- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #34.901
Ilk cocukda yine zaman olur o kadar korkutma yeni hamislerifevkaladenin fevkininde fevkinde.
Bebeğimizi kucağımıza alınca vücutla ilgilenecek çok zamanımız kalmıyor cicim
kuzum ben zaten l-xl giyiyodum yani vücutla ilgim pek yok da bi de bunun pörsümüş hali korkuttu benifevkaladenin fevkininde fevkinde.
Bebeğimizi kucağımıza alınca vücutla ilgilenecek çok zamanımız kalmıyor cicim
oluyy dimi apppplaaaIlk cocukda yine zaman olur o kadar korkutma yeni hamisleri
Bizim gibi 2. 3. Cocugunu bekleyenler napsin yani bennnnnn.biz hepten kendimizle ilgilenemiycez
anaaa ne güzel oğlunu görüceksin inşallah herşeysi yolundadır minnağın :) ben kiloluyum ama ama hamilelik öncesinden yoksa hamilelikte annemin yanında hızlanmış haliyle 3 kilo aldım.. bi zahmet almıyım ben gerçiBana ayrıntılı ultrason için gittiğim perinotolog sen kilolu değilsin yaptırmasan da olur demişti bir de zaten ilk gebelikte de çıkmamış sesi ama benim doktorum özel hastanede olunca bütün testleri yaptırıyor sinir oluyorum bu gün kontrolüm var bakalım ne diyecek heycanlıyım çok özledim minnak oğlumu
Canım çok haklısın inşallah çok güzel günler gelecek... Bu arada benim başıma bişey geldi malum tatil dönüşü ütü yapıyordum elimi çok fena yaktım eşimi aradım eczacıya sor hamileler için krem varmı diye silverdin le anestol almış hemen elime sürdü bende baya ağladımza acıdından dedim evde vardı sordun mu eczacıya yok dedi unuttum hamile demeyi sizce bir sakıncası olur mu ne yapmam lazım bilemedim ama dayanamıyorum ciddi ciddi gözümden yaşgeliyor acısından
hmmm yaa soyle gözüküyor cnm regle gore 20+5 kenahh o pis doktorları hiç sorma zaten daha önce de bahsetmişimdir benim dr resmen rahat arkadaş şarapçı amcalardan hallice adam ne sorsam normal diyo :)) o yüzden içim çok rahat diil :/ haaa ama bak bu oranların standartların içinde olup olmadığını usg kağıdından görebilirsin.. en altta fl/ac diye bi değer var parantez içinde de standart olması gereken değerler var (20-24%) bak benimkinin bacakları kısayken bu oran %18di kısaydı yani son kontrolde %21 olmuştuyani normal aralığa ulaşmıştı.. bi bak istersen canım normal aralıkta mı görmüş olursun
Olsun güzelim sorun değil arkadaşlarda yardımcı oldu.. Sen nasılsın minnak Prenses NasılÇok çok geçmiş olsun canım. Burdaki arkadaşlar da biliyordur ama eczacıya ya da doktoruna danışman daha iyi olur. Gerçi sormuşsundur, ben geç yanıtlıyorum.
Ilk cocukda yine zaman olur o kadar korkutma yeni hamisleri
Bizim gibi 2. 3. Cocugunu bekleyenler napsin yani bennnnnn.biz hepten kendimizle ilgilenemiycez
kuzum ben zaten l-xl giyiyodum yani vücutla ilgim pek yok da bi de bunun pörsümüş hali korkuttu beni
oluyy dimi apppplaaayeminle gözüm korktu kendimi hayal ettim de bi an ay ben göbeğimi de kaşırım bi süre sonra
Aynı dertten muzdaribim tatile giderken hayatımda ilk kez parmak arası terlik aldım 39 numara görsen erkek terliği gibi normalde 37 giyiyorumayaklarım çok şişti ya ayakkabı olmuyor
Bn de smdiden l giyiyrmkuzum ben zaten l-xl giyiyodum yani vücutla ilgim pek yok da bi de bunun pörsümüş hali korkuttu beni
ütü izi de uzun sürede geçiyor canım kendimden biliyorum koluma ütüden dövmeler yapmış sakar biri olarakAynı ben eşim zaten dün babamla bir oldubenimle dalga geçiyor Nasıl oluyor da elin ütünün altına giriyor Nasıl becerdin hayır bileğine niye tutuyorsun ütüyü diyor bana çok fenaydı ama şükür geçti acısı şimdilik izi baya var ama belki zamanla geçer
Aynı dertten muzdaribim tatile giderken hayatımda ilk kez parmak arası terlik aldım 39 numara görsen erkek terliği gibi normalde 37 giyiyorum
Ben daha hiç kilo almadım diyordum ki tatile gidince 1 kilo almışım çok şükür çok denize havuza girmeyince kendimi yemeğe verdim hiç elim boş durmadı ama napıyon her gördüğümü Can'ım çekiyor dayanamıyorum üzerine soda içip biraz gezinip tekrar yiyorum çok komikti oğlumda da tam tersi bi iştahsızlık oldu hiç bir şey yemedi desem yeridir havuzdan çıkmamak için elinden geleni yaptıanaaa ne güzel oğlunu görüceksin inşallah herşeysi yolundadır minnağın :) ben kiloluyum ama ama hamilelik öncesinden yoksa hamilelikte annemin yanında hızlanmış haliyle 3 kilo aldım.. bi zahmet almıyım ben gerçi
bak senin ölçümler daha ayrıntılıymış benim yavrucağın kolunu molunu ölçen olmadı hiç.. bence de dengelenicek bi yerde hepsi hakkaten bi doğuraydık hayırlısıyla :))hmmm yaa soyle gözüküyor cnm regle gore 20+5 ken
kol kemikleri (ulna) >95 .0% 22+3
Kol kemiği HL 93.3% 22+0
bpd (baş çapı) 10.4% 19+4
HC (kafa çevresi ) 14.2% 20+0
Ulna kol uzunluğu sınırdan buyuk gözüküyor büyüktür işareti koymuş doktor. Beyin boyu baş çevresi de sınır değerler içinde ama alt sınıra yakın duruyorlar... Ne bileyim bence de zamanla gelişecektir herhalde..Kollar da durulur artık belki Başka boyle ayrıntılı ultrasona gırecekmıyız ki nasıl takip ettireceğiz acaba? Sorma benim bir onceki normal kadın dogum doktorum oyleydi kanama yoksa bırsey yok hersey normal normal normal dıyordu valla dıyecegım varsa da dıyemıordum.. Değiştirdim onu sonradan Bu da biraz normal bakıyor herşeye ama daha ilgili en azından dınleyıp cevap veriyor insan gibi bir de rahatlatıyor seni inşallah kazasız belasız dogruturlar da bizi ozamana kadar rahat yok
Sorma çok hassas yer yanınca buz bile koyamadım doğru düzgün bileğim yandı damarların geçtiği yer.. Eşim zaten beni öyle ağlarken görünce direk sürdü Kremi bende biley demedim bu gün doktor kontrolüm var onada sorar sizi bilgilendirimütü izi de uzun sürede geçiyor canım kendimden biliyorum koluma ütüden dövmeler yapmış sakar biri olarakSaç maşası ve fırının ızgaraları da aynı işi görüyor Ben doktoruma sormadan çok ince katman boyle belli belirsiz bepanten suruyorum sırf acısını alsın diye ama sen yine de sor cnm doktoruna ne süreyim diye bi de buz torbası koyuyorum ustune az da olsa acısını alıyor
hah söyledin söyledin pörsümüş göbüşten drakula gözüne dönmüş gözlere kadar sonra herşey güzel olucakBenim ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım m gidiyordum xl oldu sonra l oldu.
Bi anda vucut kendini bırakıyor şimdi en azından hamile göbüşü sempatik:)))) ozamn göbek bu yuvarlaklığı lök diye bırakıyor:)))) kilo versemde l giyemedim. 6 ay sonra spor salonuna kayıt oldum sıkı spordan sonra vücut kendine geldi toparlandı l oldum
Lohusa pijamayı ayarlanabilir lastikli alın bence rahat oluyor.
Uykusuz kalınca gözlerin kızarması ruh hali bahsetmeyim hiç
gonulll benim 2. Olcak hatırlattığın içün sağol canım nasıl olacak acaba
Şaka şaka herşey güzel olacak kızlar.
Ay bi doğursamda mis kokusunu çeksem içime.
Göğüslerin süt şeklinde mi akıyor canım ilk kez duydum ben ilk hamilelikte ped almıştım ama kullanamadım sütüm iyiydi şükür ama hiç dışarıya akmadıbende bu gün alıcam inş ya durmadım ayakkabıyla göyuslerim akıyor bir yanda ona ped aldım krem aldım ayy zor zmanlar geliyor sona yaklaısyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?