bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tatlı krizi gelince meyve ye canım ben öyle yapıyorum. Ben normalde çikolata vs Yemem ama hamilelikte artık gözüm dönmeye başladı gördükçe. Bende meyve ile bastırıyorm tabi her zaman olmuyor çünkü illa da o tatlı yencek:))

Cnm çok sevindim.Hadi gözün aydın.Geçmiş olsun.İnşallah böyle yanlışlıklar hicbrmzn başına gelmez.İnsan 2.gün kipirtisini hissetmese tedirgin oluo.bi de böyle haberler iyice içimizi kaldirio.Allah korusun.beterinden saklasın inşallah cnm.Allah a emanet olun.

Hayır canım bence bebek yüzünden böyle oluyor sonuçta iki kişiyiz. Ben kemer takamıyorum yavaş gitsin :))
kemer tak ama mutlaka.
8 ay önce takla attım, emniyet kemeri olmasa belki arabadan fırlamıştım.
Allah korudu.
çocuklar için de oto koltuğu gerçekten önemli.
maalesef kucaktan fırlıyorlar kaza anında.

kemer tak ama mutlaka.
8 ay önce takla attım, emniyet kemeri olmasa belki arabadan fırlamıştım.
Allah korudu.
çocuklar için de oto koltuğu gerçekten önemli.
maalesef kucaktan fırlıyorlar kaza anında.
Çok geçmiş olsun canım ... Takabildigim kdr takıyorum canım bunaliyorum dayanamıyorum ama dikkate alırım . Oto koltuğu evet bence de önemli doğsn da kuzucuk alırız inşallah :)

Kizlar ya halam 31 haftalik bebegini kaybetti.cok uzuldum.rabbim hepimize yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.birbirime dua etmeyi unutmalyalim.
:/ Böyle olumsuz şeyler çok etkiliyor beni ya. Allah halaniza dayanma gücü versin çok zordur eminim sebebi neydi peki ?

Kizlar ya halam 31 haftalik bebegini kaybetti.cok uzuldum.rabbim hepimize yavrularimizi saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin.birbirime dua etmeyi unutmalyalim.
Allahım sabır versin tekrarını yaşatmasın hayırlısını nasip etsin.ahirette şefaatçi eylesin çok üzücü gerçekten

Ben bugünlerde çok yoruluyorum kızıma WC eğitimi veriyorum ama 9 gün oldu hiç bir ilerleme yok 26 aylık erken mi başladım acaba diye düşünüyorum
Püff benim kuzum da 23aylık ama tuvalet eğitimiymiş hak getire 1 kere bile tuvalete yaptıramadım 1 haftadır galiba pes edicem çünkü belim de çok ağrıyo, zorlamayalım napalım bir kış daha bezlenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…