bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah cnm senin paşan da 1 kiloya yaklasmstr inşallah. Artık hzli yuruyemiyorum bi agrlasmistim:)
aaaa ben de hızlı yürüyemiyorum artık çocuk mu ağırlaştı ki acaba?? ay hadi inşallah eskiden terminatör gibi yürürdüm şimdi biri osursa yıkılırım galiba

geçicek canım inşallah bugün bi arkadaşa daha söylemiştim o canı yoktan var edip rahmimize yerleştiren rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz inşallah bebişin sapasağlam doğucak dua ediyoruz hepimiz

KIZLAR 2. TETANOZ AŞIM NORMALDE 4 TEMMUZDU AMA BEN YARIN VURULUCAM 1 AY GECİKMELİ YANİ KOLUM AĞRIYCAK DİYE HEP ERTELEDİM SAKINCASI OLUR MU ACABA NORMALDE YARIN 3.YÜ VURDURMAM LAZIMDI
hmmm bilemedim ki sanki sıkıntı olur gibi geldi bana canım ama bi git bakalım sağlık ocağına bilgilendirirler seni zaten

KIZLAR 2. TETANOZ AŞIM NORMALDE 4 TEMMUZDU AMA BEN YARIN VURULUCAM 1 AY GECİKMELİ YANİ KOLUM AĞRIYCAK DİYE HEP ERTELEDİM SAKINCASI OLUR MU ACABA NORMALDE YARIN 3.YÜ VURDURMAM LAZIMDI

Canım süresi geçince birşey olur mu bilmiyorum aşı kartında 1 ay sonra yazıyordu. Birde şöyle diyim benim ilk aşıda üzerine yatınca az bi ağrı olmuştu ama ikinci aşı da hiç olmadı sızı bime olmadı hatta eşime hemşire acaba bana aşı yapmadı mı ki dedim o derece 

M merve.b hic bir sıkınti olamz.bir daha ki dozu 1 ay gecikmeli atilirsin sadece.cocuklarimin asilari bile 1 ay sarktigi oldu diger asi vakti gelincede 1 ay gecikmeli atildi.

Benim hemşirem doğuma 3 hafta kalana kadar iğne yapılabilir problem yok dedi..ama benim bildiğim 3.doz doğumdan sonra 3 ay içinde yapılıyor

My moonlight canım çok fena çarpıntım var bugün ve sol kolumda hafif uyuşukluk. Sende de bu uyuşukluk oluyor muydu? Doktorumu arayayım dedim o da ayın 8ine kadar izinliymiş çok canım sıkıldı
Geçmiş olsun canım. Uyuşukluk her zaman olmuyor ama arada çok şiddetli çarpıntım olduğunda oluyor. Zaten arasanda kadın doğum kardiyolojiye sevk ediyor canım istersen bi kardiyolojiye git yarın. Kalp grafiği çektir. Durumunu anlat ordan çıkan raporları kadın doğumcuna verirsin. Allah yardımcın olsun kuzum. Bazen hamilelerde kalp sıkışması oluyormuş malesef

Canım düzensiz ise ve şiddeti artmıyorsa korkamnı gerektircek bişe yok zaten.benim bariz rahatsız etcek kadardı.rahat ol.Allah izin verirse herşey çok güzel olacak.

Sagol canim benim sicakladi cocuk diye yikadim ama esim yikar artik
Canım bende zeynepi ayakta yıkarken çok yoruluyorum ağrılarım oluyor. Artık iki tabure koyuyorum banyoya birine ben birine kızım oturarak yıkıyorum. Şimdilik idare ediyoruz ama göbüş biraz daha çıkınca bende devredicem galiba bu görevi eşime:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…