bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
hmm yani normalde giydiğimiz bedenin bi büyüğü dimi canım?? o basenler biraz daha genişlerse daha nerelere sığarım bilemedim şimdi çok saol canım cevabın için :)
Evet canım hatta bedenimde birkaç gömlek almıştım da olmamıştı içine gidememiştim bana olan pardesümün içine sığamamıştım aynı kiloda olmama rağmen 1 yıl geçti daha da zayıfladım basenler kaldı yine sığamadım senin benimki gibi olmaz inşallah Canım olursa da aman bebişlerimiz sağolsun

doğru diyosun canım oğluşum için koca totolu annesi azcık daha koca totolu olur napalım :)

Sakın öyle bir şey yapayım deme kuzum. Spiral en iyisi, üstüne biraz da dikkat. Yaşın daha minicik

Seker yüklemesini yaptırdım simdi kızlar sonuçlar 1 saat sonra çıkacak cok şükür bunuda atlattım . Cok kotu tadı yoktu ama sonradan biraz kotu oldu midemi
sonucun güzel çıkar inşallah canım.. daha ben yaptırmadım benim de perşembe randevum dr isticek muhtemelen..ben bana yaptırmaz zannediyodum reaktif hipoglisemi var diye ama aksine ilk yapılan grup biz oluyomuşuz gerçi gebelik şekeri varsa çok hızlı kilo alımı oluyo diye duymuştum bende olmadı öyle bişey.. bakalım hayırlısı hepimizin sonuçları sıkıntısız olur inşallah

Aynı ben eşim zaten dün babamla bir oldubenimle dalga geçiyor Nasıl oluyor da elin ütünün altına giriyor Nasıl becerdin hayır bileğine niye tutuyorsun ütüyü diyor bana çok fenaydı ama şükür geçti acısı şimdilik izi baya var ama belki zamanla geçer

Doktor yaptır dedikten sonra elimiz mahkum yaptırıyoruz iste Canim :) hayırlısı ile su 3 ayı bi atlatsak başka bisey istemiyorum

İlahi güldürdün beni be de şok olmuştum daha yeni gelinim İzmir kızı olmamdan dolayı yazın atlet gitmiyorum tabi kayınvalidem sürekli laf sokuyor ama takan yok derken görümcem geldi çok hızlı bir kadındır tepsiyi koydu tezgaha üst raflara uzanırken göbüş açıldı sıcak yeni çıkmış tepsi bıçak gibi kesti valla.. Birde yeni hamileymişim haberim yok.. Çok sakarım çok

yuhh yani ne göz varmış kayınvalidede canım :))

Bana ayrıntılı ultrason için gittiğim perinotolog sen kilolu değilsin yaptırmasan da olur demişti bir de zaten ilk gebelikte de çıkmamış sesi ama benim doktorum özel hastanede olunca bütün testleri yaptırıyor sinir oluyorum bu gün kontrolüm var bakalım ne diyecek heycanlıyım çok özledim minnak oğlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…