bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Doktorun olamasada herhangi bi acile git problemi soyle.ilk cocuk olunca insan tecrubesiz oluyor haliyle.bende senin gibiydim ilk cocugumda.

Doktorum msj gonderms cnm.tatile gitcgmi de soylemstm Yarın Sabah.denize girmeni kesinlkle istemiyrm demiş.idrarinda çok kötüyse gitmeden beni gör öyle git demiş.kötü değil idrarim akintimda çok çok değil normal.ondan dinlene dinlene geçireyim diorm.dinlenmek iyi gelio mu cnm.denize zaten girmeyi düşünüyorum evin havuzu var bize özel.temizlgndn eminsen gireblrsn dedi.öyle.Ne diosn cnm.Sen daha deneyimlsn.tavsiyelrn önemli benm için.Allah korusun ciddi bişey hissedersem de hemen gelirim ne biliim.eşim hergün gelip gitcek zaten.

Korkma kuzum dinlen bi ayaklarini yukari kaldir yoruldun mu bu ara dün de resmen midemin orda bi sivrilik yapti bebek sok olduk

Aynen cnm dün çok çamaşır yıkadım.çamaşır sepetini kurutmaya taşıdım durdum.dün biraz fazla ayaktydm.Farkndym.bugün ütü bile yapmadım ondan

Peki canım erken doğumun sebebi ne,yani kiminde plesenta aşağıda oluyo,kiminin kasılmalar çok oluyo erkenden benim gibi,kimi kanama oluyo...
Kasilmadan baska hic bir problem yoktu.ultrasonda hersey normal.nst ye girince sancilarim hep cikiyordu.rahim bi muddet sonra tasiyamiyor atiyor herhalde diyor doktorlar bi sebep bulamayinca.

Canım düzensiz ise ve şiddeti artmıyorsa korkamnı gerektircek bişe yok zaten.benim bariz rahatsız etcek kadardı.rahat ol.Allah izin verirse herşey çok güzel olacak.

Inşallah cnm Allah razı olsun.Sadece sertlesmeyi hissediorm.şiddeti artmio İnşallah.dün çok hareket ettim Die Akşam ağrı gibi olmuştur inşallah.sabaha kadar kendime dikkat etcm bakalım.inşallah bişey olmaz.olursa da doktoruma uğrayıp giderim artık.Ama inşallah bişey olmaz.

Canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için inan çok ciddi yandı tam bilek kısmı damarların geçtiği yer şimdi tekrar sürdüm ağrı geçmedi... Aslında haklısın herşeyde yazıyor öyle sonuçta cilt üzerinden kullanılıyor... Aman dikkat edin bu sıcakta yanıl felaketmiş

Kasilmadan baska hic bir problem yoktu.ultrasonda hersey normal.nst ye girince sancilarim hep cikiyordu.rahim bi muddet sonra tasiyamiyor atiyor herhalde diyor doktorlar bi sebep bulamayinca.
Benim ilk olduğu için tabi tecrübesizim.inşAllah ilaç bebeğimi daha uzun süre içerde tutmaya yeter.nts de sancı çıkmıyo benim.sadece sıksık kasılma problem.. Ama şükür ilacı içtiğimden beri kasılma yok inşAllah fayda eder...

Sonucta cesmede de bi hastane vardir devlet ozel vs.kendini kotu hisseder kasilman cok olursa gidersin hemen nst istersin.
Kasilma dusuncesini aklindan cikar aklinda oldukca daha cok kasiliyorsun bundan emin ol.yorma kendini tatilin keyfini cikar canim.tuvaletini hic tutma.yine gunluk islrini kendini yormadan yap canim.ben oyleyim her isimi kendim yapiyorum kendimi dinlersem daha cok kasilmam artiyor.
Bu arada sen cesme dedikce aklima balayi zmanimiz geliyor. Alacatinda tatil yapmistik balayinda...

Valla en dogrusunu yapiyorsun canim ben biraz uyusugum anca arka odayi bebek icin toparladim diye seviniyorum

six feet under ı ben de duymuştum hannibal bi bölüm izledim gece insan parçaları gördüm kuzum rüyamda :)) friends dediğin şu baya eski olan bi dizi o dimi?? çok kült bi dizi o bi kaç bölüm izlemiştim çok hoştu nostaljik :)

Canım çok geçmiş olsun yanık zordur. Çiğ patatesi rendele üzerine sar göreceksin sızısını alacak.

doğrudur canım hakkaten fena olur yanık da.. iyi gelir inşallah merhem..

Bi acile gitseydin pansuman yapiyorlar o zman iyilesme suresi daha cabuk oluyor canim.

@ ada ve deniz @Nilke ahmoz kizlar sizler ve bebisler nasilsiniz?? Benim gibegim cok gergin hep gergin catlicam galiba ben
Canim ben ve oglusum gayet iyiyiz Allaha sukur. 3 gundur gorumcem burda hergun denize git gel yemek yap modundayim ama keyfimiz yerinde cok sukur. Benim gobek bazen cok sertlesio onun harici normal canim.

Inşallah en yakın zamanda ikinci balayına gidersnz cnmcm
Dediğin gibi yapayım İnşallah takmayinca hissetmem de belki.sıkıntılı bi durumda da Allah korusun gideriz hemen.Ne bileyim.bugün çok yattım çok dinledim kendimi galiba :)

Ilacla kasilmalar resmen bitiyor ama haftalar ilerledikce bana cok fayda etmemisti kizimi 34. Haftada kucagima aldim.

Canim sadece magazaya ozel indirimmis biz de tesadufen denk geldik web sitesinde yok demislerdi zaten ertesi gune kadar indirim demislerdi ama cidden cok iyi denk geldim araba+ana kucagi+ degistirme aparatini 505 tl ye aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…