bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Karadut Pekmezi'nin Faydaları
  • Düzenli olarak yenildiğinde idrar söktürmeye yardımcı olur.
  • Mideyi kuvvetlendirmeye yardımcı olur.
  • Bronşite ve öksürük gidermeye yardımcı olur.
  • Göğüs ağrılarını gidermeye yardımcı olur.
  • Kilo alımına yardımcı olur.
  • Kan yaptırmaya yardımcı olur.
  • Süt veren annelerde süt artırmaya yardımcı olur.
  • Kafein içermez.
  • Yapısında bulunan yüksek vitamin ve mineral içeriği ile diş ve diş etleri üzerinde çok olumlu etkileri vardır.
  • Kansızlığı gidermeye yardımcı olur.
  • Mide hastalıklarında özellikle, ülser hastalığında vücuda yardımcı olur..
  • Astım ve bronşit hastalıklarında yardımcıdır.
  • Soğuğa karşı vücut direncini arttırmaya yardımcı olur.
  • Sporcular için bir enerji deposudur.
  • Bebeklerin büyümesinde ve gelişmesine yardımcı olur.
  • Çocukların zeka gelişimine yardımcıdı
elma_sekerim01

Bitanem ne guzel ne faydali seyler paylasiyosun Allah razi olsun senden

Eki Görüntüle 1864905 kargomuz bugün geldi ebebekten Eki Görüntüle 1864910 bunlarda civilden bu zamana kadar aldıklarımız

Saglikla giydirmek nasip olsun canim cok sevimliler :) ben henuz baslamadim bir kardesim gorup almis bir iki seyBen galiba durup durup acilicam son anda
rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah kizlar yaren cok cicis almisin tatlim artik yeter buyudukce alirsin eksigi varsa al sadece opyorum sizleri :)))

Takvimimde 97 gun var doguma yaziyor ama 70-80 gun kaldi bana daha erken gelmesinler diye dua ediyorum ikizler gurubunda 32 haftasinda dogum yapti 1.450 kilo kizi dogdu 2100 oglu dogdu 23 temmuzdan bu gune kuvezdeler annesi sut sagip goturuyor birde sislikleri inince 1250 kizi oglu 1900 dusmus emme refleksi yok daha ilk damardan beslemisler sonrada siringa ile besliyorlar anne sutu ile rabbim sifa versin insallah dua ile .. ecmain

rabbim saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah kizlar yaren cok cicis almisin tatlim artik yeter buyudukce alirsin eksigi varsa al sadece opyorum sizleri :)))

Amin canım. Yok başka almıcam bir de bunlar karışık 0-9 ay arası. 10 tane alt, 2 tulum, 8 tane yarım kol ve uzun çıtçıtlı zıbın, 4 tane de üst var, 2 şapka, 2 eldiven ve 2 battaniye görünen

hannibal hoşuma gidiyodu derkennnn korkutuyosun beni @ayseankara topicimizin psikopatı sen misin kız yoksaa şaka bi yana ben de korkmuyorum da o tarz film dizilerden böyle midemi fena yapıyo ama ruhani şeyler çok korkutuyo beni bayılıyorum.. yeğenim fringe i yüklemişti benim laptopa daha hiç izlemedim

Rabbim şifa versin sağlıkla evlerine çıksınlar inşallah. İnşallah kızlarınla 36. Haftayı hayırlısıyla görürsünüz canım.

Rabbim şifa versin sağlıkla evlerine çıksınlar inşallah. İnşallah kızlarınla 36. Haftayı hayırlısıyla görürsünüz canım.
Allah razi olsun canim cumlemize nasip olsun o haftalari gormek canim birde almadiysan hastane cikisi alirsin:)) birazda hediye gelir tamamdir canim :))

Kizlarr bugun doktora gittik bebegim 470gr cikti, biraz zayif mi kalmis yavrum? Doktor normal dedi ama ultrason sonuclarina gore de 4-5 gun geride kalmis.

Kizlarr bugun doktora gittik bebegim 470gr cikti, biraz zayif mi kalmis yavrum? Doktor normal dedi ama ultrason sonuclarina gore de 4-5 gun geride kalmis.
Bol muz ve haslanmis yumurta yersin canim yesikmercimekli bulgur pilavi salatasi yada eristeli corbasini yap yesil mercimegin ceviz badem fistik bebege kilo yapiyor rabbim saglikla nasip etsin insallah

Sana kıyamam ben, beni de ağlatıyosun. İnşallah güzel haberlerini al bebeğinin de yüzümüz gülsün hep birlikte. Randevu alabildin mi kuzum?
Yarın saat 12 de Prof.Dr Fuat Akercan a gidecegim....hayırlısıni Rabbim versin inşallah....

Merve pamuk gecen sene beraber hamileydik seninde kizin olacakti..yoksa benim gibi yine mi hamilesin? Ben kizim 6 aylikken hamile kalmisim supriz oldu..
Aaaa :)) yok canim ben hamile deilim o bi arkadasin bebisii ... nasi supriz oldu hemen adet oldunmu canim ?? Ben adet daha kizim 10 aylikken bibdefa oldum .. kac aylik hamilesin :))

Allah razi olsun canim cumlemize nasip olsun o haftalari gormek canim birde almadiysan hastane cikisi alirsin:)) birazda hediye gelir tamamdir canim :))

Hastane çıkışından vazgeçtim canım alacaktım aslında ebebekten aldığım yenidoğan var 2-3 tane de küçük takım var ona gerek kalmadı. Yelek,mendil,kalın ve ince battaniye alıcam bir de sanırsam yeter gibi. Rabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…