bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Allah korusun cnm ya.daha çok erken doğum icin ama erken kalkan da yol alır demişler.yavaş yavaş Ancak hazirlanr.hazırla dursun kenarda

Bi doktora git ozaman icin rahatlar.varsa bi problem onlemi alinir.

Doktorum yokmuş hastanede aradım.Biraz geç kaldım ama.
Eşimde evham yapma dio.bende evham mi yapiorm acaba diorm ama bilmiorm.yatiorm bende fazla hareket etmiim geçer inşallah diorm.şuan elimden başka bişey gelmio maalesef

Doktorun olamasada herhangi bi acile git problemi soyle.ilk cocuk olunca insan tecrubesiz oluyor haliyle.bende senin gibiydim ilk cocugumda.

biri korkumu dediiiiiiiiiii allahım izledikten sonra tuvalete eşiyle giden ama yine de bu korku filmlerini dizilerini izleyen bi benimdir herhalde.. mutlaka bakıcam buna canım çoook saol

Korkma kuzum dinlen bi ayaklarini yukari kaldir yoruldun mu bu ara dün de resmen midemin orda bi sivrilik yapti bebek sok olduk

Ikra meyra canimmm doktor randevun ne zaman seker yuklemesi yaptiracakmisin?? Bide dogumla ilgili doktorunla konustun mu yoksa daha erken mi?? Bide hanimkizlara biseyler almadin mi hic paylasmiyorsun??
26+4 olucagim persembe gunu seker yuklemesi var canim aldim birazini paylastim tatlim gormemisin demekki :)) sen paylastiklarini gordum canim hatta hayirladim :)) benim dogum 36-37 kadar gelmezlerse almayiz dedi canim insallah o haftalari ikizlerimle gorruz insallah sizlerde 39-40 haftalari gorun insallah

KIZLAR 2. TETANOZ AŞIM NORMALDE 4 TEMMUZDU AMA BEN YARIN VURULUCAM 1 AY GECİKMELİ YANİ KOLUM AĞRIYCAK DİYE HEP ERTELEDİM SAKINCASI OLUR MU ACABA NORMALDE YARIN 3.YÜ VURDURMAM LAZIMDI

hay allah canım allah şifa versin bu da geçer inşallah

geçmiş olsun canım, çok üzüldüm. inşallah değer düşer sen bol bol dua et. dualarımız seninle.

canım oda gecer ınsallah kuzum hıc bısey olmaz rabbımın ızı ıle

Canım çok geçmiş olsun. Umarım ufaklık bunu da atlatır... Sen de moralini yüksek tutmaya çalış, bizden çok etkileniyorlar biliyorsunuz...
çok saolun kızlar hepinizden Allah razi olsun.inşallah bidaha ki kontrole güzel haberlerle dönerim.İnsanın evladı için elinden bisey gelmemesi çok kötüymüş.Eşimle birbirimize bakınıp duruyoruz buda geçecek prenses üzmeyecek bizi diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…