bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben de böbrekten olduğunu bildiğim halde gitmiştim acile ya böbrek değilse diye böbrek ağrısıymış bi parol içtim 2 gün hafif sürdü dikkat edince geçti. İçin rahat etsin dersen bi git doktora
Canim buradaki hastane küçük kadin dogumcu olmaz acildeki doktorlar anlar mi sence

Kizlar moralim cok bozuk nolur bana bisey deyin bugun cok fazla vajinal batma hissettim galiba bebek hareket ettikce ama alenen hissederdim oglumu bugun dogru duzgun hareket hissetmedim sadece 2 3 gundur yogun bi batma aceba acile mi gitsem

Bizim aile de fazla yok bir de suyum fazla çıktı o yüzden yaptır dedi doktor normalde açken 61 çıktı önceki tahliller de ama tokluk da belli olmaz dedi doktor iyi ya atlatmışsın ne güzel yüklemeleri de tamamlıyoruz yavaş yavaş topik olarak

Canim buradaki hastane küçük kadin dogumcu olmaz acildeki doktorlar anlar mi sence

Usg de bakarsa en azından rahimde açılma var mı yok mu bebeğin kalp atışına bakar. Zaten onlar normalse bebekte sıkıntı yok diyorlar. Tek ağrı nedeni böbrekte ki genişlik kalıyor geriye

Hmm tokluk hiç ölçülmedi bnm. Aynen ya bunu da atlattim çok şükür darısı butün arkadslara hep hayrli haberler alalım insallah

Kizlar moralim cok bozuk nolur bana bisey deyin bugun cok fazla vajinal batma hissettim galiba bebek hareket ettikce ama alenen hissederdim oglumu bugun dogru duzgun hareket hissetmedim sadece 2 3 gundur yogun bi batma aceba acile mi gitsem

Yavrum ayakta fazla kalıyo musun. Benim de bazen gün içinde fazla oluyor batmalar geçen hafta da gitmiştim normal diyor doktor

Bana çok fazla yorulduğum zaman oluyor canım hatta tecrübesiz olduğum icin erken mi gelecek diye endişe ediyorum. Hareketlerini 2saatte bir hissediyorsan normalmiş. İçin rahat değilse bir görün istersen doktora sonuçta sen kendini daha iyi bilirsin.

Ay kuzum bilmiom ki cok sert hissetmiyorum 2 gundur

Ay kuzum bilmiom ki cok sert hissetmiyorum 2 gundur
Bende 1 haftadır bebeği hissetmeye başladım ben çok geç hissetmeye başladım galiba. Cenin pozisyonunda yatınca daha belirgin hissediyorum. Açlık, yorgunluk olunca az hissediyormus anne bebeği. Ben bugün çok yoruldum eşimi hastaneye götürdüm endoskopiye cok fazla ayakta durdum hiç hissetmedim resmen çocuğu. Uyumusum uyandım öyle hissetmeye başladım. Belki seninki se yorgunluk yüzünden ...

Gecmis olsun esine canim ya umarim oyledir oyle merak ediyorum ki

Evet yoruldum bugun bitaz kuzum ondan mi ki

Ondandır kuzum. Bir de bazen ben de öyle hissetmiyorum özellikle yatıp bekliyorum dürtüklüyorum sonra hareket ediyor pardon diyip rahatsız etmiyorum. Sen iş yapsan bile sürekli ara vererek yap çünkü bende farkediyorum ayakta durduğumda oluyor

Gecmis olsun esine canim ya umarim oyledir oyle merak ediyorum ki
Sağol canım. Valla bende bu güne kdr merak etmiyordm bugün az hareket edince endişe ettim. Allah'tan 10 gün sonra muayenem var. En çok ne yediğin zaman hareket ediyorsa ondan yiyip beklesene canım bir de bacaklarını hafif toparla karnına doğru o zaman çok net hissediyor insan .

Tamam canim dikkat ederim.benimde 5 gun sonra randevum insallah sikinti yoktur

Tamam canim oyle yapiyim bide ya 5 gun var randevuma ins iyidir oglum

Seker yüklemesi sonucum 145 çıkmış doktor 140 demişti ne olcak simdi acaba daha doktoruma göstermedim sonucu. Bidaha o şeyi içmek istemiyorum Bide d vitaminime baktırdım oda dusuk çıktı ilaç vericem demişti dusuk çıkarsa . Hamilelik hep stres vallahi ya

Konu ile alakasız bir soru sorucam canım bu şeker yüklemesi mecburi mi acaba ? Benim doktorum bundan hiç bahsetmiyor bana ...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…