bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam hanimlar ben bugun seker yuklemesi yaptrdim ve tam sinirda cikti ikinci yukleme icin dahiliyeden persembeye randevu aldim benim gbi olanlar var mi ? Ikinci yukleme nasil oluo ac gdecegimi biliorum bekleme suresi yine 1 saat mi oluor
Bende bugün yaptırdım sınır 140 ken 173 çıktı bende de :)) oğlumda da aynısı olmuştu bende 100 lük yaptırcam bu kez 1 saat bekliyoruz sonra kan veriyoruz yine bekliyoruz 1 saat yine kan veriyoruz sonra yine bir saat bekleme etti sana 3 saattttyyyyallah yardımcımız olsun ben nefret ediyorum bu testten ...100 lük sonucumda birşey çıkmamıştı belirleyici 100 lük zaten ama iğrennnnçç dedim ya nefret ediyorum ne yapacağım bilmiyorum şimdiden gerildim

İlk sezondan 6 bölüm fln izledm cnm ama çok korktm Hayaletlerden fln daha da izleyemedm

ya bence arıyoruz ya şimdi biz ondan bulamıyoruz, yoks abunun başka bir izahı yok :) bende lcw de pek zıbın vs bir şey bulamadım. genelde hep büyük yani 9 aylık falan çok çeşit var. bilmiyorum belkide bizi telaş sardı bulamıyoruz :)

Selam hanimlar ben bugun seker yuklemesi yaptrdim ve tam sinirda cikti ikinci yukleme icin dahiliyeden persembeye randevu aldim benim gbi olanlar var mi ? Ikinci yukleme nasil oluo ac gdecegimi biliorum bekleme suresi yine 1 saat mi oluor

100 mg lik yapcaklarsa ac gidiyosunuz bi ac karna kan aliyolar sonra sekerli suyu iciyosun 1 saat sonra 2 saat sonra 3 saat sonra seklinde kan aliyolar

@EFfatmagul vildan_drs bende bugün yaptırayım diye gittim ama dahiliye doktoru açlık kan şekerine baktı önce bir sorun yok şeker yüklemesi yapmayalım dedi. sizin açlık kan şekerleriniz kaç çıkmıştı kızlar ?

HERKESE SELAMLAR ŞARJIM BİTTİ YENİ ŞARJ BULDUM İŞYERİNE GERİ DÖNDÜM SİZE YAZAYIM DEDİM HEMEN.
TÜM GÜZEL DOSTLARIM OĞLUM ŞÜKÜR İYİ DURDUĞU POZİSYON KAFAYA BASKİ YAPIYOR BU DA ÖLÇÜMÜ YANILTİYOR. HATTA ULTRASON SIRASINDA YER DEĞİŞTİRDİ DOKTOR BİR DAHA ÖLCTU TARİHLER DÜZELDİ.MERAK ETME BİR SIKINTI YOK KENDİNİ DE BEBEĞİNİ DE ÜZME DEDİ FUAT BEY.ARTIK KARATAŞ HASTANESİ AYSEL HANİMA GİTMEYECEGİM. İZMİR MEDİCAL PARK MERVE BİÇER E GİDECEĞİM NASİPSE.

Canim cook sevindim, seni ve bebegini merak ettigim icin girmistim, sukur guzel haberle karsilastim, Allahim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza alabilmemizi nasip etsin insallah.

canımmm inan o kadar sevindim ki şükürler olsun.. çok büyük geçmiş olsun [/QUOTE]

Ay cok sukur ya kizlar sanki burdan birinin bebisine bisey olunca banada olmus ve ya yakinimmis gibi hissediyorumm sizede oluyomu begumcum yavrularimiza sag salim kavuscaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…