bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ooohh oh bugünün ikinci güzel haberi kuzu hadi gözün aydın :)
Çok sağol canım
Geçmiş olsun canım inşallah kolay tedavi edilebilir. Çok sevindim rahatlamış olmana. Sağlıkla kavuş bebişine
Amin canım öyle rahatladım ki sağol bir daha çapaya gitmem heralde..
Hadi bugun hep guzel haberler aldik gozunuz aydin canim.
Öyle canım çok sağol

Gözün aydın benim de iyi çıkar inşallah ben kaçlık olacak bilmiyorum bakalım benim nasıl gececek
Sağ ol cnm darısı sana.ilk 50 likle başlıyorlarmis herkese genelde.sana da öyle yapar sanırım.100 luk olunca İçmesi biraz zor oldu.bi kadın hepsini dikms kafaya.bn yavaş yavaş ictm baktm olacak gibi degil.en sonunda diktim kafama:)

Rose daisy ohhh cok guzel haber. Demek neymis bir doktor birsey diyince baska doktorlarda ayni seyi soylemeden kendimizi de bebeklerimizi de bunaltmiyormusuz. Iste bunlar hep tecrube. Cokkkk sevindim canim.
Öyle Canım ya çok sağol ama elimde olmadan çok üzüldüm ağlanmak içinde zor tuttum zaten kolay kolay ağlayan biri değilim.Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..

Bende öyle yapim da inşallah kötü yapmaz. Aç kalmak zorlar sanırsam

Benim donemlerimde sizin kacar gramdi? Cok mu minik kalmis yavrum? Onceden gunde 2 tane haslanmis yumurta yiyodum, son gunlerde bi yerlere gezmeye gitmistik dikkat edemedim bebegim kucuk kalmis
Ben 23+3 de ikizlerden biri 561 grm digeri 581 grm canim sen kac hafta canim cokta kucuk degil bunye farki canim bizler uzunuz kari koca birde bir bakarsin son aylarda atak yapar bebisin hic belli olmsz saglikli olsunlarda canim

Kizlar sag kasigimda ve belimde siddetli sanci var daha once iki.kere daha olmustu ama bu seferki daha siddetli.daha onceki kontrolumde doktor bobrek genişlemesi olduğu icin sancilarin oldugunu kanama olmadan onemsiz oldugunu soylemisti ama suan sancim fazla sizce ciddiye almalimiyim ustelik sehir disindayim off

yasak oldu mu dürtüyo beni.. ben hiç diyete girmem bu yüzden "sağlıklı beslenirim" 40-42 beden olmamın tek sırrı bu canım

ruh eşimi bulmuş gibiyim yürüyüşe karar verip 1 gün yürüyüp zirvede bırakan, ekmeği azaltacağım deyip pilava saran bi insanım

Öyle Canım ya çok sağol ama elimde olmadan çok üzüldüm ağlanmak içinde zor tuttum zaten kolay kolay ağlayan biri değilim.Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..
sukurler olsun cok guzel haberler duydukduk sizden rabbimin guzel mucizelerinden saglikli haberler aldik rabbim sizi korusun cumlemizin evladini saglik sifa versin insallah.. ecmain

hay allah istersen yinde de bulunduğun yerde bi acile git canım için rahat etsin

Ben 23+3 de ikizlerden biri 561 grm digeri 581 grm canim sen kac hafta canim cokta kucuk degil bunye farki canim bizler uzunuz kari koca birde bir bakarsin son aylarda atak yapar bebisin hic belli olmsz saglikli olsunlarda canim
23+6 da 470 gr cikti canim seninkilere masallah. Ama dr hic kucuk falan demedi, ben dedim haftasina gore kucuk degil mi diye o normal dedi.

Ben de böbrekten olduğunu bildiğim halde gitmiştim acile ya böbrek değilse diye böbrek ağrısıymış bi parol içtim 2 gün hafif sürdü dikkat edince geçti. İçin rahat etsin dersen bi git doktora

İnşallah canım inşallah sonucu da iyi olur
İnşallah cnm bzm ailede cok şeker hastası var bnde de olcak diye korkuyodm.içmeden once 74cikti sinir da 74le 100 arası mydi nydi.snra 160 138 snra da 85e düşmüş. İlk bi saat yüksek ya o yüzden kötü olmsum snra rahatladm yavaş yavas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…