bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
sorma canım insana daralma geliyo ya son aylarımız denk gelseydi tam yanmıştık vallahi ben şimdiden menopoz teyzeler gibiyim ara ara geliyolar resmen ayyyy aç cam aç kapı aç moduna giriyorum aniden:))
Bende hep o moddayım canım ya annemle eşim çok gülüyor halime normalde sıcağı çok seven biriydim çünkü

aynen evet. hepsi ayrı bir değişik :)
canım dün farkettim de zaten adamlar internet mağazasına özel bebek koleksiyonu demişler hiç farketmemiştim.. ay bu hamilelik benim beyni yaktı tüm kan rahme gidiyo ya herşeyi geç anlıyorum :))gerçi arkadaş satıcaksın madem ne demeye mağazana getirmiyosun yiycek miyiz ürünleri orda bak gene hormonlarım zıpladı :)) her halükarda lcw suçlu

Sağol canım tavsiyelerin için. İnşallah çabuk atlatırım

Ben bugünlerde çok yoruluyorum kızıma WC eğitimi veriyorum ama 9 gün oldu hiç bir ilerleme yok 26 aylık erken mi başladım acaba diye düşünüyorum
Yoo erken degil benimde ogretmem lazim kizima ama acikcasi beni korkutuyor.
Birde her cocugun ogrenme suresi farkli ogluma 28 aylikken ogrettim sadece ogrenmeye basladigimiz gunun gunduzu altina kacirdi gece dahi ve ondan sonraki gunler hic altina kacirmadi.o beni hic uzmedi.buyuk tuvaletini yapmaktan korkuyordu sadece aglaya aglaya mahfoluyodu.
Kizim daha 21 aylik ona baslamam lazim bu onumizdeki gunlerde insallah o da beni uzmez.
Sana da kolay gelsin zor bir surec ogrenene kadar.

ay sorma aynı dert bende de var. unutkanlıkta tavan yapmış durumdayım. özellikle işte çok kötü oluyor. dün bir evrak ile ilgili 20 dk düşündüm neydi diye. dedim zeynep bu hiç normal değil. evet bu lcw bende gıcık oluyorum, bir kere beni çok sinir etmişlerdi. normalde internette çeşit olmaz bunlarda tam tersi :)

şimdi sana bu cümleleri kuran sivri zekalılar muhtemelen sana teselli verdiklerini düşünüyolardı dimi yazık ya!! sinir bozucu böyle insanlar hiç konuşmasınlar daha iyi
Ben bebeğimi ilk 7mm ken gördüm,solucan gibiydi, o zaman benim için önemi neyse son nefesimde bile önemi aynı olacak.
Herkes saygılı değil malesef tatlım. Teselli falan vermek de değil bunlarınki sen pimpiriksin sen titizsin olayı. ....Kusura bakmasinlar anne var annecik var.Biz burda hepimiz gerçekten sansliyiz ki Rabbim bize gerçek anne duygularını nasip eylemiş.Şükürler olsun.

Erken değil biliyorum ama acaba diyorum çünkü 9 gündür deniyorum ve hiç bir gelişme yok sadece yaptıktan sonra çiş yaptım diyor bir kaç gün daha deneyip bırakırım olmazsa oğlun iyi maşallah çabuk öğrenmiş kızında öğrenir inşallah

Keske bizim herifte tatil plani yapsa gene 9 gun kurban bayraminda kv lerle bitisik yasariz
yaaa bende de durum aynı her tatil kv demlere seefrihisara giderdik son uc senedir esimin anneannesine ugruyordum İzmire 2 gun onda kalıp dogrudan annemlerin yanına bodruma geçiyordum ayrı ayrı tatil yapıyorduk birnevi.. Napıım bir tatilim var onda da askeri kamp gibi sabah 6buucukta annesi kalkar tıngırdamaya baslar 7de uyan kahvaltı hazırla apartoprar kahvaltı et yanlarında uzanamadan dinlenemeden bir gun gecir ogle yemegı aksam yemegı etrafı topla gun bıtıyor.. Boyle boyle tatil bitiyor Dinlenmek için gidiyorsun gerilip kasılıp dönüyorsunÇocuk olunca şimdi meccbur orda kalıncak hamilelik haberini alınca odayı bile hazırladılar

Dün de evlilk yıldonumumuzdü. Ben de evden çalışıyordum. Camlarımız birbirini gördüğü için penceremden evde olduğumu anlayıp aradı evden çalıştığımı öğrendiği için de bana ugramak istedi kv. Halletmem gereken işlerim oldugu için ogleden sonra gelin dedim. Yani gelmeyiver ogun dimi? Eşim aradı öğleden sonrada akşama plan yapma işten erken çıkıp yemege götürücem seni diye .. Ben de annen gelicekti dedim dur arııyım annemi bugun gelmesin dedi. Eşim aramış anlatmış ama ne mümkün Çocukların evlilk yıldonumu evden de çalışıyor bu kız belli ki izin alamamış, plan yapmışlar daha bu kız hazırlanacaktır diye düşün bir.. belli ki işim var ama yok gelecek illaki ozaman saat 3bucuk 4 gibi ugrarım demiş eşime Beni kitledi resmen duşa da giremedim ne fön çekebildim ne makyaj ne ütü.. saat 4bucukta geldi saat 5:10 gibi gitti.. Pasaklı pasaklı yemeğe gittik biz de eşimle Zaten kilolandım diye moralman çöküğüm bari kendime bir çeki düzen verebilseydim... Neyse bu moralimi bozmasın dedim bari yemek güzel geçsin.. Eve döndük odanın ışıkları yakmamızla birlikte üstümüzü değiştiriyoruz yatak odasında eşimin telefon çaldı. Dedim kesin annendir ışıkları gördü arıyor.. İki dakka izin verseydi keşke bir üstümüzü değişeydik.. Eşim açtı telefonu ışıkları gördün hemen aradın dimi dedi. Bunu deyince insan alınır ama alınmıyor da evet diyip gülüyor Yaa kızlar akıl verin hormonlarım zaten tepemde saygısızlık da etmek istemiyorum ama eşimin sözlerinden de anlamıyor benim bir şeyler yapmam lazım düzgün bir yolunu bulup ama aklımın durduğu noktadayım

Maşallah bebişine annesi. Rabbim saglikla nasip etsin

Kendini hazir hissetmiyor belki.bi kac gun daha dene sonra birak olmazsa ama seneye bebisin alti baglaninca o kiskanclik yapip birakmak istemzse o daha zor olur.biraz daha ugras derim sabirli olmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…