bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım aynı problem bende de vardı. Pudra vs. kullandım geçmedi. Ben şuan sebamed'in bebekler için olan pişik kremini kullanıyorum ve çok memnunum. Benim cildim inanılmaz hassas, dediğin gibi her gün duş alıyordum, pudralanıyordum hem de bakterileri öldüren özel bir pudra ile ama yok, iyi gelmedi. Sebamed pişik kremi en iyisi, tavsiye derim

canım oda gecer ınsallah kuzum hıc bısey olmaz rabbımın ızı ıle

En guzeli bebek pudrasi surmek birebir hemn geciriyor.

Canım çok geçmiş olsun. Umarım ufaklık bunu da atlatır... Sen de moralini yüksek tutmaya çalış, bizden çok etkileniyorlar biliyorsunuz...

kızlarr nasılsınızzzzz bız ıyıyız yarın prensesımı gorme gunu aksam 5.30 da :) zaman cabukkkk gecccc

bu gıdecegım yenı doktorum bakalım nasıl elektrık alabılecekmıyız :) ınsallah guzel gecer tahlıl sonuclarımda kanım cok dusuk halen kan takılıcam sanırım yarım bellı olacak

kızlar dün akşamdan beri sol kasığımda batma şeklinde ağrı var. kendimi biraz yordum sanırım bu aralar, sıcakta evden çıkamayınca habire kendime iş buluyorum sıkıntıdan. bir şey mi yaptım acaba, korkuyorum..

Kendi doktorunla gorus.nst de ultrasonda birsey cikmadan vermzler normalde.ben bile daha prepar kullanmaya baslamadim.magnezyum kullan ve idrar enfeksiyonu varmj yokmu bakildimi.

@Aydede88 canım çok fena çarpıntım var bugün ve sol kolumda hafif uyuşukluk. Sende de bu uyuşukluk oluyor muydu? Doktorumu arayayım dedim o da ayın 8ine kadar izinliymiş çok canım sıkıldı

LIKOPEN ORANI YÜKSEK OLAN MEYVE VE SEBZELER HAMİLELİKTE ONERİLİYOR BEBEGİNİZİN ZEKA GELİSİMİ İCİN..
Ürün Likopen (mg /100 g)
Domates Salçası 85
Domates Ketçabı 15.9
Domates Suyu 9.5
Domates sosu 14.1
Karpuz 4.0
Pembe Greyfurt 4.0
Taze domates 3.0

*Likopen oranı iklim şartları, toprak yapısı ve domates çeşidine göre değişiklik gösterebilmektedir.

Likopenin Faydaları
Likopen; büyük bir antioksidan kaynağı olup, zarar görmüş hücreleri onarmaktadır. Böylece çeşitli kanserleri önleyebileceği görülmektedir. Araştırmalara göre; prostat kanseri, sindirim sistemi, rahim kanseri, meme kanseri, mide kanseri ve akciğer kanserini engelleyebilmektedir. Ayrıca kadınlarda kalp ve damar hastalığını koruyucu etkiye sahiptir.
Kandaki kolesterol oranının düşmesine yardımcıdır. Toronto Üniversitesi’nin yaptığı bir araştırmaya göre likopen; LDL kolesterolün oksidasyonunu baskılayarak koroner kalp hastalığı riskini azaltmaktadır.

Likopen akciğerdeki iltihaplanmayı onarıp, astım riskini azaltmaktadır. Günde 1 porsiyon ve daha fazla domates ve türevlerini tüketmek prostat kanserini önleyici etkiye sahiptir.
Kan basıncını düşürücü etkiye sahiptir ayrıca likopen; cildin oksijeni daha iyi ve etkili kullanmasını sağlar.

Ayrıca likopen; sıcak veya soğuk ortamlarda saklanabilmektedir. Sıcak ortamda kimyasal yapısında herhangi bir bozulma gözlenmemiştir. Ayrıca domates piştikçe likopen oranı artmaktadır ve zeytinyağı ile birlikte yenildiğinde vücut tarafından daha iyi sindirilmektedir.

Kadınların Güzellik Sırrı: Likopen
Ciltte doğal bronzlaşma sağlayıp, gerginlik, parlaklık ve canlılık sağlayan likopenin güzelliğe katkısı yeni değil aslında, yıllar öncesine kadar dayanmaktadır. Hatta öyle ki; Balaton Gölü kıyısında yaşayan domates yetiştiricisi Macar kadınlarının pişmiş domates eriyiklerini yüzlerine sürerek güneşten korundukları, geceleri kullandıkları domatesli kremlerle ileri yaşlarda bile genç görünmeyi başardıkları biliniyor.

Kendi doktorunla gorus.nst de ultrasonda birsey cikmadan vermzler normalde.ben bile daha prepar kullanmaya baslamadim.magnezyum kullan ve idrar enfeksiyonu varmj yokmu bakildimi.
Magnezyum 23.haftadan beri kullanıyorum canım.enfeksiyona bakıldı.yok şükür bişey.doktorum tedbir amaçlı verdi kasılmalar artmasın diye.sen neden prepara başlıcaksın ikiz gebelik mi? İnşAllah sağlıkla zamanında kavuşuruz bebeklerimize

Cnm ben oglumda nidilat çok kullandım. 6 saat ara ileydi ama yarım saat arayla da iciyorum. Rn dön bide iğneye başlamıştık. İhmal etme kullan derim

Sana kıyamam ben, beni de ağlatıyosun. İnşallah güzel haberlerini al bebeğinin de yüzümüz gülsün hep birlikte. Randevu alabildin mi kuzum?

Canim gitmedim ki. Esimde uzuldu ama caktirmadi. Ceza olarakta hafta sonu tek basina gezmeye gitti. Kizim dogsunda gelecek yaza zayiflayip gidicem hanimkizimla.

Canim gitmedim ki. Esimde uzuldu ama caktirmadi. Ceza olarakta hafta sonu tek basina gezmeye gitti. Kizim dogsunda gelecek yaza zayiflayip gidicem hanimkizimla.
:) nasıl mutlu oluyorsan öyle yap tabi, seneye acısını çıkartırsın. biz de bu yaz yazlıkta idare ettik, seneye iyi bir tatili hakettim diye düşünüyorum. kışın güzel güzel kiloları da veririz. ohhhh :)

aslında ev kendi kendine ağlıycak vaziyette ama hiç bişey yapmak istemedi canım oğluşumu da kendime bahane ettim onu da yormıyayım hesabı mr. robot diye bi dizi izledim ilk bölümünü fena diildi varsa sizin dizi tavsiyeleriniz güzel olur valla bu sıcaklar da başka türlü çekilmiyo

Once upon a time izlemediysen tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…