Günaydın kızlar.
BegumBB
canım yeni okudum senin durumunu. Üzülme arkadaşların dediği gibi 1 haftadan bişey olmaz üstelik bazı usg ler çok hassas oluyor bazıları normal olurken bazıları geri veya ileriçıkabiliyor. Başka bi doktora daha git perinatolog olursa kafan daha rahat eder. 1 haftalık gerilikten direk zeka geriliği diyen doktor senin pisilkolojini düşünmüyor mu. Bir hafta sonra tekrar bakalım diye seni üzmeden gönderebilirdi. Bak bunu daha öncede yazmıştım.
Benim teyze kızı hamileyken bebeğin başında ur var hastalıklı doğacak ya ölür ya zeka geriliği olur dediler 9 ay ağladı. Doğdu tertemiz nur topu gibi üstelik lise sınavlarında Konya 2. Si oldu tıp istiyor inşallah. Aşırı zeki öğretmenleri kıza yetişemiyoruz diyorlar. Sorduğu sorulara cvp bulamıyorlar.
Uzyn oldu ama rabbime dua et bizde senin için edelim inşallah. Başka doktorlarada görün umarım akıllı herşeyi normal pırıl pırıl bir evladın olur. Bırakma kendini güçlü ol bol bol ceviz balık ye omega 3 vitamini al bakarsın öne geçer bebiş:)))) Allah yardımcın olsun canım