bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ohhh çok şükür canım. Gün içinde haber var mı diye sık sık girdim siteye inan çok sevindim. Rabbim yavrularımızı sağ salim bize bağışlasın inşallah

Onlarin bir gulusu butun stresini sıkinti herseyini aliyor.gobek mobek bisey dusunmuyosun.sadece adamla beraberken aklina geliyo artik zamana birakiyorsun.
ayyy inşallah.. bebek kokusunu en son lisede yeğenimde içime çekmiştim inşallah kendi evladımda da nasip olur ha diğer olayda da ışığı kapattık mı bitti gitti

tabii ki sen deneyimli bi anne olarak çok daha iyi bilirsin canım ama sağlıklıysa sık hasta olmuyosa sıkıntı yok bence ya.. bünyesi öyledir belki
Yok arkadaşım tecrübe falan boş geliyor bazen ben önerilere hep açığım bu arada minik oğlanı gördük geldik yaramaz hiç durmadı yerinde çok hareketli dedi doktor ölçümü bile zor alıyorum dedi 600 gr olmuş ağzını açıp kapatıyordu sanırım emme refleksi ay çok tatlı ama ya.. Bu arada şeker yüklemesinden bahsetmedi bende hiç sesimi çıkarmadım 4 hafta sonra görüşürüz dedi oh dedim

ya uçakta kadıncağızın biri kafasından geçirmişti battaniyeyi gulyabani gibi çok korkunç bi görüntüydü öyle yapmıyoruz dimi
Canım ben tülbent atıyodum emzirdiğim omzumdan itibaren çocuğun üstüne. Hem çocuk daralmıyo hemde sen rahat ediyosun

ayyy ne güzel gözün aydın inşallah benim balık da hareketli olur bu sefer dört göz bekliyorum :))

ya nette bişey gördüm emzirme önlüğü mü ne diyodu incelemedim ama nasıl bişey ki acaba kullanışlı mı?? bunun yarın bir gün yolculuğu var falan napıcaz o zaman

Acayip kullanışlı. Kardeşimin 4,5 aylık bebişi var. Her yerde emzirebiliyor. Üstten görebileceğin bir aralık bile düşünmüşler. Bebişi komple kapatıyor. Kontrol edebiliyorsun. Hemde naptıgın cok anlaşılmıyor. Bebek uyutuyormuşsun gibi görünüyor. Bebişte toplu taşıma da dahil heryerde cuk cuk emebiliyor. Benim gibi gezentiye lazım. kesin alıcam:)

Ohhhhhh be canım Allah'a binlerce binlerce kez şükürler olsun. Hep aklımızdaydın. Rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin inşallah tatlı oğluşunu

yaa iyiymiş ben de bakayım ona o zaman

Cnm bn 100 luk içtim.gitmeden 8 saat açlık lazm sanırım.gidince kan aldılar. Snra 3 saat daha aç kaldm saat başı 3 kere daha kan verdm.bugün aldım sonucu iyi cikms çok şükür.

Gözün aydın benim de iyi çıkar inşallah ben kaçlık olacak bilmiyorum bakalım benim nasıl gececek

ya nette bişey gördüm emzirme önlüğü mü ne diyodu incelemedim ama nasıl bişey ki acaba kullanışlı mı?? bunun yarın bir gün yolculuğu var falan napıcaz o zaman
Ilk zamanlar kullanmasi zor bende de var.bebek buyuyunce kullanabilirsin cunku o zmn kendi memeyi bulup emebiliyor yazin sicakta kullanilmiyor cocuk bogulcak gibi hissediyor kendini.pek kullanisli bisey degil.

Hadi bugun hep guzel haberler aldik gozunuz aydin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…