- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #35.301
Ordan arkaniza bakmadan tasinin canim baska turlu kurtulamazsinyaaa bende de durum aynı her tatil kv demlere seefrihisara giderdik son uc senedir esimin anneannesine ugruyordum İzmire 2 gun onda kalıp dogrudan annemlerin yanına bodruma geçiyordum ayrı ayrı tatil yapıyorduk birnevi.. Napıım bir tatilim var onda da askeri kamp gibi sabah 6buucukta annesi kalkar tıngırdamaya baslar 7de uyan kahvaltı hazırla apartoprar kahvaltı et yanlarında uzanamadan dinlenemeden bir gun gecir ogle yemegı aksam yemegı etrafı topla gun bıtıyor.. Boyle boyle tatil bitiyor Dinlenmek için gidiyorsun gerilip kasılıp dönüyorsun Çocuk olunca şimdi meccbur orda kalıncak hamilelik haberini alınca odayı bile hazırladılar
Dün de evlilk yıldonumumuzdü. Ben de evden çalışıyordum. Camlarımız birbirini gördüğü için penceremden evde olduğumu anlayıp aradı evden çalıştığımı öğrendiği için de bana ugramak istedi kv. Halletmem gereken işlerim oldugu için ogleden sonra gelin dedim. Yani gelmeyiver ogun dimi? Eşim aradı öğleden sonrada akşama plan yapma işten erken çıkıp yemege götürücem seni diye .. Ben de annen gelicekti dedim dur arııyım annemi bugun gelmesin dedi. Eşim aramış anlatmış ama ne mümkün Çocukların evlilk yıldonumu evden de çalışıyor bu kız belli ki izin alamamış, plan yapmışlar daha bu kız hazırlanacaktır diye düşün bir.. belli ki işim var ama yok gelecek illaki ozaman saat 3bucuk 4 gibi ugrarım demiş eşimeBeni kitledi resmen duşa da giremedim ne fön çekebildim ne makyaj ne ütü.. saat 4bucukta geldi saat 5:10 gibi gitti.. Pasaklı pasaklı yemeğe gittik biz de eşimle Zaten kilolandım diye moralman çöküğüm bari kendime bir çeki düzen verebilseydim... Neyse bu moralimi bozmasın dedim bari yemek güzel geçsin.. Eve döndük odanın ışıkları yakmamızla birlikte üstümüzü değiştiriyoruz yatak odasında eşimin telefon çaldı. Dedim kesin annendir ışıkları gördü arıyor.. İki dakka izin verseydi keşke bir üstümüzü değişeydik.. Eşim açtı telefonu ışıkları gördün hemen aradın dimi dedi. Bunu deyince insan alınır ama alınmıyor da evet diyip gülüyor Yaa kızlar akıl verin hormonlarım zaten tepemde saygısızlık da etmek istemiyorum ama eşimin sözlerinden de anlamıyor benim bir şeyler yapmam lazım düzgün bir yolunu bulup ama aklımın durduğu noktadayım
Allah kolaylık versin canım çok şükür k.v falan anlayışlıdır hiç bi konuda sık boğaz etmezyaaa bende de durum aynı her tatil kv demlere seefrihisara giderdik son uc senedir esimin anneannesine ugruyordum İzmire 2 gun onda kalıp dogrudan annemlerin yanına bodruma geçiyordum ayrı ayrı tatil yapıyorduk birnevi.. Napıım bir tatilim var onda da askeri kamp gibi sabah 6buucukta annesi kalkar tıngırdamaya baslar 7de uyan kahvaltı hazırla apartoprar kahvaltı et yanlarında uzanamadan dinlenemeden bir gun gecir ogle yemegı aksam yemegı etrafı topla gun bıtıyor.. Boyle boyle tatil bitiyor Dinlenmek için gidiyorsun gerilip kasılıp dönüyorsun Çocuk olunca şimdi meccbur orda kalıncak hamilelik haberini alınca odayı bile hazırladılar
Dün de evlilk yıldonumumuzdü. Ben de evden çalışıyordum. Camlarımız birbirini gördüğü için penceremden evde olduğumu anlayıp aradı evden çalıştığımı öğrendiği için de bana ugramak istedi kv. Halletmem gereken işlerim oldugu için ogleden sonra gelin dedim. Yani gelmeyiver ogun dimi? Eşim aradı öğleden sonrada akşama plan yapma işten erken çıkıp yemege götürücem seni diye .. Ben de annen gelicekti dedim dur arııyım annemi bugun gelmesin dedi. Eşim aramış anlatmış ama ne mümkün Çocukların evlilk yıldonumu evden de çalışıyor bu kız belli ki izin alamamış, plan yapmışlar daha bu kız hazırlanacaktır diye düşün bir.. belli ki işim var ama yok gelecek illaki ozaman saat 3bucuk 4 gibi ugrarım demiş eşimeBeni kitledi resmen duşa da giremedim ne fön çekebildim ne makyaj ne ütü.. saat 4bucukta geldi saat 5:10 gibi gitti.. Pasaklı pasaklı yemeğe gittik biz de eşimle Zaten kilolandım diye moralman çöküğüm bari kendime bir çeki düzen verebilseydim... Neyse bu moralimi bozmasın dedim bari yemek güzel geçsin.. Eve döndük odanın ışıkları yakmamızla birlikte üstümüzü değiştiriyoruz yatak odasında eşimin telefon çaldı. Dedim kesin annendir ışıkları gördü arıyor.. İki dakka izin verseydi keşke bir üstümüzü değişeydik.. Eşim açtı telefonu ışıkları gördün hemen aradın dimi dedi. Bunu deyince insan alınır ama alınmıyor da evet diyip gülüyor Yaa kızlar akıl verin hormonlarım zaten tepemde saygısızlık da etmek istemiyorum ama eşimin sözlerinden de anlamıyor benim bir şeyler yapmam lazım düzgün bir yolunu bulup ama aklımın durduğu noktadayım
Yapmaz kuzum simdide bobreklerin rahatsiz usutursun ayaklari yapiyoİnşallah yapar bi planda sürpriz yapar sana
Seneye kadar beklicen ozaman kuzum ama iyi düşün kocan senin iyiliğin için bunları düşünüyorYapmaz kuzum simdide bobreklerin rahatsiz usutursun ayaklari yapiyo
Tamam canım öyle yapayım mecburum artık bir şekilde öğrenecekKendini hazir hissetmiyor belki.bi kac gun daha dene sonra birak olmazsa ama seneye bebisin alti baglaninca o kiskanclik yapip birakmak istemzse o daha zor olur.biraz daha ugras derim sabirli olmak lazim.
Valla eşim hiç niyetli değil canım konumu, genişliği çok iyi diye.. AYnı fiyata takas edebileceğimiz ev de bulamıyorum yaa çok küçük ya çok eski ya da merkezi değil diye ikna edemiyorumOrdan arkaniza bakmadan tasinin canim baska turlu kurtulamazsin
yaaa bende de durum aynı her tatil kv demlere seefrihisara giderdik son uc senedir esimin anneannesine ugruyordum İzmire 2 gun onda kalıp dogrudan annemlerin yanına bodruma geçiyordum ayrı ayrı tatil yapıyorduk birnevi.. Napıım bir tatilim var onda da askeri kamp gibi sabah 6buucukta annesi kalkar tıngırdamaya baslar 7de uyan kahvaltı hazırla apartoprar kahvaltı et yanlarında uzanamadan dinlenemeden bir gun gecir ogle yemegı aksam yemegı etrafı topla gun bıtıyor.. Boyle boyle tatil bitiyor Dinlenmek için gidiyorsun gerilip kasılıp dönüyorsun Çocuk olunca şimdi meccbur orda kalıncak hamilelik haberini alınca odayı bile hazırladılar
Öfff yakin olmak iyi degil be kuzum valla benim evim yakin olsun kv bizden cikmaz kesin Allahtan 2 vasita 30 dk arabayla 20 dk zirt birt gelemiyo ama yeni evlilerken eltimler yurume mesafesindeymis eltim cozumu tasinmakta bulmus ne yap et ikna et yoksa cocuk dogunca size kamp kurarValla eşim hiç niyetli değil canım konumu, genişliği çok iyi diye.. AYnı fiyata takas edebileceğimiz ev de bulamıyorum yaa çok küçük ya çok eski ya da merkezi değil diye ikna edemiyorumKonuyu açtıkça kavga ediyoruz Bir gün tepem atacak evi yakıcam o olacak
Cnm brlki sicaklarfan halsiz oluyo yavrucakGünaydin sicaktan bunalmis anneler bizde 8 bucukta kalktik kizimla kahvalti ettik yine oglandan ses soluk yok bu cocuga noldu firil firil donerdi iyice stres oldum bu gidisle acili boyliycam
Annemde oyle diyo bunaliyodur uyukluyodur diye bilmem ki ara ara kimildiyo ama guclu degil hemen ptesi olsun artik yaCnm brlki sicaklarfan halsiz oluyo yavrucak
Yani orda bobrek sancim tutarsa cocukla rezil oluruz diye diyo hakli kuzum yaaSeneye kadar beklicen ozaman kuzum ama iyi düşün kocan senin iyiliğin için bunları düşünüyor
aaaaa inanmıyorum eşimin lafı bu anne var annecik var :)) aynen canım haklısın allah korusun kötü bişey yaşasan yine sen kötü anne olursun niye tedbirli olmadın derler bu kez de.. böyleleri ıslak odunla dövülmek istiyoBen bebeğimi ilk 7mm ken gördüm,solucan gibiydi, o zaman benim için önemi neyse son nefesimde bile önemi aynı olacak.
Herkes saygılı değil malesef tatlım. Teselli falan vermek de değil bunlarınki sen pimpiriksin sen titizsin olayı. ....Kusura bakmasinlar anne var annecik var.Biz burda hepimiz gerçekten sansliyiz ki Rabbim bize gerçek anne duygularını nasip eylemiş.Şükürler olsun.
Sağol canımAllah kolaylık versin canım çok şükür k.v falan anlayışlıdır hiç bi konuda sık boğaz etmez
Koyuyorum aslında canım, ilgiliyken iyi davranıyorum ben de içimden geldiği gibi zor durumlarında da yanlarındayım hep şikayet etmem ama herşeye karıştıgında ise mesafe koyuyorum araya bozuluyor bukez ama yine de işe yaramıyor..ayyy ayyy çok zor durumlar. insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten. insan azcık anlayışlı olur, yabancı olsa yapmaz diyorsun ama işte huy maalesef belli bir yaştan sonra hiç değişmiyor. neyse ki eşin bazı şeylerin farkında ve oda konuşuyor. ya bir de oda bu konuda anlayışsız olup üstüne gelip seni gerseydi. yapı bu değişmez ama sen biraz belki mesafe koymaya çalışabilirsin.
zaten bu sıcakta bi de çalışmakay sorma aynı dert bende de var. unutkanlıkta tavan yapmış durumdayım. özellikle işte çok kötü oluyor. dün bir evrak ile ilgili 20 dk düşündüm neydi diye. dedim zeynep bu hiç normal değil. evet bu lcw bende gıcık oluyorum, bir kere beni çok sinir etmişlerdi. normalde internette çeşit olmaz bunlarda tam tersi :)
Sağol canımAllah kolaylık versin canım çok şükür k.v falan anlayışlıdır hiç bi konuda sık boğaz etmez
Çok doğru diyorsun canım zaten onun korkusu sardı iyice ev aramaya devam bakalım kocişi nasıl ikna edicemÖfff yakin olmak iyi degil be kuzum valla benim evim yakin olsun kv bizden cikmaz kesin Allahtan 2 vasita 30 dk arabayla 20 dk zirt birt gelemiyo ama yeni evlilerken eltimler yurume mesafesindeymis eltim cozumu tasinmakta bulmus ne yap et ikna et yoksa cocuk dogunca size kamp kurar
ohhh güzel olur güzel git bence hiç durma biz 2 günlüğüne mersine gittik o bile nasıl iyi geldi denizden esiyo en azından biraz.. biz çölde yaşadığımız için :))Ben buraya katlanamıyorum eşim de antalya ya tatil planı yapıyor Onuda kırmak istemiyorum nasıl olcak bilemedim
Surekli göz altindayiz filan desen kizar miSağol canımValla benimki de kendi kendini tarif ederken birine anlatırken hatta bazan bana anlatırken bile öyle olduğunu iddia ediyor.. Canım der sever ilgi gösterir ardından aklına gelmeyecek herşeye karışmaya başlar, dediğini yaptırana kadar huzur bozar, cümle arasında minik minik iğneleyerek eleştirir, kıyaslar, ışık görür arar, fırsatını bulsa hergün de bana uğrayacak.. Dengesiz yaptı beni de nasıl davranacagımı şaşırdım Dün madem geldi dedim iyi niyet işte sevinsin diye ultrason videosunu izletiyorum. Biz videoyu izlerken eşim de saat 5te eve geldi güya hazır olucaktım o saate ya neyse... eşime "yazııkkk minnacık yere sıkışmış iki buklum duruyor yavrucak" demezmi... Böyle de konuşmaları var ne demek istediğini de anlamıyorum
Çok doğru diyorsun canım zaten onun korkusu sardı iyice ev aramaya devam bakalım kocişi nasıl ikna edicem
inşallah canım inşallah burada hep güzel haberler paylaşmayı nasip etsin RabbimÖlçüm hataları ,bebek duruşu makat veya baş geliş,bebek suyunun bir miktar az olması, iç basinç ile ilgili etkenler yaniltabiliyor ve her doktor bunu farklı yorumlayabiliyor.Sana içini ferah tut desem de için yanıyor biliyorum.....ama ben Rabbim e sığınıyorum.O bize anne olma mertebesini uygun gördü ise hayırlı olanı da vermiştir çoktan. Belki bunlar bize birer sınav. ... Tecrübe .,alıştırma. ..İşyerinden bazı arkadaşlar ayyy ne kadar pimpiriksin bişey olmaz diyenler vardı bana....Pardon da bu kapalı bir kutu nasıl bilebilirim daha güvenilir daha tecrübeli bir doktora gitmeden nasıl içim bir nebze rahatlayabilir.Kendileri çocuklarına Anneanne babaanne bakmasın rağmen 1 derece yükselen ateste işe gelmiyorlar. Tabi onlarınki evlat benimki değil.Nolacak ki benimki daha et parçası.....Zihinleri kit insan topluluğu çok....Olur da sana biri derse bu tarz bana edilen lafları lütfen metanetli ol.Hersey güzel olacak.Hepimiz tüm topicteki arkadaşlarımız sırasıyla güzel güzel dogumlarimizi yapıp bebişlerimizin guzelliklerini konuşuyor olacağız.Rabbim bize o günleri nasip etsin en büyük dileğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?