bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Insallah iyi haberlerle dön canim benim
Amin canım o kadar muhtaç ve acizim ki kendimi hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim söz konusu evlat olunca dünya bir anda yikiliveriyormuş...Allah hele ki okutup büyütüp evladı şehit olan analar a asıl sabri versin.Rabbim hiç bir anaya evladının kötü gününu göstermesin.

Ahh canim ya yapma uzme beni nolursun bak ben inaniyorum sende inan yavrun saglikla dogacak hic uzulme nolursun yarin guzel haberler alicaksin

Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını. Bizde 3 sene önce yaşadık o yüzden şu yaşadığın şeyi öyle iyi anlıyorum ki ve kalpten inanıp dua ediyorum senin ki sadece fiziki yapıyla alakalı bişey yavrun sağlıkla doğacak inşallah yarın bize güzel haberler vereceksin

amin canım amin inşallah.. inşallah sen de yarın içine su serpilmiş olarak çıkıcaksın doktorun yanından dualarımız seninle

Ahahhaa valla nedense çok hoşuma gidiyordu çıkartıp yediriyordu millete kestik lerini heyecanlaniyordm:) bn de ruhani şeyleri izleyemiyorm American Horror story çok seversin sen o zmn :)

Ahahhaa valla nedense çok hoşuma gidiyordu çıkartıp yediriyordu millete kestik lerini heyecanlaniyordm:) bn de ruhani şeyleri izleyemiyorm American Horror story çok seversin sen o zmn :)
hahahahaa seni gözümde ne kadar da naif canlandırmıştım ben şok şu an bakma ben de ayrı bi türüm izliyorum böyle manyak dizileri filmleri sonra işin yoksa kabile halinde tuvalete git

Canim olumsuzu dusunme sen Allahin izniyle en guzel en hayirli en dogru zamanda saglikla alacaksin ikizlerini kucagina

Oluyo kuzum protein agirlik beslen muz ceviz badem süt iyi beslen

Bol muz ve haslanmis yumurta yersin canim yesikmercimekli bulgur pilavi salatasi yada eristeli corbasini yap yesil mercimegin ceviz badem fistik bebege kilo yapiyor rabbim saglikla nasip etsin insallah
Benim donemlerimde sizin kacar gramdi? Cok mu minik kalmis yavrum? Onceden gunde 2 tane haslanmis yumurta yiyodum, son gunlerde bi yerlere gezmeye gitmistik dikkat edemedim bebegim kucuk kalmis

Canim ben ve oglusum gayet iyiyiz Allaha sukur. 3 gundur gorumcem burda hergun denize git gel yemek yap modundayim ama keyfimiz yerinde cok sukur. Benim gobek bazen cok sertlesio onun harici normal canim.
ya bu kasık sertleşmesi bende de başladı bir haftadır falan bu perşembe doktora mutlaka sorucam korkutmaya başladı beni

hahahahaa seni gözümde ne kadar da naif canlandırmıştım ben şok şu an bakma ben de ayrı bi türüm izliyorum böyle manyak dizileri filmleri sonra işin yoksa kabile halinde tuvalete git
Hamile kalinca biraz naiflestm oyle diziler izleyemiyorm artik:):)eski zamanlarımdan kalma böyle seyler:) izleme canm yaa korkunç seyler bi doğuralim sonra izlerz dicem de o zmn de bebeklerden vakit olmucak boşluktan izledm o kadr diziyi zaten:)

bak ben sana şimdi harika bi korku filmi tavsiyesinde bulunucam tv8 de yılmaz morgül fevkaladenin fevkinde bi gözlükle dans ediyo aç onu izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…