bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
öyledir dimi aynen hiç ağrı sızı yok normal hayatıma da devam ediyorum inşallah bi sıkıntı yoktur
Agrin yoksa, hareketlerine engel durum yoksa hic telaslanma canim cunku kasilma agri yaparmis ben de en ufak agri olmuyor sertlestigi zaman dikkat de ediyorum oglusum uyanik oluyor kesin biyerlerni dayiyor :)

Agrin yoksa, hareketlerine engel durum yoksa hic telaslanma canim cunku kasilma agri yaparmis ben de en ufak agri olmuyor sertlestigi zaman dikkat de ediyorum oglusum uyanik oluyor kesin biyerlerni dayiyor :)
evet benimki de maşallah o kadar hareketli ki minik balığım ya yirim onu!! yine de bi sorucam perşembe günü malum baya paranoyak oldum ben :))

aaaa göbeğini yakan ikinci kişi sensin hayatımda.. ilki annemdi ama anneminki çok ilginçti ya ütü yaparken yaktı göbeğini artık nasıl kendinden geçtiyse annecim tüm bedeniyle ruhuyla yapmış ütüyü

ya bu lohusalık için pijama gecelik olayında ben de kararsızım önce bi daha ne kadar kilo alırım bi bekliyeyim dedim ama bebişler çıkınca içimizden kaç aylık hamile halimize yakın olur acaba bedenlerimiz ?? al işte bilmemkaç bilinmeyenli denklem

Sevgili BegumBB ben de yeni okudum. Herseyden once uzulmene cok uzuldum, ben de doktorun yaklasimini cok duyarsiz buldum. Tipta kesin bir sey yoktur deyip yine de ihtimallerle insanlari uzuyorlar sadece. Onlarca uyenin sana verdigi ornegin , kalbini bi nebze rahatlatmasini diliyorum. Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.

Ayni fikirdeyim canim ben de bilemedim hadi gecelik neyse diyecegimde pijama tarzi birsey almak istesek olmayacak belimizden dusmez mi bebisler cikinca deneyimli annislerden ogrencez bu konuyu

ben de varım :)
çocukken ardarda 2 gün çay dökerek 2. derece yanmaya başardım

Aaaa :)) yok canim ben hamile deilim o bi arkadasin bebisii ... nasi supriz oldu hemen adet oldunmu canim ?? Ben adet daha kizim 10 aylikken bibdefa oldum .. kac aylik hamilesin :))
Bu arada 1 defa adet gordum bi daha
Gormedim canim...2 yildir adet gorecem sadece 1 defa oldu yani...kizim 5 aylikti oldum 6 aylikti hamile kalmisim...cok sevindim valla seni gordugume..sen de yap fazla bekleme derim...arasi acilinca cok kiskanclik oluyor ki bir de benim buyuk kizim hic kiskanclik nedir bilmezken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…