvenilirlik %60-70.
Ve tıbbi olarak bir korunma yöntemi olarak görülmüyor :)

kızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum dün durup dururken burnum kanadı şok oldum sıcak kan hissedince hiç başına böyle bir olay gelen varmı internette gebelikte normal yazıyor ama hastaneyede gitmedim

suyu az içiyo olabilir misin acaba canım?? hani o da ödeme sebebiyet veriyo diyolar ya

Aynen cnm.çok şükür istedgmz zaman Rabbim.aratmadan nasip etti.ama 30 yaşıma yaklasmissken ikinci üçüncü çocuğumu beklio olmak isterdim:) kalabalık aile seviorm.Allah nasip ederse Tabi isterim

kızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum dün durup dururken burnum kanadı şok oldum sıcak kan hissedince hiç başına böyle bir olay gelen varmı internette gebelikte normal yazıyor ama hastaneyede gitmedim
evet normalmiş artan kan hacminden dolayı.. benim de şakır şakır olmasa da hergün kanardı burnum.. ama şunu farkettim benim yaşadığım yerin havası aşırı kuru adanada, mersinde ve tekirdağda kaldığım süreçte burnum bi kez bile kanamadı.. yaşadığın iklim de etkiliyo yani

Aynen cnm.çok şükür istedgmz zaman Rabbim.aratmadan nasip etti.ama 30 yaşıma yaklasmissken ikinci üçüncü çocuğumu beklio olmak isterdim:) kalabalık aile seviorm.Allah nasip ederse Tabi isterim
haklısın canım rabbim aratmadı şükürler olsun kucağımıza da alalım inşallah.. biz 4 yıl önce çok çok ağır şeyler yaşadık işte anca anca toparlandık şükür yoksa benim de hayalimde şu an 2.ye hamile olmak vardı ama herşeyin bi vakti saati var denir ya hakkaten öyle

Gebelikte normal ama bi tansiyon takibi ve hemogram bakılsın tabi.
Bence bi görün.

Doğrudur cnm.benm eşim istemiodu.ben çok istiodm.ondan hep o ihtimali bekledim diyeblrm.ama eşim baya dikkatiydi zannediorm.istemedgndn.bize olmadı maalesef
Inşallah ikinci de bende o arkadsn gibi hamile kalırım :)

7 yıl geri çekilme ile korundu eşim.hep bi kaza olsun Die bekledim ama maşallah yani bizim için en güvenli yöntem oldu
Hahaa bendensin sende biz de geri çekilme ile korunduk yıllarca kızımda korunmayı bıraktıktan sonraki 4.ayda hamile kaldım. Bu bebişte de ilk ayda.

Aynen öyle cnm nasip.benm eşim istemedi insanlr hep konuştu ben bişey demiorm çevre baskısı bi dünya.Sen istesen ikna edersn vs.ama ben hep zamanı oldgna inandım.hep dedim bugün istesek belki olmiick.Herkes bi şekilde beklio.bende böyle bekliorm.inşallah eşim isteyince hemen olur nasipse dedim.Belki de hiç olmiick dedim.nasip yani.ama problem yapmadk çok şükür.
Hepimiz bi şekilde bekliyrz.nasibi olan bebek korunsanda gelio zaten

Hahaa bendensin sende biz de geri çekilme ile korunduk yıllarca kızımda korunmayı bıraktıktan sonraki 4.ayda hamile kaldım. Bu bebişte de ilk ayda.

Maşallah cnm.bende korunmayı biraktktn 3 ay sonra hamile kaldım.ama kimyasal oldu.tekrar korunmayı biraktktn 3 ay sonra yine hamile oldgmu ogrendm çok şükür.inşallah bu sefer sağlıklı.inşallah sağlıklı bi şekilde kucagimza alirz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…