bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
BegumBB cnm naaptin İnşallah hayırlı haberlrni bekliyrz.İnşallah güzel haberler almissndr cnm.dualarimz kalbmz seninle.

Allah m hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli bisekilde yavrulrmzi kucagmza almayı nasip etsin.

slm kızlar nasılsınız?ne güzel alışverişe başlayan hatta bitiren arkadaşlar olmuş ben daha bi çöp bile almadım.Dun dr nin dediklerinden sonra agla ağla durdum.Tek duam Rabbim kızımı bana sağlıklı bu şekilde kucağıma almayı nasip etsin inşallah. BegumBB arkadaşımızın da sıkıntısı varmış.Dilerim Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar verir.

walla cnm ben bunu aldım inş iyi gelir kulanan arkadaşlarımda var çok memnun kalmışlar

Eklentiler

• Oyuncak_2382454.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 39

O zaman yanlış yerlerde dolanıyoruz biz bende hep pembe görüyorum

walla cnm ben bunu aldım inş iyi gelir kulanan arkadaşlarımda var çok memnun kalmışlar
Bende duydum bunu gebelikte kullanimi ile ilgili birsey yaziyor mu? Benim doktor nedense onermedi bu tip kremler vitaminle beslemis kuvvetlendirmis de oluruz dedi sadece bunu verdi. Gerci memnunum bende ama ilerki donemlerde ne olurum bilmiyorum henuz sut filan akintisi gelmedi gelince ne olur bilemem

Hem.fikirim erkek kiyafetleri ve nevresim takimlari o kadar guzel ki icim gidiyor kiz bebekler icinse tektuk sey goruyorum mevcut olanlarsa cok da sevimli gelmiyor bir turlu bisey alamadim bebisime oyuzden..

Selam hanimlar ben bugun seker yuklemesi yaptrdim ve tam sinirda cikti ikinci yukleme icin dahiliyeden persembeye randevu aldim benim gbi olanlar var mi ? Ikinci yukleme nasil oluo ac gdecegimi biliorum bekleme suresi yine 1 saat mi oluor

Hem.fikirim erkek kiyafetleri ve nevresim takimlari o kadar guzel ki icim gidiyor kiz bebekler icinse tektuk sey goruyorum mevcut olanlarsa cok da sevimli gelmiyor bir turlu bisey alamadim bebisime oyuzden..

evet kız için çok şey olurdu önceden görürdüm çeşidi boldur ama nedense şimdi hiç güzel bir şey bulamıyorum. 8.ayda idil baby den hastane çıkışını almayı düşünüyorum kızımın orası tam benim istediğim gibi.

O zaman yanlış yerlerde dolanıyoruz biz bende hep pembe görüyorum

ahahahah sahidenmi? o halde birbirimize nerelere gittiğimizi söyleyelim ve yer değiştirelim :):) ben en çok ebebek te görüyorum erkek bebişler için çok cici şeyler var. bir de chicco da güzel şeyler vardı indirim ile birlikte.

Aklım kaldı o dizide ama izleyemiyorm iste:)

ya o kadar abartılacak kadar kötü sahneleri yok. bir bak baktın olmuyor tabi ki izleme derim. ilk sezonda kadın hamile olduğu için bebekle ilgili bazı sahneler var ve biraz gerebilir 1.sezonu izlemediysen tavsiye etmem. izlemişte olabilirsin izleyemiyorum diyorsan

walla sanırım gebelikte sktı yok kulandılar çünkü gebelikte

Ebebekte pembe görüyorum ben surat düştü bende eşimde internetten alırsın dedi gözlerim parladı bian genelde civilden takılıyorum lcw de bir kaç parça anca var gerisi pembe aramadığım zaman herşeyi beğenirim herşey göz önünde olur alacağım zaman bişi bulamam

tabii ki sen deneyimli bi anne olarak çok daha iyi bilirsin canım ama sağlıklıysa sık hasta olmuyosa sıkıntı yok bence ya.. bünyesi öyledir belki

Bnm eski bi geceliğim var mavi renk.ilk miyom ameliytiMDA onu gymstm. Çocuğum olmucak flb diye çok korkms tm o zmnlar.Babam da mavi alms onu.smdi oğlum olcak o yüzden anısı var onu gymek istyorm.bugün gydm birqz küçük ama idare eder:)sadece pijama alcam onu da deneyip alcam sanırım cesaret edemedm netten almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…