bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nasıl sevindim Nasıl sevindim çok şükür bin şükür Can'ım benimm gitme bendede boşu boşuna üzdü seni çok kötü birşeyden emin olsa bile yaklaşımı çok yanlıştı plasenta previadan kurtuldum derken bide bu stresle uğraştın ama çok şükür rabbim korktuğunu basına getirmedi.ultrason kalitesinede bak gittiğin hastanede.

Gözünaydin canim cok sevindim :)

hepten kanki Olcan kocişinle yaniiii. Doğumdan sonrada çizgili erkek pijaması giyersin önden düğmeli arada açar emzirirsin falan
aaaaa bak bu iyi fikirmiş :) burdan o lohusa pijaması geceliği ıvır zıvırı yapan markalara sesleniyorum koyuyosunuz o seksi ablaları kataloglara öyle bi dünya yoookkk öğrendik işte bugün neler olduğunu pörsük mandalinalar vs. :))) yapın bi çizgili gaffur pijaması önden açılsın ama bak o önemli emzircez sonuçta ohh kebap iş ya bi tane de kocamla oğluşuma alırım gezeriz evin içinde süper

Hiç yoktan adamları heveslendirmesinler dimi

merhaba kızlar 24 hafatlık hamileyim bende 2.kez sezeryan olucak olan var mı ? fark var mı arasında ?

ilk doğum çok zor geçti 12 saat suni sancı aldım ama hiç açılmadı şimdi sanki hep zor olcakmış gibi geliyo
Ben 3.ye sezeryan olcam.ilki ile ikinci arasinda pek bi fark yoktu sanki.
Bende ilk cocugumda cok sanci cektim 2 cm acilmadan baska acilma olmadi suyum bitiyordu artik sezeryana alindim.ikincide de sanci cektim ama ilki kadar cok cekmeden sezeryana alindim.

Onlarin bir gulusu butun stresini sıkinti herseyini aliyor.gobek mobek bisey dusunmuyosun.sadece adamla beraberken aklina geliyo artik zamana birakiyorsun.

3 saatt miii tadi cok mu igrenc ya bugunki yaptrdgimn tadi normaldi zorlanmadn ictim ayrica 3 saat acmi durcaz kesin kusarim benn Aman Allahim sonucumuz temiz ciksada bari baska skntiya girmesek ya

Bana ole bisey yapmadilar canim direk sekerli suyu icirip yaptilar

Cok sevindim canim.gozunuz aydin.hemen sadaka verin canim ferahladiniz cok sukur.

3 saatt miii tadi cok mu igrenc ya bugunki yaptrdgimn tadi normaldi zorlanmadn ictim ayrica 3 saat acmi durcaz kesin kusarim benn Aman Allahim sonucumuz temiz ciksada bari baska skntiya girmesek ya

ilk yarim saatde kusarsan test iptal oluyor ben 2. saatteki kan alimina yakin cikarttim dayanamadim devam edildi cok sukur sekerim cikmadi eger yarim saat icinde ciksaydi seker yuklemesi yalan oluyo

Bacım gel tası tarağı toplayıp gidek burdan. Bu nedir yaww! :/

Şekerli su sonuçta tat olarak fakat sonrası beni mahvediyor aç durmak ağzımdaki şekerli tat filan vs.keygim yerindeyken Can'ım sıkıldı ne bileyim uç hoşuma gitmedi bu durum ..hayır yüksek çıksa diyetisyense yollayacaklar oda meyveye yeme ekmek yeme pirinç patates yeme diyecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…