bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin amin tatlim. Zibinlari gordum en son paylastigin. 37 hafta ikizler icin iyi dimi insallah saglikla alcaz yavrulari kucaklarimiza. Az buyuyuncede ufak ufak popolarina vura vura doveriz onlari.

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. İlk defa bu kadar kötü oldum. Bide ben solağım kolum da uyuşunca iyice fena oldum ve korktum açıkçası. Eşimi aradım zorla sonra da hemen doktorumu ama ulaşamdım işte yarın gidicem inşallah kardiyolojiye canım. Çarpıntım dinlenince geçti ama hala kendime gelemedim

Çok mu sıcakladın canım. Yoksa çokmu yoruldun nefes nefese kalacak kadar.bunlar etkiliyor çok tabi birde stres.

Çarpıntı olurken ter boşandı mı üzerinden?

İnşallah bir daha yaşamazsın canım. Korkma bebeğe bişey olmaz sanada olmaz. Ama zor bi rahatsızlık Allah kimseye yaşatmasın.

geçicek canım inşallah bugün bi arkadaşa daha söylemiştim o canı yoktan var edip rahmimize yerleştiren rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz inşallah bebişin sapasağlam doğucak dua ediyoruz hepimiz
Allah razi olsun canım.Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG-20160730-WA0005.webp
    16 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar Ağustos annelerini okuyorum günde iki üç kişi doğuruyor kimi çantayı alıp sezeryan randevusune gidiyor kimi suyu geliyor gece yarısı kimi nişan geliyor sanciyla gidiyor. Kimi iki ıkınmada 2 saatte kimi sabaha kadar sancı çekerek doğuruyor ama sonunda hep aynı mutluluk

Allah bizede o günleri göstersin inşallah. Konuları hep doğum ve süt gelmesi düşündükçe duygulanıyorum

Canım kendimi yoracak hiçbirşey yapmadım bugün ama çok sıcakladım. Sürekli terliyorum sıcak basıyor birden. Bir de tansiyonum da düşük 8e 5lerde. İnşallah yaşamam, yaşamayız bir daha canım. İçimi rahatlattın Allah razı olsun canım benim

Gecmis olsun canim cok Fazla sicaklara cikmamaya calis canim sicak hava gebelik ustune iyice etkiler

izleyip yorumlarımı bildiriciimm canım çok saol :))
American Horror story çok güzeldi ama bn çok korktm ızleyemedm biraktm:)once upon a time çizgi film gibi güzel ama 3.sezon fln sikildm ondan.six feet under tavsiye ederm hannibal da çok güzeldi. Smdi bsy izleniyorum bn de tavsiyelere acigim:) friends shamless da guzel

Gecmis olsun canim cok Fazla sicaklara cikmamaya calis canim sicak hava gebelik ustune iyice etkiler
Sağol canım. Dışarı mecbur kalmadıkça çıkmıyorum eşime hallettiriyorum çoğu işimi ama olacağı varmış demekki. Rabbim kimseye yaşatmasın

Saglikla giydirmek nasip olsun canim cok sevimliler :) ben henuz baslamadim bir kardesim gorup almis bir iki seyBen galiba durup durup acilicam son anda

Bunlarda çok güzellermiş sağlıkla giysin insallah ya aslında bizde öyle almak için çıkmadıklarımız bunlar. Kalp atışını duyunca kalpli çıtçıtlıyı aldık cinsiyeti öğrenince indirimde 2 takım vardı öylelikle aldık sonra hiç almadım. Geçen gün arkadaş ebebekte indirim var dedi öylelikle de bunları aldım bi baktım tamam olmuş artık keramet indirimde

Rica ederim canım tansiyon için sık sık bişeyler atıştır bol su iç. Tansiyon düştüğü zamanda tuzlu ayran iyi gelir.

Amin inşallah canım. Bende oralarda dolanıyorum temmuzda başladılar doğuma heyecanlı oluyor onlarla beraber bizde görelim o günleri inşallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…