bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ilk cocukda vucut daha cabuk toparlaniyirda 2.de bitazcik is zorlaniyor.hele benim 3 ben iyice korktum.zatn 2.den kalan kilolarim vardi arasi az olunca.
zaten 4 kilo almisim suana kadar insallah cok fazla almamda vermesi kolay olur.aglamak istiyorum

Göğüslerin süt şeklinde mi akıyor canım ilk kez duydum ben ilk hamilelikte ped almıştım ama kullanamadım sütüm iyiydi şükür ama hiç dışarıya akmadı

evet aynen süt gibi akıyor normalmiş doktor öyle dedi az ama cok değil yara olmasın diyede krem kulacam

sen zaten daha hiç kilo almamıştın sanırsam alman iyi bile olmuş artık.. çocuklar havuzu denizi görünce yemeği tamamen unutuyolar ne güzel

Bana bişey olmadı ama bilemiyorum canım yine de sormakta fayda var tabi bebişlerin sağlığı için Güzel haberlerle gel canım kontrolden

Ilk cocukda vucut daha cabuk toparlaniyirda 2.de bitazcik is zorlaniyor.hele benim 3 ben iyice korktum.zatn 2.den kalan kilolarim vardi arasi az olunca.
zaten 4 kilo almisim suana kadar insallah cok fazla almamda vermesi kolay olur.aglamak istiyorum
Ay ben bunda çok kilo almıyorum diye seviniyordum ama iştahım açıldı iyice şimdi sen böyle diyince içime kaçtı iştahım geri

Göğüslerin süt şeklinde mi akıyor canım ilk kez duydum ben ilk hamilelikte ped almıştım ama kullanamadım sütüm iyiydi şükür ama hiç dışarıya akmadı
Arkadaslar gogus pedini tavsiye ederim.benim cok cok isime yaradi cok akardi sut benden.emzirme sutyeni kullaninca gogus ucunuda saklamis oluyor disaridan gozukmemesi icin.

hah söyledin söyledin pörsümüş göbüşten drakula gözüne dönmüş gözlere kadar sonra herşey güzel olucak yok yok güzel olucak inşallah :))
Napıyım siz açtınız konuyu bende yaşadıklarımı anlattım. Daha o kilonun üstüne süt gelecek diye neler neler yedirdiler bahsetmeyim en iyisi

Arkadaslar gogus pedini tavsiye ederim.benim cok cok isime yaradi cok akardi sut benden.emzirme sutyeni kullaninca gogus ucunuda saklamis oluyor disaridan gozukmemesi icin.
Canım benim ilk başlarda göğüs hassasiyetin vardı. Ama şimdi yok. Hatta sütte yok galiba dolgunlaşmadılar hiç. Bi gariplik var sanki bu işte

Canım benim ilk başlarda göğüs hassasiyetin vardı. Ama şimdi yok. Hatta sütte yok galiba dolgunlaşmadılar hiç. Bi gariplik var sanki bu işte
Bizim ilk bebis degilya ondandir.suan benden de sut gelmiyor belkide geliyodur ama ellemedim.zaten hamileyken kizimi emzirmeyi biraktirdigim icin suan gelen giden varmi bilmiyorum. ilk cocugumda hamileyken geldi.hasassiyetlik yok ama buyuduler benim.emzirdigim icin sekli semali kaymisti hamile kalinca tekrar toparlandilar.

Benim sag memeden sari su geliyo da sol da tik yok zaten sol mememde sütüm azdi onu hic emmek istemiodu ada

ya sahi ben de bunu sorucaktım benim göğsümden ne süt geliyo ne bişey ha göğüslerimde büyüme oldu mu zaten kafam kadarlardı hala aynı bedeni giyiyorum ama ilk 2 ay kadar aşırı hassasiyet olmuştu o da bitti çoktan sütüm olur dimi benim de

Vardir kuzum yaaa bakma sen dogurunca sapir sapir damliyo benim bacaklarima kadar akardi
Biraz daha buyuyunce bebisler emerken en ufak sese donup bakiyorlar ya o an emmeyi hizlica birakinca sanki hortum gibi etrfa sut saciyordum.yeni hamisler sizinde oyle olcak kendimi hortumdan etrafi sutluyormusum gibi geliyordu.cocugun yuzu ve evin icleri sutleniyordu.birde bebisinizin yuzune gelen sutu onun yuzune surdurun ozellikle bazen sıktirin sut yuzune.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…