- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #35.261
Gunaydin canim. Gece uyuyamadim 6 falandi uykuya daldigimda simdi de agiz kuruluguna uyandim. Ama gece ki halimden daha iyiyim sukur.Canım şimdi nasılsın sen mini şeker yükleme yapmışsın kendine. Havalarda sıcak iyice hararet yapmış geçmiş olsun
Ölçüm hataları ,bebek duruşu makat veya baş geliş,bebek suyunun bir miktar az olması, iç basinç ile ilgili etkenler yaniltabiliyor ve her doktor bunu farklı yorumlayabiliyor.Sana içini ferah tut desem de için yanıyor biliyorum.....ama ben Rabbim e sığınıyorum.O bize anne olma mertebesini uygun gördü ise hayırlı olanı da vermiştir çoktan. Belki bunlar bize birer sınav. ... Tecrübe .,alıştırma. ..İşyerinden bazı arkadaşlar ayyy ne kadar pimpiriksin bişey olmaz diyenler vardı bana....Pardon da bu kapalı bir kutu nasıl bilebilirim daha güvenilir daha tecrübeli bir doktora gitmeden nasıl içim bir nebze rahatlayabilir.Kendileri çocuklarına Anneanne babaanne bakmasın rağmen 1 derece yükselen ateste işe gelmiyorlar. Tabi onlarınki evlat benimki değil.Nolacak ki benimki daha et parçası.....Zihinleri kit insan topluluğu çok....Olur da sana biri derse bu tarz bana edilen lafları lütfen metanetli ol.Hersey güzel olacak.Hepimiz tüm topicteki arkadaşlarımız sırasıyla güzel güzel dogumlarimizi yapıp bebişlerimizin guzelliklerini konuşuyor olacağız.Rabbim bize o günleri nasip etsin en büyük dileğim.saol canım benim Allah razi olsun.BegumBB canım çok sevindim.Rabbim bana da güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.
Aynen canım orası öyle Allah yardımcısı olsun öyle insanların ....evet meyve daha masum ama insülin dengesi bozuksa her meyve de yenmiyo ya da en azından yanında süt ve süt ürünleriyle tüketmek gerekiyomuş canım bana drum öyle demişti
:/ Çok gecmis olsun canım. Bende 4 gün çektim öksürük ve burun tıkanıklığı üzerine bir de sıcaktan dolayı fenalık geliyordu. Ilık duş al, duş insanı kendine getiriyor. Yaz ayı olduğu için sanırım çabucak atlatırsnGünaydın kızlar. Kendimi hiç iyi hissetmiyorumçarpıntıydı, sıcaktı, şuydu buydu derken üşüttüm kendimi sonunda sesim kısıldı ve öksürmeye başladım, boğazım da ağrıyor bal ve zencefil kurtarır beni inşallah kızıma da bulaşmadan.
şimdi sana bu cümleleri kuran sivri zekalılar muhtemelen sana teselli verdiklerini düşünüyolardı dimi yazık ya!! sinir bozucu böyle insanlar hiç konuşmasınlar daha iyiÖlçüm hataları ,bebek duruşu makat veya baş geliş,bebek suyunun bir miktar az olması, iç basinç ile ilgili etkenler yaniltabiliyor ve her doktor bunu farklı yorumlayabiliyor.Sana içini ferah tut desem de için yanıyor biliyorum.....ama ben Rabbim e sığınıyorum.O bize anne olma mertebesini uygun gördü ise hayırlı olanı da vermiştir çoktan. Belki bunlar bize birer sınav. ... Tecrübe .,alıştırma. ..İşyerinden bazı arkadaşlar ayyy ne kadar pimpiriksin bişey olmaz diyenler vardı bana....Pardon da bu kapalı bir kutu nasıl bilebilirim daha güvenilir daha tecrübeli bir doktora gitmeden nasıl içim bir nebze rahatlayabilir.Kendileri çocuklarına Anneanne babaanne bakmasın rağmen 1 derece yükselen ateste işe gelmiyorlar. Tabi onlarınki evlat benimki değil.Nolacak ki benimki daha et parçası.....Zihinleri kit insan topluluğu çok....Olur da sana biri derse bu tarz bana edilen lafları lütfen metanetli ol.Hersey güzel olacak.Hepimiz tüm topicteki arkadaşlarımız sırasıyla güzel güzel dogumlarimizi yapıp bebişlerimizin guzelliklerini konuşuyor olacağız.Rabbim bize o günleri nasip etsin en büyük dileğim.
Günaydın kızlar. Kendimi hiç iyi hissetmiyorumçarpıntıydı, sıcaktı, şuydu buydu derken üşüttüm kendimi sonunda sesim kısıldı ve öksürmeye başladım, boğazım da ağrıyor bal ve zencefil kurtarır beni inşallah kızıma da bulaşmadan.
günaydın canım.. aynıyız sıcaklarla boğuşuyoruz :/Günaydın herkese nasılsınız ?
ya ultrasonda iki kere öyle denk geldi gerçi birinde 5 saattir açtım :/ ama şu an karnımda ben ayaktayken bile sürekli kıpır kıpırBak sen şuna benim oğlumda hiç durmuyor doktora sordum acaba bu ne Zaman uyuyor sürekli göbeğim hareket halinde diye..çok yaramaz olcak bu kesin abisini aratmayacak yandım ben yandım huniyi takar gezerim artık
Ahh o sıcaklar daha sabahtan 26 dereceydi öğlen pişeriz herhalde direkgünaydın canım.. aynıyız sıcaklarla boğuşuyoruz :/
B BlackandBlack ah canım ya sorma. bende 5 gün 6:30 da kalkıyorum kahvaltı hazırla giyin makyaj yap. sonra akşama kadar masa başında şiş durbana da çok zor geliyor. bir an önce izine çıkmak istiyorum.
Teyzeleriiiiii bakin hele bakinnn
ya bence arıyoruz ya şimdi biz ondan bulamıyoruz, yoks abunun başka bir izahı yok :) bende lcw de pek zıbın vs bir şey bulamadım. genelde hep büyük yani 9 aylık falan çok çeşit var. bilmiyorum belkide bizi telaş sardı bulamıyoruz :)
HERKESE SELAMLAR ŞARJIM BİTTİ YENİ ŞARJ BULDUM İŞYERİNE GERİ DÖNDÜM SİZE YAZAYIM DEDİM HEMEN.
TÜM GÜZEL DOSTLARIM OĞLUM ŞÜKÜR İYİ DURDUĞU POZİSYON KAFAYA BASKİ YAPIYOR BU DA ÖLÇÜMÜ YANILTİYOR. HATTA ULTRASON SIRASINDA YER DEĞİŞTİRDİ DOKTOR BİR DAHA ÖLCTU TARİHLER DÜZELDİ.MERAK ETME BİR SIKINTI YOK KENDİNİ DE BEBEĞİNİ DE ÜZME DEDİ FUAT BEY.ARTIK KARATAŞ HASTANESİ AYSEL HANİMA GİTMEYECEGİM. İZMİR MEDİCAL PARK MERVE BİÇER E GİDECEĞİM NASİPSE.
Şükűr sonunda atabildim
Bizim odamizin ve ogluşun odasinin üstü sizce nasil olmuş
Kızlar ancak yazabiliyorum doktora gittim ben böbreği görüyorum eminim böbreğin olduğuna dedi.kist böbrekten biraz daha büyükmüş hiç sanmıyorum sıkıntı olacağını benim eşimin böbreğinde 6cm lik kist var dedi.3 hafta sonra gel dedi.içim çok rahatladı doğumdan sonra kist takip edilir dedi ki bence hiçbir sorun olmaz dedi
Ölçüm hataları ,bebek duruşu makat veya baş geliş,bebek suyunun bir miktar az olması, iç basinç ile ilgili etkenler yaniltabiliyor ve her doktor bunu farklı yorumlayabiliyor.Sana içini ferah tut desem de için yanıyor biliyorum.....ama ben Rabbim e sığınıyorum.O bize anne olma mertebesini uygun gördü ise hayırlı olanı da vermiştir çoktan. Belki bunlar bize birer sınav. ... Tecrübe .,alıştırma. ..İşyerinden bazı arkadaşlar ayyy ne kadar pimpiriksin bişey olmaz diyenler vardı bana....Pardon da bu kapalı bir kutu nasıl bilebilirim daha güvenilir daha tecrübeli bir doktora gitmeden nasıl içim bir nebze rahatlayabilir.Kendileri çocuklarına Anneanne babaanne bakmasın rağmen 1 derece yükselen ateste işe gelmiyorlar. Tabi onlarınki evlat benimki değil.Nolacak ki benimki daha et parçası.....Zihinleri kit insan topluluğu çok....Olur da sana biri derse bu tarz bana edilen lafları lütfen metanetli ol.Hersey güzel olacak.Hepimiz tüm topicteki arkadaşlarımız sırasıyla güzel güzel dogumlarimizi yapıp bebişlerimizin guzelliklerini konuşuyor olacağız.Rabbim bize o günleri nasip etsin en büyük dileğim.
ben doğru anlamışım o zaman sanırım :))
amin canım emin ol burası şu an çok çok daha sıcak 26 derece bizim için serin hava :)) tabii bulunduğun yerin nem oranını bilemiyorum ama burda esen rüzgar bile fön makinesinden esiyo gibiAhh o sıcaklar daha sabahtan 26 dereceydi öğlen pişeriz herhalde direkbide çalışmak zorunda olmak Rabbim yardım etsin hepimize
Nemde var canım bide hamilelik ten daha çok yanıyoruz bizamin canım emin ol burası şu an çok çok daha sıcak 26 derece bizim için serin hava :)) tabii bulunduğun yerin nem oranını bilemiyorum ama burda esen rüzgar bile fön makinesinden esiyo gibi
sorma canım insana daralma geliyo ya son aylarımız denk gelseydi tam yanmıştık vallahiNemde var canım bide hamilelik ten daha çok yanıyoruz biz
Ben de aynı durumdayım canım ama makyajı çok yapma bence. Bebişe zararlı onlar. Eve gidiyorum bir de yemek yapıyorum bu sıcakta resmen eziyet oluyor. Ev de kalabalık bu ara. Bitiyorum yorgunluktan vallaa
Çok tatlılar canım, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin :)
Canım eşim de aynı senin gibi. Bir şey almak istediğinde aradığını hayatta bulamaz. Akrep burcunun mahpus kaderi sanırım. Ben de tam aksine aradığım her şeyi çok rahat bulurum. :) Ayyy senin kıyafetler ne tatlıdır pembiş, pembiş. Kızlar için daha çok, daha güzel şeyler var yaaa... Erkeklere hep aynı şeyler. Farklı olsun diye yurtdışı sitelerinden alayım diyorum, eşim izin vermiyor Yok nerde üretildiğini bilmiyoruz, yok kumaşını görmeden nasıl anlayacaksın. Bebek yiyecek öyle bilmediğin yerlerden alma diyor... Haklı aslında...
Ayyy çok şükür canım yaaa... Çok güzel haber bu. Ya işte Dr. gerçekten çooook önemli. Şükür minik iyi ya önemli olan da o...
Çok tatlı olmuş, çok beğendim :)
Çok şükür canım, inan o kadar sevindim ki... Rabbim başka dert vermesin hiç birimize inşallah...
Canım sen kimsenin dediğini kulağına asma. En ufak bir problemde de kesinlikle Dr.a başvur. O kadar önemli ki... Ben ilk oğlumda sakınan göze çöp batar edasıyla hareket ettim ama gerçekten de sakınmak gerekiyormuş. Hatta bir problem gördüğünde ya da hissettiğinde bir Dr.a bile güvenmeyeceksin. Ben güvendim ve sonu çok kötü oldu. O sebeple pimpirikli olmakta kesinlikle fayda var... Sağlıkla gelsinler de büyütelim inşallah bebişlerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?