bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimde ole canim ilk gebelik hiç bisey bilmiyorum ufacık bisey evhamlandiriyo hemen

ilk yarim saatde kusarsan test iptal oluyor ben 2. saatteki kan alimina yakin cikarttim dayanamadim devam edildi cok sukur sekerim cikmadi eger yarim saat icinde ciksaydi seker yuklemesi yalan oluyo
Bide oyle bisey mi var ya off ins hic kusmam bide ilk yuklemeyle ikinci yukleme arasi kac gun olmasi lazim sen ne zaman yuklettrcen ikinciyi

Benimde ole canim ilk gebelik hiç bisey bilmiyorum ufacık bisey evhamlandiriyo hemen
Bir an önce zaman geçsin istiyorum az kaldı zaten bu zamana kdr çabuk geçti ama yaz ayında hamilelik çok zormus onu öğrendim bir de tesettürluyum aman Allahım kendimden geçtim bugün %80 nem 35drc sıcaklık az daha bayılıyordm

Aynen bende öyle bugün dışardaydım hava çok sıcak taktığım şalda boğuluyorum Allah yardımcımız olsun

Aynen bende öyle bugün dışardaydım hava çok sıcak taktığım şalda boğuluyorum Allah yardımcımız olsun
Ufff çok zor ya normalde hc bunalma olmaz bende dayanirim ama sanırım bebek olduğu için iki katı etkileniyoruz. Eve geldim şalı sıksam suyu çıkardı kesin :/

]
Ufff çok zor ya normalde hc bunalma olmaz bende dayanirim ama sanırım bebek olduğu için iki katı etkileniyoruz. Eve geldim şalı sıksam suyu çıkardı kesin :/
Evet Bebekten arabaya bindim Kemeri takınca o bile karnımı sıkıyor bunalıyorum anlamıyorum ben mi çok hassasım

Bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr ilki açlık kan şekeri 92 2.si 160. 3.sü 116 çıktı.dr um ilkini sınırda dikkat et çok şekerli yeme protein ağırlıklı beslen dedi.vazgeçebilirmiyimki bilmiyorum çok seviyorum tatlıları

Çözüm olarak evde tatlı birşey bulundurmazsan yada tatlı vs yapmazsan işe yarar belki bende olunca dayanamıyorum yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…