bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
evet çok tatlış. ben mağazada görmüştüm sonra pazar günü akasya avm den ebebekte son bir tane depodan bulduk. ihtiyaç çok gerçekten.

Bende indirim var diye mağazaya gittim ama ilk gün olmasına rağmen bir tane bile yoktu sonra internetten aldım. Bayağı zorlukları atlattım alabilmek için dün kavuştum

Amin inşş güzel sonuçlar aldın yavrun için,herşey Allahtan ondan gelene isyan etmekte olmaz ama Rabbim bizi bununla sınamasın inş hayırlı haberlerini bekliyoruzz dualarımız herzamanki gibi senle

@ ada ve deniz Nilke @ahmoz kizlar sizler ve bebisler nasilsiniz?? Benim gibegim cok gergin hep gergin catlicam galiba ben

İyiyiz çok şükür kuzum biz. Ara sıra ağrılar, batmalar, kasılmalar, hormonlar yuvarlanıp gidiyoruz, yataraktan O gerginlik hissi bende de var

Sen nasılsın peki, kızın can nasıl

arkadaslar süt olarak ne tüketiyorsunuz
normal paket süt mü yok sa günlük süt mü ?

Benim mide bulantım 4 ay sürmüştü o sürede pek içememiştim. 4.ayda laktozsuz ile kendimi alıştırmıştım. sonra bulantılar tamamen geçince torku süt ile yoluma devam ettim. günlük sütten sadece yoğurt yapıyorum, bazende içiyorum ama genel olarak normal olanı tüketiyorum.

evet aynen süt gibi akıyor normalmiş doktor öyle dedi az ama cok değil yara olmasın diyede krem kulacam
O yara çok zor oluyor güzelim aman ihmal etme krem sürmeyi bende son ayda başlıcam yeniden o günleri yaşamak istemiyorum

sen zaten daha hiç kilo almamıştın sanırsam alman iyi bile olmuş artık.. çocuklar havuzu denizi görünce yemeği tamamen unutuyolar ne güzel
Evet iyi oldu bakalım devamı gelecek mi oğlumun iştahsızlığı çok fenaydı ama beni çok üzdü hala devam ediyor sanırım sıcaklar da etkili bu durum da bakalım elimden geleni yapıyorum ama yemiyor bir deri bir kemik

Arkadaslar gogus pedini tavsiye ederim.benim cok cok isime yaradi cok akardi sut benden.emzirme sutyeni kullaninca gogus ucunuda saklamis oluyor disaridan gozukmemesi icin.
Benimde tavsiyem kış aylarına geleceği için emzirme sütyeni değil de emzirme atleti daha kullanışlı oluyor direk açıp emziriyorsun öbür türlü üzerinecatleti giyince emzirme sütyeni bir işe yaranıyor sanki birazdan doktora gidiyorum kızlar bu arada gelince görüşürüz öpüyorum

evet aynen süt gibi akıyor normalmiş doktor öyle dedi az ama cok değil yara olmasın diyede krem kulacam
Hangi kremi verdi canım doktorun? Benimki bana e vitamini verdi toplu iğne ile delip kapsülün içindeki yağı sürüyorum uçlara çok iyi geldi.. Benim ilk üç ay kilo artışı ile birlikte çok şişmişti göğüslerim aşırı ağrı yapıyordu uçları da felaket kaşınıyordu kabuk bağlamıştı resmen Şuan iyiyim çok şükür inşallah tekrarlamaz
Bundan benim kullandığım https://www.kullananlar.com.tr/evicap-fort/

Bn de smdiden l giyiyrm pijamayi XL mi alsam intrntten bi tane begnmstim ama deneyip almak daha iyi sanki

benimde bedenim M normalde ama ben geceliğimi L aldım ne olur ne olmaz diye. sadece boyunu kestirdim. bedeni şimdi iyi gibi duruyor bol yani ama yapışmıyor da. bir takımda pijama almayı düşünüyorum herhalde onu L alırım. kalıba bağlı ama internetten de bilemiyorsun ki

merhaba. ben ultrasonda eşime benzettim ama doktor bana benzetti :) çenesi benim gibiymiş. benim eşim maviş diyorum inş ona benzer :)

@yaseminkara ah canım ya sorma. bende 5 gün 6:30 da kalkıyorum kahvaltı hazırla giyin makyaj yap. sonra akşama kadar masa başında şiş dur bana da çok zor geliyor. bir an önce izine çıkmak istiyorum.

Bende indirim var diye mağazaya gittim ama ilk gün olmasına rağmen bir tane bile yoktu sonra internetten aldım. Bayağı zorlukları atlattım alabilmek için dün kavuştum

sinir oluyorum aradığımı bulamadığımda :) hemen bitiyor. erkek bebek yoğunlukta diye biliyorum ama pembe ne baksam mavisi kalmış oluyor mesela. bugün english home dan mama sand yaşadım o sıkıntıyı mesela ama neyseki eşime kozyatağı carrefourdaki engilish ten aldırdım :):) internette varsa büyük kurtarıcı.

@yaseminkara ah canım ya sorma. bende 5 gün 6:30 da kalkıyorum kahvaltı hazırla giyin makyaj yap. sonra akşama kadar masa başında şiş dur bana da çok zor geliyor. bir an önce izine çıkmak istiyorum.

Canım makyaj malzemelerin doğal ürünlerden değil ise bence çok makyaj yapma ben hamilelikten beri düğün vs olursa yapıyorum iş yerinde yapmıyorm beyaz surat pek hoş olmuyor ama napıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…