bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
@Aydede88 sende iyice korkuttun taze hamisleri...
Dogumdan sonra ozellikle 40 gun gobuslerine bakmasinlar yeter.sonrasi azcik sekillenmeye basliyor ama azcik.
ohhh işte bu çok rahatlattı yani çok pörsükten az pörsüğe terfi edicez biz bakalım da zavallı kocalarımız bakmasın o göbeklere sevgileri iyice depreşir allah muhafaza

ya biz neler yaşıcaz böyle ya milka ineği gibi hissettim kendimi

canım benimki renkli diildi ama yüz şekli aynı bendi oğluşumun :))

Canim benimnm havalar serinlesin uyursun insallahhh

Iyiyiz kuzum hep ayni adaya kahvalti yaptiriyorum acikmis

Ahh canım keşke benimkisi sıcaktan olsa. Sabahın 06:30'unda kalkıyorum, hazırlanıp işe geliyorum. Keşke uyuyabilsem Her gün acaba bugün işe gitmesem mi diye kalkıyorum yataktan Ama yok, mecbur kalıp gidiyorum

Ben 7 buçukta kalktım bugün uyku tutmadı 4 te randevumuz inşallah iyi haber alırım

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım...

Maşallah canım. Bizde tartışmasız çene ağız babası

Napıyım siz açtınız konuyu bende yaşadıklarımı anlattım. Daha o kilonun üstüne süt gelecek diye neler neler yedirdiler bahsetmeyim en iyisi
doğru diyosun canım kendimiz kaşındık biiizzz anlatın anlatın hazırlayalım kendimizi eveeett nerde kalmıştık en son sütler fışkırıyodu heryere :))) ay sinirlerim bozuldu valla dur ben bi ağdaya gideyim de acı beni kendime getirir :))

Maşşallah size Bizimki aynı babasına benziyor. Sadece dudak yapısı sanki benim babama benziyor ama onu da tam göremedik, paşanın elleri sürekli yüzündeydi. O eller hiç rahat durmuyor ki :)

Merhaba hanımlar doktora ggidenler iyi haberlerle döneriinşallah .benim sağtarafa ggöğüsaaltına kramp gibi bbişeyggiriyorumya ve ertesi ggüne anca ggeçiyor bunun sebebi ne acaba kasılmaolabilirmi doktor onemsemedi ama sizce oönemli olabilirmi? Bid e bebeğim ters annem bbaşı geliyordur ondan agriyordur diyor.. benseniyerim nerde acaba pek ssesi yok oda iyidir insallah

bu sıcakta çalışmak daha da zor olur canım allah kolaylık versin

kasılma yukarda olmaz sanırım canım ya o organların sıkışmasındandır benim de bi akşam kaburgam ağrımıştı mesela.. kasıklar sertleşiyosa sıkıntı biraz o da bende var

because of you .!.:
kasılma yukarda olmaz sanırım canım ya o organların sıkışmasındandır benim de bi akşam kaburgam ağrımıştı mesela.. kasıklar sertleşiyosa sıkıntı biraz o da bende var
Anladim cnm nst girmeye az kaldıiinşallah sancı falan çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…