bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya seninde mi oglun olcak canim ben onu sorcaktim sana aslinda unuttum
Evet canım oğlum olacak :) ikizim olur diye çok bekledim ama olmadı :)) ikiz abilerim var anneden bana da vurur zannettm ama nasip değilmiş . Kiz istedm o da olmadı bundan sonra karışmıyorm artık

Evet canım oğlum olacak :) ikizim olur diye çok bekledim ama olmadı :)) ikiz abilerim var anneden bana da vurur zannettm ama nasip değilmiş . Kiz istedm o da olmadı bundan sonra karışmıyorm artık
Olsun kuzum saglikli olsunlsr da bu arada adet tarihlerimiz de ayni sanirim ne guzel birlikte dogum yapicazzz

Olsun kuzum saglikli olsunlsr da bu arada adet tarihlerimiz de ayni sanirim ne guzel birlikte dogum yapicazzz
Aynen aynen sadece dileğim bu yöndeydi ama Allah benim için hayırlı olanı benden iyi biliyor vardır bildiği olsun evlat olsun da çok çektim çünkü ben bu yumurtalıklardan bekarlıkta :/ hatta açtığım konu bile var benim gibi kişilere umut olsun diye. Benim en son 18 şubat senin ?

olsun bunu yaşayabilmek bile güzel .. emeksiz yemek olmuyo napalım :)

Kimi doktor gerekli kimi doktor gereksiz buluyo valla canim :) yaptır diyende var yaptırma diyende. Ama yaptırınca böyle stres oluyorsun iste :))
Sanırım bu aile geçmişinde şeker hastalığı varsa kesinlikle gerekli görüyor doktorlar ? Canım sende stres yapma. Bak benim Yengemde çok yüksek çıktı surekli kontrol altında tuttu kendini şimdi bebisi de kendisi de coook sağlam :))

Ailemde yok seker hastalığı ama zaten yuksek değil sınırda çıkmış yediklerime biraz dikkat etsem olur herhalde :)

Ailemde yok seker hastalığı ama zaten yuksek değil sınırda çıkmış yediklerime biraz dikkat etsem olur herhalde :)
Bence de beyaz ekmeği kes canım ben tam buğday alıyorum. Bir de bende hiç iştah yok nedendir bilmem hamile değilken nasıl yiyordum ise öyle devam ediyor açılır dediler açılmadı kan hapı vitamin verdi yine yok ama bebisin kilosu iyi gidiyor. Bilmiyorum ya benim ilk gebeligim çok cahilim gebelik konusunda sanırım.

Ayy kulak mısafırı oldum sıze benım de 19 şubat kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…