- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #34.841
Yaaa begum yaa beni de paniklettin yavrum simdi sen.. sunu ogrenince beni de etiketlermisin kaynamasin arada yazdigin.. Benimki 20.haftada gittigimde vucut 21 haftalik kolar 22haftalik bacakalar21 haftalik bas cevresi cereb hill beyincik 19 haftalikti. Arada bir haftada yok yani fark baya var bende ama doktorum bisey demedi baska bir perintaloga gittim onda da sonuclar hemen hemen ayniydi 21.haftada vucut bacaklar 22 kollar 23 bas beyin 21 ortalama bebek 22haftalik dedi ozaman da yine arada 3 haftaya yakin fark var... o perinatalogda normal dedi. Takip filan da istemedi hicbiri.. Ama kafa gelisimi hep geriden geliyor... senin doktor ne diyecek cok merak ediyorum ben de endiselendim suan20.haftadan beri geri imiş 1 hafta şimdi yeni söyleniyor bana ben de dikkat etmedim tabi....
Göbişleriniz hiç inmeyecek ki arkadaşlar çok az bir patlamış top durumu olacak hastanede kaldığınız müddetçe ki en fazla 2 gün kalınıyor inmeyecek göbeğiniz ..2-3hafta hatta 1ayda bile eski haline zor dönecek ..o yüzden düşmez göbeğinizden :)Ayni fikirdeyim canim ben de bilemedimhadi gecelik neyse diyecegimde pijama tarzi birsey almak istesek olmayacak belimizden dusmez mi bebisler cikinca deneyimli annislerden ogrencez bu konuyu
amin canım amin inşallah.. inşallah sen de yarın içine su serpilmiş olarak çıkıcaksın doktorun yanından dualarımız seninle
ALLAH TÜM KASIM ANNELERİNDEN RAZİ OLSUN.O GÜZEL YUREKLERİNİZLE BANA ETTİĞİNİZ GÜZEL DUA VE DİLEKLERİNİZİN RABBİM SİZE KAT VE KATINI NASİP ETSİN. BUGÜN 12 DE GİDİYORUM PERİNATOLOGA.FUAT AKERCAN EGE BÖLGE BAŞKANI PERİNATOLOJİ DERNEĞİNİN. ŞU AN ONDAN DAHA İYİ YORUM YAPABİLECEK KİMSE YOK.AMA HERSEY RABBİM BİLİR.BU ACİZ KULUNA EVLADINI SAĞLIKLI AKILLI UZUN ÖMÜRLÜ VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYİ NASİP EDER GÜZEL OĞLUMU. CANIM YAVRUM BENİM. .....CAN İM KELİMESİ NE KADAR DEGERLİYMİS EVLAT İÇİN SÖYLENİNCE. ...BegumBB dualarimizdasin, inşallah güzel haberlerle gelirsin canim. Rabbim kolayliklar versin.
Oyy kuzum dualarim senin ve bebegin icin. Insallah bugun bize guzel haberler vericeksin. Allah yar ve yardimcin olsun.ALLAH TÜM KASIM ANNELERİNDEN RAZİ OLSUN.O GÜZEL YUREKLERİNİZLE BANA ETTİĞİNİZ GÜZEL DUA VE DİLEKLERİNİZİN RABBİM SİZE KAT VE KATINI NASİP ETSİN. BUGÜN 12 DE GİDİYORUM PERİNATOLOGA.FUAT AKERCAN EGE BÖLGE BAŞKANI PERİNATOLOJİ DERNEĞİNİN. ŞU AN ONDAN DAHA İYİ YORUM YAPABİLECEK KİMSE YOK.AMA HERSEY RABBİM BİLİR.BU ACİZ KULUNA EVLADINI SAĞLIKLI AKILLI UZUN ÖMÜRLÜ VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYİ NASİP EDER GÜZEL OĞLUMU. CANIM YAVRUM BENİM. .....CAN İM KELİMESİ NE KADAR DEGERLİYMİS EVLAT İÇİN SÖYLENİNCE. ...
ya bu lohusalık için pijama gecelik olayında ben de kararsızım önce bi daha ne kadar kilo alırım bi bekliyeyim dedim ama bebişler çıkınca içimizden kaç aylık hamile halimize yakın olur acaba bedenlerimiz ?? al işte bilmemkaç bilinmeyenli denklem
Canım benim tavsiyem 1 beden büyüğünü alman ben doğumdan sonra aynı kilodaydım ama doğum yapınca insanın basenleri genişliyo birazcık.hem rahat rahat giyersin lohusa pijamaları da genelde esnek yapıda beli lastikli falan oluyo..Sagol canim benim sicakladi cocuk diye yikadim ama esim yikar artik
ben de fuat beye gıttım ayrıntılı için canım bu konuda en ıyı o dıye bılıyorum inşallah iyi sonuçlarla doneceksın dualarımız senınleALLAH TÜM KASIM ANNELERİNDEN RAZİ OLSUN.O GÜZEL YUREKLERİNİZLE BANA ETTİĞİNİZ GÜZEL DUA VE DİLEKLERİNİZİN RABBİM SİZE KAT VE KATINI NASİP ETSİN. BUGÜN 12 DE GİDİYORUM PERİNATOLOGA.FUAT AKERCAN EGE BÖLGE BAŞKANI PERİNATOLOJİ DERNEĞİNİN. ŞU AN ONDAN DAHA İYİ YORUM YAPABİLECEK KİMSE YOK.AMA HERSEY RABBİM BİLİR.BU ACİZ KULUNA EVLADINI SAĞLIKLI AKILLI UZUN ÖMÜRLÜ VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYİ NASİP EDER GÜZEL OĞLUMU. CANIM YAVRUM BENİM. .....CAN İM KELİMESİ NE KADAR DEGERLİYMİS EVLAT İÇİN SÖYLENİNCE. ...[/QUOT
Bizim sürçümüz var ordan alıp mayalayıp yoğurt ayran olarak tüketiyorum ben.paket sütlerdense günlük süt daha faydalı bencearkadaslar süt olarak ne tüketiyorsunuz
normal paket süt mü yok sa günlük süt mü ?
hmm yani normalde giydiğimiz bedenin bi büyüğü dimi canım?? o basenler biraz daha genişlerse daha nerelere sığarım bilemedim şimdiCanım benim tavsiyem 1 beden büyüğünü alman ben doğumdan sonra aynı kilodaydım ama doğum yapınca insanın basenleri genişliyo birazcık.hem rahat rahat giyersin lohusa pijamaları da genelde esnek yapıda beli lastikli falan oluyo..
Canlarım sizin için hiç üşenmedim tatlı yatağımdan kalktım ve kızımda giydiğim pijamanın bedenine baktımmevet aynen dikkat dikkat deneyimli annelere çağrımızdır lütfen aydınlatın bizi
canım benim allah senden de razı olsun keşke fazlası gelse elimizden.. ben eminim ki bu kadarcık farkk böyle bişeye işaret etmiyo sadece tedbir olsun diye bakılıcak.. ama bize ne verilirse imtihanımız o gerçekten öncelikle hayırlı olsun evlatlarımız sonrasında tabii ki sağlıklı..inşallah bugün güzel haberlerle dönersin bize..ALLAH TÜM KASIM ANNELERİNDEN RAZİ OLSUN.O GÜZEL YUREKLERİNİZLE BANA ETTİĞİNİZ GÜZEL DUA VE DİLEKLERİNİZİN RABBİM SİZE KAT VE KATINI NASİP ETSİN. BUGÜN 12 DE GİDİYORUM PERİNATOLOGA.FUAT AKERCAN EGE BÖLGE BAŞKANI PERİNATOLOJİ DERNEĞİNİN. ŞU AN ONDAN DAHA İYİ YORUM YAPABİLECEK KİMSE YOK.AMA HERSEY RABBİM BİLİR.BU ACİZ KULUNA EVLADINI SAĞLIKLI AKILLI UZUN ÖMÜRLÜ VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYİ NASİP EDER GÜZEL OĞLUMU. CANIM YAVRUM BENİM. .....CAN İM KELİMESİ NE KADAR DEGERLİYMİS EVLAT İÇİN SÖYLENİNCE. ...
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah :)ALLAH TÜM KASIM ANNELERİNDEN RAZİ OLSUN.O GÜZEL YUREKLERİNİZLE BANA ETTİĞİNİZ GÜZEL DUA VE DİLEKLERİNİZİN RABBİM SİZE KAT VE KATINI NASİP ETSİN. BUGÜN 12 DE GİDİYORUM PERİNATOLOGA.FUAT AKERCAN EGE BÖLGE BAŞKANI PERİNATOLOJİ DERNEĞİNİN. ŞU AN ONDAN DAHA İYİ YORUM YAPABİLECEK KİMSE YOK.AMA HERSEY RABBİM BİLİR.BU ACİZ KULUNA EVLADINI SAĞLIKLI AKILLI UZUN ÖMÜRLÜ VE HAYIRLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYİ NASİP EDER GÜZEL OĞLUMU. CANIM YAVRUM BENİM. .....CAN İM KELİMESİ NE KADAR DEGERLİYMİS EVLAT İÇİN SÖYLENİNCE. ...
yaaa çok mahcup oldum valla çoooook teşekkür ederiz canım benimCanlarım sizin için hiç üşenmedim tatlı yatağımdan kalktım ve kızımda giydiğim pijamanın bedenine baktımms beden almışım kızlar erdem markası bulursam geceliğin bedenini de yazarım.
Dip not: 36 beden giyiyordum hamile kalmadan önce 58 kiloydum. 80 kilo ile doğuma gittim ve bu pijamayı giyindim. Belinde lastik ayarı var. Lohusayken de giyebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
dısarıda satılan sütlere dikkat et lütfen canım pastorize süt olması gerekBizim sürçümüz var ordan alıp mayalayıp yoğurt ayran olarak tüketiyorum ben.paket sütlerdense günlük süt daha faydalı bence
o zaman esnekliğini falan görmek açısından görerek almak daha iyi sanırım.. annem de senin söylediğini söylemişti yani normal bedenini al dedi zaten esnek de oluyolarsa sıkıntı olmaz herhalde.. çok teşekkür ederim canım cevabın içinPijama olarak hanimlar aldiginiz kilolara bagli birazda.12 kilo alirim genelde ben.fazla kilo almazsaniz dogumdan sonra 7-8 kilo hemn gidiyo o yuzden normal giydiginiz beden pijama alabirsiniz.yada bir beden buyugu zaten pijama oldugu icin bol dursada birazcik sorun olmaz.ben m beden giyerim logusalik icinde m beden aldim.kalip dar olmasin ona dikkat edin.
bence daha önce geniş geniş yayılan mide bağırsak falan işte orda hangi arkadaşlar varsa hepsi sıkıştı şimdi ben bilmem eşim bilirde arabayı almak için sıkışıp tepişen yarışmacılar gibiBenim de basladi o butun gun diyaframimin orasi sert bisey batiyormus gibi oluyor.. Acaba baskidan mi oyle hissediyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?