bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
merhaba kızlar 24 hafatlık hamileyim bende 2.kez sezeryan olucak olan var mı ? fark var mı arasında ?

Ben de sendenim goguslerimde en ufak degisme yok. Yumusaklar ve sut akintisi falan yok gayet olagan modlarinda takiliyorlar :) gogsu buyuk olanlarda aksine az sut olurmus diye duydum oyle mi acep

Ben varim canim 2 yasnda kizim var sezaryenle dogdu oglusumda sezaryenle dogacak nasipse
Dogum zamani yaklastikca sezeryan bana da sempatik gelmeye basladi ne yalan soylim agustos annelerini okudukca normal dogurunlarin daha azapta oldugunu gordukce nesipp yeaa hayirlisi be gulum falan diyorum

Ben de sendenim goguslerimde en ufak degisme yok. Yumusaklar ve sut akintisi falan yok gayet olagan modlarinda takiliyorlar :) gogsu buyuk olanlarda aksine az sut olurmus diye duydum oyle mi acep
Bilmiyorum canım az yada çok bebişimin karnı doysun yeter şakır şakır aksın istemiyorum zaten bizim nasibimizi versin rabbim inşallah

Dogum zamani yaklastikca sezeryan bana da sempatik gelmeye basladi ne yalan soylim agustos annelerini okudukca normal dogurunlarin daha azapta oldugunu gordukce nesipp yeaa hayirlisi be gulum falan diyorum
Yaaaaa deme oyle normal.yapabiliyosan dogur ben agri aci cekmedim cok iyidi ama yine de icim buruk normal dogursaydim diyorum

Benimde hiç değişiklik yok hiç hassasiyette olmadı aynı boyda minnak minnak devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…