bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım sata göre olması gereken haftayı baz alıyosun yani önden giden bölgelerle diğerleri arasındaki farkı hesaplamıyoruz sanırım.. mesela diyelimki sata göre 20 haftalık olmalısın baş gelişimi de19 haftalık karın çevresi 21 haftalık olsun kafa 1 hafta geride sadece 2 diil.. benim bıdığımın da vardı böyle bi durumu bacakları habire geriden geliyodu benim dr belli dönemlerde belli bölgeleri atağa geçer demişti hakkaten de ayrıntılıda bacak boyu yakalamış hatta biraz öne geçmişti..

Aaaaa tuh biz boyle 3 4 kilo bisey cikarsa 50 cm civarinda azalir diyorduk Anlasilan hayaller gercekler olacak biraz

Bana da oyle geliyor cnm mide bulantim da basladi yine.. bastirmak icin de yemeye basladim cok fazla da kilo alma demisti dr.um ilk uc ay ipin ucunu kacirdigim icin milletin doguma gittigi kilodayim suan bakalim nasil atlaticaz

Ben de oyle dusunuyordum aslinda iki ayri dr.da bisey demeyince cok da ustelemedim hatta ama begumun durumuda benzermis onun doktor baska baska konusmus kafami karistirdi. Hep o Pis doktor yuzunden

offf off çok fenaymış ikisi de geçmiş olsun canım allah öbür tarafta yakmasın gerçekten ama ateş beni çağırıyo gibi geliyo

patlamış topppp muuuuu allahım fevkaladenin fevkinde günler bizi bekliyo

arkadaslar süt olarak ne tüketiyorsunuz
normal paket süt mü yok sa günlük süt mü ?
Ben pastorize olan herturlu sutu tuketiyorum daha cok gunluk sut iciyorum ama arada normal ya da light da iciyorum. Biryerlwrde light da daha cok kalsiyum oldugunu okumustum. Karistiriyorum valla

Bana da oyle geliyor cnm mide bulantim da basladi yine.. bastirmak icin de yemeye basladim cok fazla da kilo alma demisti dr.um ilk uc ay ipin ucunu kacirdigim icin milletin doguma gittigi kilodayim suan bakalim nasil atlaticaz
kaç kilo aldın ki kuzu?? ben annemin yanına gidene kadar hiç bişeyden kısmadığım halde yarım kilo almıştım toplam.. ama orda 2.5 kiloyu 3 hafta-1ay arasında alınca toplam 3 kilo oldu her gün kek börek sonuç bu

Ben de oyle dusunuyordum aslinda iki ayri dr.da bisey demeyince cok da ustelemedim hatta ama begumun durumuda benzermis onun doktor baska baska konusmus kafami karistirdi. Hep o Pis doktor yuzunden
ahh o pis doktorları hiç sorma zaten daha önce de bahsetmişimdir benim dr resmen rahat arkadaş şarapçı amcalardan hallice adam ne sorsam normal diyo :)) o yüzden içim çok rahat diil :/ haaa ama bak bu oranların standartların içinde olup olmadığını usg kağıdından görebilirsin.. en altta fl/ac diye bi değer var parantez içinde de standart olması gereken değerler var (20-24%) bak benimkinin bacakları kısayken bu oran %18di kısaydı yani son kontrolde %21 olmuştuyani normal aralığa ulaşmıştı.. bi bak istersen canım normal aralıkta mı görmüş olursun

Rica ederim canım. Eski bedeni giymekten ziyade kalıpları geniş oluyor hamile pijama ve geceliklerinin canım. Eski bedenime yaklaşık 1sene sonra döndüm Gecelik de M bedenmiş canım. Sadece hastanede giydim geceliği sonra hiç kullanmadım.

mantıklıymış esnek olması.. ben de normal bedenimi alıcam zaten esnekse olur sanırım

Rabbim.guzel haberler almzyi nadip etsin ins rabbim hepimizin evlatlarini korusun

Eki Görüntüle 1864905 kargomuz bugün geldi ebebekten Eki Görüntüle 1864910 bunlarda civilden bu zamana kadar aldıklarımız

Bebişin güle güle sağlıkla giysin inşallah. Çok şekerler canım hepsi :)

Saglikla giydirmek nasip olsun canim cok sevimliler :) ben henuz baslamadim bir kardesim gorup almis bir iki seyBen galiba durup durup acilicam son anda

Oyyy çok tatlı bu yaaa. Kim bilir ne şeker olacak o şeker şeyi giydiğinde. Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin...

Rabbim zamanında bizlere de nasip etsin inşallah o duyguları yaşamayı...

Hoş buldum can'ım cümlemizin inşallah:) endişelerim var ama inşallah onlar da geçer :)

O endişeler hepimizde mevcut canım. Rabbim hepimizin içine ferahlık versin...

Canım bizim son numaralar ikiz. Tek yumurta ikizi. 36.haftadan bir gün alabilmişti annem ama çok şükür kardeşlerim biri 2100, diğeri 2200 gr doğmuştu. Hiç de kuveze girmemişlerdi. Senin kızlar da hayırlısıyla sağlıkla, gününde gelecekler, korkup da stres yapma canım. Stres hepimizin en büyük düşmanı.

Yarın saat 12 de Prof.Dr Fuat Akercan a gidecegim....hayırlısıni Rabbim versin inşallah....

Canım Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin. Her şey güzel olacak hepimiz için Allah'ın izniyle. Dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…