bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm ben oglumda nidilat çok kullandım. 6 saat ara ileydi ama yarım saat arayla da iciyorum. Rn dön bide iğneye başlamıştık. İhmal etme kullan derim
Kasılman çok muydu seninde canım,kaçıncı haftalardaydı?saol cevap için Allah razı olsun,kullanıyorum zaten başladık bu sabah..

new girl izleyebilirsin canım dört gözle yeni sezonu bekliyorum

Benim ciddi kasılmalar var , adalat die ilaca başladı.magnezyumu 23.haftadan beri kullanıyorum.devam et canım ona bırakma.bana yetersiz geldi.

Cnm kasılma nasıl oluodu.benm de dün akşam biraz sıkıntılıydı ama bugün de hep alt karnımda sertlik oluo.Yani gün içinde 4 kere rahat olmuştur.10 gün önce falan nst ye baglandm bende bişey çıkmadı ama.bilemiyrm normal mi bu.korkuorm da bişey olmaz dimi.yarın bi de çeşmeye gitcz doktorumdn biraz uzaklascm 1 saatlk yol ama olsun.bi de orda daha kötü olmasın diorum.Daha önce yasamaynca yorumda yapamiyrm.doktoruma msj yazdm ama bakalım ne zaman döncek.

Aynen cnm.bende kimyasal oldgnda doktora girdigm gibi kaçıncı düşügn demişti şok olmuştum.artık yaşımdan mi yoksa soğukkanlı durusumdan mi dedi bilmiyrm ama ben şok olmstm.daha düşük yaptgmi bile bilmiodm.hamileligimi bile anlamamstm zaten 3 5 gün sonra sona ermişti.öyle yani insanlar acayip

Canım bu haftalardan iyibaren günde 10kereye kadar normal.benim dün akşam beş dakikada bir oldu.acile gittim hemen şükür bişey yok şimdilik doktorum tedbir amaçlı başladı.korkma günde 4defa falan normal.

Kasılma sanki bebek biyere başını yada popoyu dayıyo gibi sert oluyodu tahta gibi.az hareket edince düzelio.ama benim dün hafif sancılı oldu.aklım çıktı

Once upon a time izlemediysen tavsiye edebilirim.
because of you ben bu aralar eşimle american horror story e merak sardım :):) ilk sezonu bir de bebek le falan ilgiliydi böyle allahım bir yandan izlemekte istiyorum çok severim korkuyu. benim gibi çatlak olan var sa bende onu tavsiye ederim :):)

Erken dogum riskim var iki cocugumda da kullandim.

Bugun bende kizimdan olan 0-6 ay arasi giyilcek butun kiyafetlerini cikardim bir makine yikadim daha 2 makine var yikancak.daha utuleri var sonra yavas yavas anca yaparim dedim.biran oncede bavulumu hazirlarim.yeni bi kac birseyler almistim onlarida yikadim.bana belli olmaz sancim tutarsa sıkısmak istemiyorum.oglumda hem sanci cekiyorun hem suyum geliyodu ben bi yandan apar topar bavul hazirlamistim.hazirliksiz yakalanmayayim.

Kasılma sanki bebek biyere başını yada popoyu dayıyo gibi sert oluyodu tahta gibi.az hareket edince düzelio.ama benim dün hafif sancılı oldu.aklım çıktı

Aynen cnm dayanio sanki sonra gidio.altta olunca bi de korktm.
Inşallah bişey olmaz yani ne diyimm.msj yazdıktan sonra da iki kere oldu.Ne bileyim anlamiyrm gibi inşallah ciddi bişeyi onemsememzlk yapmiormdr ya da önemsiz bişeyi de büyütmeyi hiç sevmem.öyle olunca böyle kararsz kaliyrm.hayrlsi bakalm

Bi doktora git ozaman icin rahatlar.varsa bi problem onlemi alinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…