bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimki bir kaç kere yaptı ama çok inatlaşıyor benle devamlı altına yapıyor..bebiş doğunca da kışa denk geliyor seneye yazı beklesekte 3 yaş oluyor bilemiyorum napıcam bende pes edicem

Benimki bir kaç kere yaptı ama çok inatlaşıyor benle devamlı altına yapıyor..bebiş doğunca da kışa denk geliyor seneye yazı beklesekte 3 yaş oluyor bilemiyorum napıcam bende pes edicem
Canım psikolojik olarak hazır olmadığını düşünüyorum kızımın çünkü bezli haliyle çok rahat. Kakasını yapınca söyler ama çişini hiç söylemedi. 3 yaşına kadar söylememesi normal sayılıyormuş zaten canım kızımı sıkıp üzmek istemiyorum. Belki kendilerini hazır hissederlerse kışın da söylerler çişlerini hayırlısı bakalım...

Aslında bende hazır olduğunu düşünmüyordum ama kayınvalidem alıştır dedi kaç defa annemde söyledi bir taraftan denemek istedim 2,3 gün daha bekleyeceğim olmazsa bezlerim artık..hayırlısı canım

Benimkiler de öyle canım sök bezini alıştır diyolar ama söylemesi kolay yapmıyo çocuk hazır değil işte napalım ben şimdi hiç içten içe sözle alıştırmaya çalışıyorum canım, pepee nin tuvalet şarkısını söylüyoruz beraber. Bir kez de eylül ayı gibi denerim olmadı bu kış da bezlensin.

Aslında annelere bıraksalar yavrumuzu en iyi biz tanıyoruz sonuçta.olan bize oluyo hamile halimizle yoruluyoruz pepenin şarkısını bizde hep söylüyoruz ama işe yaramıyor

canım çıktın mı doktordan gördün mü minik oğlunu herşey yolundadır inşallah
Çok şükür herşey yolunda Can'ım..benim sıpam hiç yerinde durmadı çok tatlıydı ağzını açtı kapadı döndü durdu durmadan 600 gr olmuş ay çok heycanlı bundan sonra dağa hızlı alır herhalde sıcaklarla aram çok iyi değil tatilde rahattım ama ev çok sıcak sürekli hasta gibiyim yatıyorum

ne güzel ya ne mutlu sana inşallah biz de hareketli görürüz bıdığımızı ya totosunu döndü bize bugüne kadar ya da secde pozisyonundan gr oynamadı

evet meyve daha masum ama insülin dengesi bozuksa her meyve de yenmiyo ya da en azından yanında süt ve süt ürünleriyle tüketmek gerekiyomuş canım bana drum öyle demişti

Kıııız duyan da bizim memik yumurta kadar sanıcak şaka bi yana deşme yaramı kızımda bildiğin inek gibi olmuştum görsel olarak hatırlamak istemiyorum
ay bilmiyorum ki canım şu an ağzıma girme kıvamındalar bilmiyorum emzirirken direk çocuğu dizime koymam yeterli olucak sanırım

]

Evet Bebekten arabaya bindim Kemeri takınca o bile karnımı sıkıyor bunalıyorum anlamıyorum ben mi çok hassasım
ya sanki hamilelerin belli bi haftadan sonra kemer takması riskli diye duymuştum tabii sadece alt kısmının?? ben tekirdağdan gelirken kemerin alt kısmını takmadım ha üstü ne kadar korur o da tartışılır ama allah korusun ani bi frende bebeğe direk zarar veriyo diye görmüştüm bi yerde

ne güzel ya ne mutlu sana inşallah biz de hareketli görürüz bıdığımızı ya totosunu döndü bize bugüne kadar ya da secde pozisyonundan gr oynamadı
Bak sen şuna benim oğlumda hiç durmuyor doktora sordum acaba bu ne Zaman uyuyor sürekli göbeğim hareket halinde diye..çok yaramaz olcak bu kesin abisini aratmayacak yandım ben yandım huniyi takar gezerim artık

Kızlar biz doktordan geldik şükür iyi geçti prensesim 36 cm 944 gr olmuş:) bize çok güzel pozlar verdi bi daha ki randevu 1 ay sonra
massalah canim kizcene cok guzel grm 25 + haftanda bende persembe gidecem seker yuklemesi var insallah kizlarimida gorrum :)))rabbim sizi korusun

Kizlar ben iyi degilim galiba. Aksam canim seftali cekti soylemesi ayip. Evde de 5 tane vardi yikadim yavas yavas hepsini yedim. Yarim saat once ter icinde uyandim ama oyle boyle terlemiyorum vucudum yaniyor agzim kurumus ve hala kuru su icmeme rahmen kendimi iyi hissetmiyorum. Esimi de uyandirmak istemiyorum belki cok sicak havalar ondan oldu belki de seftali beni carpti anlamadim. Bebegim hareket ediyor ama suan.

Ne kadar sevindim anlatamam, tanımasam bile, insan yakını üzülmüş gibi dertleniyor. Empati kuruyoruz hep. Diğer anne adaylarının söyledikleri doğru cikti bak, iyi ki varsınız Kasım Anneleri, ne diyim Allah hepimizin bebişlerini korusun

Canım şimdi nasılsın sen mini şeker yükleme yapmışsın kendine. Havalarda sıcak iyice hararet yapmış geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…