bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hastanemde ki referans aralığı 65-115 arası benim açlık şekerim 75 ...keşke bizlerde dahiliye görse am kadın doğumcu yorumluyor salaklar hatta hiç açlığına bakmadılar ki doktor test istedi kan aldılar suyu verdiler içtim sonra tekrar baktılar gerçi daha sonuçları doktora göstermedim ama 100 lük kesin yaptırır

Yataga yatiyor bazi anneler bebisde yaninda ust taraf komple acik bebis uyanip uyanip emiyo uyuyo tekrar.
Gezmekte komple aciyorlar bebek emsin diye gormeyen insan kalmiyo artik
Ben o kadar da salmadim kendimi hic ne uyurken ne gezmekte alenen acmadim kotu gozukuyor ya oyleside..

kesinlikle o ne yaaa görmek zorunda mıyım yani senin memiğini bi de ablamın falan toplanmalrı olurdu komşularıyla bazen böyle yardıma giderdim.. eziyet günleri benim için kadın lönk diye açıyo başlıyo emzirmeye hayır insanın gözü kayıyo yani ister istemez

amin kuzucum amin sen de hayatın gerçeklerini öğrettin bugün bana ha tabii My moonlight in eşsiz katkılarını da unutmayalım :)))
Kız ben ne dedim ki aşk olsun sadece göbek hemen gitmiyor spor şart dedim ve süt için bol bol su ve yeşillik

Doğumdan sonra tekrar konuşalım senin yorumlarınıda çok merak ediyorum gerçekten

Bugun gezmege gittim sicakda bana baya bir zor oldu pistim resmen ve canim sıkıldi burasi pek neseliymis keske arada takilsaymisim size.
Eve geldim klimanin karsisina gectim insallah hasta etmez beni.

Gözün aydın cnm

Kız ben ne dedim ki aşk olsun sadece göbek hemen gitmiyor spor şart dedim ve süt için bol bol su ve yeşillik

Doğumdan sonra tekrar konuşalım senin yorumlarınıda çok merak ediyorum gerçekten
oooyy takılıyorum canım olur mu öyle şey zaten az biraz fizik görmüş hatta bırak fiziği önce şişen sonra sönen bi balonu görmüş biri doğumdan sonraki halimizi tahmin eder kıymetli yorumlarımı da paylaşıcam merak etme :))

Emmeyi kesince cocuk acaba yine emermi dusuncesiyle bi kac dakika acik kaliyo goz zevkimiz bozuluyo....

Bencede çok ayıp herkesin içinde öyle açık seçik. Ya müsait oda isterim ben ev sahibinden yada penye kundak örterim üzerime her şeyin bi adabı var dimi ama

Kızlar ancak yazabiliyorum doktora gittim ben böbreği görüyorum eminim böbreğin olduğuna dedi.kist böbrekten biraz daha büyükmüş hiç sanmıyorum sıkıntı olacağını benim eşimin böbreğinde 6cm lik kist var dedi.3 hafta sonra gel dedi.içim çok rahatladı doğumdan sonra kist takip edilir dedi ki bence hiçbir sorun olmaz dedi

ooohh oh bugünün ikinci güzel haberi kuzu hadi gözün aydın :)

Geçmiş olsun canım inşallah kolay tedavi edilebilir. Çok sevindim rahatlamış olmana. Sağlıkla kavuş bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…