bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Doğrudur cnm.benm eşim istemiodu.ben çok istiodm.ondan hep o ihtimali bekledim diyeblrm.ama eşim baya dikkatiydi zannediorm.istemedgndn.bize olmadı maalesef
Inşallah ikinci de bende o arkadsn gibi hamile kalırım :)
canım bundan sonra en iyisi o geri çekilse de sen çekilme üzerine üzerine git yani bugün hakikaten haydar dümene bağladım herkese bi tavsiye aslında kelin ilacı olsa vaziyeti hakim bende de neyse

Ben 2 aydır magnezyum kullanıyorum canım. İlk başta ağrı kasılma gibi durumlarda iç demişti doktor ama tatilde vajinal batmalar başlayınca devamlı içmeye başladım.
Benim ciddi kasılmalar var , adalat die ilaca başladı.magnezyumu 23.haftadan beri kullanıyorum.devam et canım ona bırakma.bana yetersiz geldi.

Amin canım inşallah

Benim ciddi kasılmalar var , adalat die ilaca başladı.magnezyumu 23.haftadan beri kullanıyorum.devam et canım ona bırakma.bana yetersiz geldi.

Sende dinlenmene dikkat et canım. Bilmiyorum ki ne iyi gelir kasılmaya, stresten uzak dur doktorun da ilaç vermiş sancında çıkmamış. Rahimin kendini haxırlamasıdır belki

canım bundan sonra en iyisi o geri çekilse de sen çekilme üzerine üzerine git yani bugün hakikaten haydar dümene bağladım herkese bi tavsiye aslında kelin ilacı olsa vaziyeti hakim bende de neyse
Canım yaa çok tatlısın bundan sonra because of dümen sin gözümde

o insanların konuşup yorum yapması ayrı bi mesele zaten.. benim yaşadığım yerde insanlar benim yaşımda bu kadar yıllık evli olup çocuğu olmayana uzaylı muamelesi yapıyolar sağlık ocağına gidiyorum hemşirenin ilk sorusu düşüğün var mı yok diyorum o zaman tedavi gördünüz diyo tee allaaamm ya çıldırmamak işten diil yok arkadaşım yok yani zorla hasta edicekler insanı eee niye yapmadınız ya diyo bi de bunca senedir tabii onlara sormadık zamanlamayı hata ettik

valla canım bende seninle aynı durumdayım. bugün nedense çok şişti gibi geldi bana da. şirkette babetleri çıkarttım ağa gibi oturuyorum :):) şimdi evde olsam ohh ne güzel uzatır ayacıklarımı yatardım :) bende öyle çok tuz tüketmiyorum ama sonuçta hazır gıdalarda falan yeterince oluyor sanırım oralardan alıyoruz, bir de oturduğumuz için şişiyoruz işte.

coooo..k begenıyorum ben bu besıklerı taht besık dıe gecıo ama nerden alcam?? burda bı kac mobılyacı gezdım yok bundan ya buyuyen besıklerden var ya kucuklerden

evet bende çok beğeniyorum ama sanırım ben park yatak alacağım. haftasonu ebebekten joie hoşumuza gitti. tabi beşikmi, parkmı? hala kararsımızım

valla işiniz masabaşıysa o kesin şişirir zaten kızlar ben de 2 gündür yollardaydım.. resmen avrupa yakasındaki gaffur rahatlığındaydım yani ayağın biri altımda ayakkabılar zaten çıkmış kafa ev topuzu arkamda yastık bi de her fırsatta çemkirdim eşime süklüm püklüm tabii garibim.. adamcağız tee antepten tekirdağa beni almaya geldi yol boyunca bi de benim hormonlarımı çekti :))

evet bende çok beğeniyorum ama sanırım ben park yatak alacağım. haftasonu ebebekten joie hoşumuza gitti. tabi beşikmi, parkmı? hala kararsımızım
ben de çok araştırdım düşündüm evet diğer beşikler çok şık duruyo ama ben de park yatak alıcam önemli olan kullanışlı olması sonuçta

ben de çok araştırdım düşündüm evet diğer beşikler çok şık duruyo ama ben de park yatak alıcam önemli olan kullanışlı olması sonuçta

kesinlikle çok haklısın. kimle konuşsam tahta yataktan pişman. herkes park yatak diyor. evet şık durmuyor ama en azından kullanışlı işimize daha çok yarar. hem tatile, şehir dışına falan gidince de al yanına götür. valla doğduktan sonra alacağız sanırım. zaten şimdilik bir kaç idare edecek beşiğimiz var.

canım abim eczanede çalışıyo ona sordum da kullanır drlar genelde veriyo dedi ama prospektüsünde hamileler zorunlu durumlarda kullansın yazıyomuş.. gerçi idrar yolu enfeksiyonu için kullandığımız saşelerde bile öyle yazdığına göre kullanılır sanırım doktorunun da bilgisiyle

hay allah canım allah şifa versin bu da geçer inşallah

geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. inşallah değer düşer sen bol bol dua et. dualarımız seninle.

ben hep internetten araştırmıştım önümüzdeki haftasonu gidicez mağazada bakmaya inşallah kafama yatan bişeyler bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…