bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende üşengeç olur olur zamanla hepsi olur bu sıcakta can almıyor
Son ay tutusmayalim da eyvah napicaz diye Valla dogru diyorsun canim sicaktanmidir kilolandik diyemi bilmem gezerken yorulmaya basladim ben de oyle cok bakinamiyorum bitkin hissediyorum hemen ama internete girip neler var diye bakiyorum almasam da yavas yavas siparisleri vericez biz de bakalim indirimleri kollamak lazim

Kilo etkisi de var bebek büyüdükçe bizim nefes alış verişleri etkiliyor ben dışarı çıktım bugün eller belde nefes nefese yavaş yavaş eve geldim ter içinde yorgun eşimle dün akşam alışveriş ay planlamasını yaptık bu ay çantasını alıcaz bana ve bebeğe nevresim bi de bana pijama gecelik. Bi sonraki 8. Ay da anakucağı ve park yatak. 9. Ay küvetti ıvır zıvırları tabi bu bizim plan oğlanda uyarsa plana kusursuz gibi

Bi acile gitseydin pansuman yapiyorlar o zman iyilesme suresi daha cabuk oluyor canim.
Eşim de söyledi ama gitmek istemedim şimdi biraz daha iyi şükür teşekkür ederim Can'ım ya büyük oğlana hamileyken de göbeğimi yakmıştım fırın tepsisi deymişti doktor bu sezeryan izi mi diye sormuştu şimdi o aklıma geldi ben sakar şakir

Ilacla kasilmalar resmen bitiyor ama haftalar ilerledikce bana cok fayda etmemisti kizimi 34. Haftada kucagima aldim.
Doktorum ilk hedefimiz 28.haftayı atlatmak dedi.ondan sonra her içerde kaldığı gün kar olur dedi.yani 28.haftadan sonra Allahta izin verirse yaşama şansı çok yüksekmiş.Bende inşAllah 34.haftaları görebilirim..Rabbim seninde yardımcı olsun canım Allah razı olsun senden bir nebze rahatladım.Duacınım.

Bizde cumartesi bunları aldık ikisi 500 tl marttan beri araştırıyodum bu arabayı kasası çok hafif chicco 10 kilo bu 5 kilo sonradan bastona geçmek istemiyorum o yüzden hem istediğim gibi 3 tekerlekli ve hafif
Aa benimkinden herhalde jokerden aldim cok begenerek sen de gule gule kullan canim

Olsun guzel yorgunluklar bunlar da Ben de gecelik bakmak istiyorum aslinda ama su hastane icin henuz erken mi cok kilo alirmiyim ya olmazsa diye dusunmekten alamiyorum.. aslinda alip 1 hastane cantasi hazirlayip koymak istiyorum en azindan o hazirda olsun onden onden ki bebise odaklanabileyim istiyorum ama ne zaman alinirki onlar acaba

Evet canim 1 agustos esimin dogum gunu 2 agustos evlilik yildonumumuz :))
İkimize de sans mutluluk getirsin canimm bebislerimizle bi omur huzurlu mutlu saglikli yasayalim ins
Ayyyy amin canim insallah hepimizin ne guzel cifte kutlama var senin ben simdiden yarin yiyecegim pastayi hayal ediyorum kilolar yuzunden dikkat ediyorum normalde ama yarin salicam biraz

:)Evet nostaljik friends ama çok güzeldi.hannibal bni çok korkutmadi hoşuma gidiyordu:)ama en çok etkilendiğim kesinlikle six feet under.hele finalinde içim sizlamsti çok etkilenmstm. Fringe fln da izlemedim bilim kurgu o da heyecanliydi

Ayyy en cok korltugum sey canim cok gecmis olsun.. ben de cok sakarim gebelikte hepten elim ayagim tutmuyor yemek yapicam tencerenin kapaklari firliyor icine az baharat katicam elimin ayari kaciyor ya kasigi dusuruyorum ya kavanozu boyle sacma sapan

Kasılman çok muydu seninde canım,kaçıncı haftalardaydı?saol cevap için Allah razı olsun,kullanıyorum zaten başladık bu sabah..
Coktu cnm evt. Ne arabaya binebiliyordum ne yuruyebiliyordum. Gece bile kasılmalara uyanıyorsun. 20. Haftada başlamıştı cnm. Ve her kasılma aktif doğum sancusiydi dağa 20li haftalarda rahimde yumuşama olmustu ki bu doğum zamanı olurmuş . Çok şükür 37. Haftada doğdu oğlum. İğne ve hapı bırakıp sabah doğuma girdim.

Gecelikte beden konusu hakkında bi fikrim yok aslında çantayı 32. Haftadan sonra kenarda hazır etmeyi düşünüyorum

Saol canım cevap için Allah razı olsun bebeğine bağışlasın.umut oldunuz bana

Canım merhaba. O sorun bende 4. Ayımda vardı bol su içerek düzenledim sanırım sende de aynı sorun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…