bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
saol canım benim Allah razi olsun. BegumBB canım çok sevindim.Rabbim bana da güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.
Ölçüm hataları ,bebek duruşu makat veya baş geliş,bebek suyunun bir miktar az olması, iç basinç ile ilgili etkenler yaniltabiliyor ve her doktor bunu farklı yorumlayabiliyor.Sana içini ferah tut desem de için yanıyor biliyorum.....ama ben Rabbim e sığınıyorum.O bize anne olma mertebesini uygun gördü ise hayırlı olanı da vermiştir çoktan. Belki bunlar bize birer sınav. ... Tecrübe .,alıştırma. ..İşyerinden bazı arkadaşlar ayyy ne kadar pimpiriksin bişey olmaz diyenler vardı bana....Pardon da bu kapalı bir kutu nasıl bilebilirim daha güvenilir daha tecrübeli bir doktora gitmeden nasıl içim bir nebze rahatlayabilir.Kendileri çocuklarına Anneanne babaanne bakmasın rağmen 1 derece yükselen ateste işe gelmiyorlar. Tabi onlarınki evlat benimki değil.Nolacak ki benimki daha et parçası.....Zihinleri kit insan topluluğu çok....Olur da sana biri derse bu tarz bana edilen lafları lütfen metanetli ol.Hersey güzel olacak.Hepimiz tüm topicteki arkadaşlarımız sırasıyla güzel güzel dogumlarimizi yapıp bebişlerimizin guzelliklerini konuşuyor olacağız.Rabbim bize o günleri nasip etsin en büyük dileğim.

evet meyve daha masum ama insülin dengesi bozuksa her meyve de yenmiyo ya da en azından yanında süt ve süt ürünleriyle tüketmek gerekiyomuş canım bana drum öyle demişti
Aynen canım orası öyle Allah yardımcısı olsun öyle insanların ....

Günaydın kızlar. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum çarpıntıydı, sıcaktı, şuydu buydu derken üşüttüm kendimi sonunda sesim kısıldı ve öksürmeye başladım, boğazım da ağrıyor bal ve zencefil kurtarır beni inşallah kızıma da bulaşmadan.

:/ Çok gecmis olsun canım. Bende 4 gün çektim öksürük ve burun tıkanıklığı üzerine bir de sıcaktan dolayı fenalık geliyordu. Ilık duş al, duş insanı kendine getiriyor. Yaz ayı olduğu için sanırım çabucak atlatırsn

şimdi sana bu cümleleri kuran sivri zekalılar muhtemelen sana teselli verdiklerini düşünüyolardı dimi yazık ya!! sinir bozucu böyle insanlar hiç konuşmasınlar daha iyi

canım bu sıcakta öyle hastalık da daha çekilmez oluyo inşallah hemencik iyileşirsin

Bak sen şuna benim oğlumda hiç durmuyor doktora sordum acaba bu ne Zaman uyuyor sürekli göbeğim hareket halinde diye..çok yaramaz olcak bu kesin abisini aratmayacak yandım ben yandım huniyi takar gezerim artık
ya ultrasonda iki kere öyle denk geldi gerçi birinde 5 saattir açtım :/ ama şu an karnımda ben ayaktayken bile sürekli kıpır kıpır inşallah yarın ultrasonda da görürüm o halini kuzumun

Ben de aynı durumdayım canım ama makyajı çok yapma bence. Bebişe zararlı onlar. Eve gidiyorum bir de yemek yapıyorum bu sıcakta resmen eziyet oluyor. Ev de kalabalık bu ara. Bitiyorum yorgunluktan vallaa

Teyzeleriiiiii bakin hele bakinnn

Çok tatlılar canım, Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin :)

Canım eşim de aynı senin gibi. Bir şey almak istediğinde aradığını hayatta bulamaz. Akrep burcunun mahpus kaderi sanırım. Ben de tam aksine aradığım her şeyi çok rahat bulurum. :) Ayyy senin kıyafetler ne tatlıdır pembiş, pembiş. Kızlar için daha çok, daha güzel şeyler var yaaa... Erkeklere hep aynı şeyler. Farklı olsun diye yurtdışı sitelerinden alayım diyorum, eşim izin vermiyor Yok nerde üretildiğini bilmiyoruz, yok kumaşını görmeden nasıl anlayacaksın. Bebek yiyecek öyle bilmediğin yerlerden alma diyor... Haklı aslında...

Ayyy çok şükür canım yaaa... Çok güzel haber bu. Ya işte Dr. gerçekten çooook önemli. Şükür minik iyi ya önemli olan da o...

Şükűr sonunda atabildim
Bizim odamizin ve ogluşun odasinin üstü sizce nasil olmuş

Çok tatlı olmuş, çok beğendim :)

Çok şükür canım, inan o kadar sevindim ki... Rabbim başka dert vermesin hiç birimize inşallah...

Canım sen kimsenin dediğini kulağına asma. En ufak bir problemde de kesinlikle Dr.a başvur. O kadar önemli ki... Ben ilk oğlumda sakınan göze çöp batar edasıyla hareket ettim ama gerçekten de sakınmak gerekiyormuş. Hatta bir problem gördüğünde ya da hissettiğinde bir Dr.a bile güvenmeyeceksin. Ben güvendim ve sonu çok kötü oldu. O sebeple pimpirikli olmakta kesinlikle fayda var... Sağlıkla gelsinler de büyütelim inşallah bebişlerimizi...

Ahh o sıcaklar daha sabahtan 26 dereceydi öğlen pişeriz herhalde direk bide çalışmak zorunda olmak Rabbim yardım etsin hepimize
amin canım emin ol burası şu an çok çok daha sıcak 26 derece bizim için serin hava :)) tabii bulunduğun yerin nem oranını bilemiyorum ama burda esen rüzgar bile fön makinesinden esiyo gibi

Nemde var canım bide hamilelik ten daha çok yanıyoruz biz
sorma canım insana daralma geliyo ya son aylarımız denk gelseydi tam yanmıştık vallahi ben şimdiden menopoz teyzeler gibiyim ara ara geliyolar resmen ayyyy aç cam aç kapı aç moduna giriyorum aniden:))

aynen canım ya sorma, sanırım akreplerin kaderi bu :) yurt dışı konusunda da eşinle aynı fikirdeyim. harika çok şeker modeller var ama bende maalesef güvenemiyorum. yoksa hemen alırız, vaktimizde var. benimde kız olmasına sevinmemin de bir nedeni kıyafet kolaylığı ve çeşidiydi ama maalesef eskisi gibi güzel şeyler gözüme çarpmıyor. annem buldukça güzel şeyler alıyor, bazen ben bir şeyler buluyorum ama yinede eksik çok. bu arada bülent bey bana randevuyu 12 ağustosa verdi. denk gelemeyeceğiz sanırım

sıcaklarla hepimizin başı dertte sanırım. gece çıldırdım. klima açsam soğuk üşüteceğim, camları açtım yattım tepemde sivri belası vız vız vız, neyseki sivri savar takılı! çokta işe yaramıyormuş :) sabaha kadar pikeyi üstüme çektim terden öldüm. dünde tetenozun 2.dozu vardı zaten oda hafif ateş ve bitkinlik yapıyor. düşünüyorum da biz kötü hiç bir şey yaşamamışız bu güne kadar :):) her evrede yeni bir sürpriz yapıyor bize bebişlerimiz ^.^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…