bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yaparsin yaparsin bisiycik olmaz aaa korkacak bisey yok beee
Benim ki korku degil canim. Eskiden sezeryana cok zor normale kolay diyolardi hemen ayaklaniliyor falan diye dogum sonrasi yasam kalitesi bakimindan. Simdi bakiyorum normal dogum yapanlar daha fenalarda. Ben ve bebisim icin iyi olan neyse o olsun istiyorum

hadi bakalım allah kurtarsın aynı durum dayız benimde 3 yaşına giren bi kızım var oğlum yolda kısmetse ama doğum biraz kabus oluyo

ilk doğum çok zor geçti 12 saat suni sancı aldım ama hiç açılmadı şimdi sanki hep zor olcakmış gibi geliyo

ilk doğum çok zor geçti 12 saat suni sancı aldım ama hiç açılmadı şimdi sanki hep zor olcakmış gibi geliyo
İste benim bahsettigim sey bu normal doguma karar verip saatlerce suni sanci cekmek istemiyorum ne olurdu suyumuz gelse sancimz baslasa hastaneye gittigimizde acilma o bicim hoop dogumhaneye

İste benim bahsettigim sey bu normal doguma karar verip saatlerce suni sanci cekmek istemiyorum ne olurdu suyumuz gelse sancimz baslasa hastaneye gittigimizde acilma o bicim hoop dogumhaneye

suyum geldikten sonra gittim ben ama olmadı kısmet zaten doğuma girene kadar sıkıntı çektim sonrasında pek korkulcak bişey olmadı

Hee orasi oyle dogurdum 2 saat sonra hoppidi gezmeye basladim kizimi oturdum emzirdim yani bilmiom bebegim sen bilirsin sunu yap diye zorlamam seni bebegin sagligi neye musade ederse o olsun

Amin canım. Yok başka almıcam bir de bunlar karışık 0-9 ay arası. 10 tane alt, 2 tulum, 8 tane yarım kol ve uzun çıtçıtlı zıbın, 4 tane de üst var, 2 şapka, 2 eldiven ve 2 battaniye görünen

çok tatlış bunlar yaaa :) rabbim giydirmeyi nasip etsin inş. bende ebebekten o battaniyenin pembesini aldım, çok güzel. pambık gibi.

çok tatlış bunlar yaaa :) rabbim giydirmeyi nasip etsin inş. bende ebebekten o battaniyenin pembesini aldım, çok güzel. pambık gibi.

Amin inşallah hepimiz görelim hayırlısıyla o günleri. Batteniyeleri çok beğendim internetten bişi almam görmeden ama güzellermiş

Amin inşallah hepimiz görelim hayırlısıyla o günleri. Batteniyeleri çok beğendim internetten bişi almam görmeden ama güzellermiş

evet çok tatlış. ben mağazada görmüştüm sonra pazar günü akasya avm den ebebekte son bir tane depodan bulduk. ihtiyaç çok gerçekten.

Tüm dualarına yürekten amin diyorum bitanem. Nasıl geçti Fuat Bey'le randevun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…