bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
lcwnin sitesinde daha çok çeşit var kızlar ama dediğiniz gibi mağazada pek yok

allah allah benim bildiğim kesinlikle tokluk kan şekerine de bakılması gerektiği canım.. bende uzun yıllar ani halsizlikler hafif bulanık görmeler falan oldu hep açlık kan şekerim ölçüldü bişey çıkmadığı için hep tansiyon düşmesi falan dendi hatta tiroid değerlerime bakıldı belirtiler benzer çünkü..sonra endokrinolojiye gidince tokluk kan şekerime de bakıldı ve o zaman anlaşıldı reaktif hipoglisemi olduğu

Ebebekte indirim var ben geçen gün aldım bazı ürünler çok güzel uygun.

Canim benim hadi gozun aydin

seni bukadar strese sokan doktorun buna ne hakkı vardı acaba?

Neyse şuan herşey normal buna sevinelim gözünaydın canım.

slm canım senin güzel prensesinin sıkıntısı da yok olucak inşallah dua ediyoruz melek için

Cok sevındım canım sukurler olsun yavrun ıyı sen de ıyı ol artık.medıkal parka gıdıyorum ben de ıyı bır hastane önerırım.vedat beye gıdıyorum ben

canım çıktın mı doktordan gördün mü minik oğlunu herşey yolundadır inşallah

Maşallah canım benim ilk doğumda zar zor geldi sonra akmaya başladı dediğin gibi ama biri elbisemin ıslandığını söyledi şıp diye kesildi. 4 aylıkken kuzum mamaya geçtik
abooovvv pisssss yılaaannn !! o kötü olmuş canım inşallah bu yavrunda çok daha uzun süreler emzirirsin

ahhh bunalıma girdim bacım bugün burda kendimi gördüm sanki bende de mi süt olmıycak ki acaba??
Canım inşallah olur sütümüz. Yemeklere dikkat etmek gerek sabah kahvaltı ara öğün öğlen akşam aralarda yoğurt ayran falan bol su bol bol yeşillik :))))) inek gibi yeşillik yersek bol su içersek mutlaka sütümüz gelir emin olun:))))) rezene çayı hem gaz alır hem süt getirir bilginize.

kız sesli güldüm yok inek miii ot muuu ya kadınlığımı kaybettim bugün bulan beri gelsin şimdi beyaz atletimi de giyip öyle karşılıcam kocişimi hazır göbek de tavan kaşırım bi de oohhh hep erkekler mi yapıcak dimi

Nazar degmistir herkeze sutum az de bidaha
canım bazı insanların hakkaten nazarı değiyo kenafir gözlüler geçen ben tekirdağdayken komşumun kızı msj atmış benim bebek şu kadar gr olmuş seninki ne kadar diye soruyo bana densiz doğsun pipilerini de yarıştıralım mı diycektim tövbeee tövbeee ay çok sinirlenmiştim yaa

hepten kanki Olcan kocişinle yaniiii. Doğumdan sonrada çizgili erkek pijaması giyersin önden düğmeli arada açar emzirirsin falan

Canimm nasil sevindimm anlatamam. Cok sukur kalbine gore verdi Allah. Bebisinde sen de cok cok saglikli mutlu bir hayat yasayin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…