bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ordan arkaniza bakmadan tasinin canim baska turlu kurtulamazsin

Allah kolaylık versin canım çok şükür k.v falan anlayışlıdır hiç bi konuda sık boğaz etmez

Ordan arkaniza bakmadan tasinin canim baska turlu kurtulamazsin
Valla eşim hiç niyetli değil canım konumu, genişliği çok iyi diye.. AYnı fiyata takas edebileceğimiz ev de bulamıyorum yaa çok küçük ya çok eski ya da merkezi değil diye ikna edemiyorum Konuyu açtıkça kavga ediyoruz Bir gün tepem atacak evi yakıcam o olacak

ayyy ayyy çok zor durumlar. insan ne yapacağını şaşırıyor gerçekten. insan azcık anlayışlı olur, yabancı olsa yapmaz diyorsun ama işte huy maalesef belli bir yaştan sonra hiç değişmiyor. neyse ki eşin bazı şeylerin farkında ve oda konuşuyor. ya bir de oda bu konuda anlayışsız olup üstüne gelip seni gerseydi. yapı bu değişmez ama sen biraz belki mesafe koymaya çalışabilirsin.

Öfff yakin olmak iyi degil be kuzum valla benim evim yakin olsun kv bizden cikmaz kesin Allahtan 2 vasita 30 dk arabayla 20 dk zirt birt gelemiyo ama yeni evlilerken eltimler yurume mesafesindeymis eltim cozumu tasinmakta bulmus ne yap et ikna et yoksa cocuk dogunca size kamp kurar

aaaaa inanmıyorum eşimin lafı bu anne var annecik var :)) aynen canım haklısın allah korusun kötü bişey yaşasan yine sen kötü anne olursun niye tedbirli olmadın derler bu kez de.. böyleleri ıslak odunla dövülmek istiyo

Allah kolaylık versin canım çok şükür k.v falan anlayışlıdır hiç bi konuda sık boğaz etmez
Sağol canım Valla benimki de kendi kendini tarif ederken birine anlatırken hatta bazan bana anlatırken bile öyle olduğunu iddia ediyor.. Canım der sever ilgi gösterir ardından aklına gelmeyecek herşeye karışmaya başlar, dediğini yaptırana kadar huzur bozar, cümle arasında minik minik iğneleyerek eleştirir, kıyaslar, ışık görür arar, fırsatını bulsa hergün de bana uğrayacak.. Dengesiz yaptı beni de nasıl davranacagımı şaşırdım Dün madem geldi dedim iyi niyet işte sevinsin diye ultrason videosunu izletiyorum. Biz videoyu izlerken eşim de saat 5te eve geldi güya hazır olucaktım o saate ya neyse... eşime "yazııkkk minnacık yere sıkışmış iki buklum duruyor yavrucak" demezmi... Böyle de konuşmaları var ne demek istediğini de anlamıyorum
Koyuyorum aslında canım, ilgiliyken iyi davranıyorum ben de içimden geldiği gibi zor durumlarında da yanlarındayım hep şikayet etmem ama herşeye karıştıgında ise mesafe koyuyorum araya bozuluyor bukez ama yine de işe yaramıyor.. Evet ışığı gördüm de aradım derken ki gülmesini takınıp gene geliyor ..

zaten bu sıcakta bi de çalışmak allah yardımcın olsun canım.. bebişler doğunca halimizi düşünemiyorum o yorgunluklarla ama olsun yeter ki gelsin onlar

Sağol canım Valla benimki de kendi kendini tarif ederken birine anlatırken hatta bazan bana anlatırken bile öyle olduğunu iddia ediyor.. Canım der sever ilgi gösterir ardından aklına gelmeyecek herşeye karışmaya başlar, dediğini yaptırana kadar huzur bozar, cümle arasında minik minik iğneleyerek eleştirir, kıyaslar, ışık görür arar, fırsatını bulsa hergün de bana uğrayacak.. Dengesiz yaptı beni de nasıl davranacagımı şaşırdım Dün madem geldi dedim iyi niyet işte sevinsin diye ultrason videosunu izletiyorum. Biz videoyu izlerken eşim de saat 5te eve geldi güya hazır olucaktım o saate ya neyse... eşime "yazııkkk minnacık yere sıkışmış iki buklum duruyor yavrucak" demezmi... Böyle de konuşmaları var ne demek istediğini de anlamıyorum
Çok doğru diyorsun canım zaten onun korkusu sardı iyice ev aramaya devam bakalım kocişi nasıl ikna edicem

Ben buraya katlanamıyorum eşim de antalya ya tatil planı yapıyor Onuda kırmak istemiyorum nasıl olcak bilemedim
ohhh güzel olur güzel git bence hiç durma biz 2 günlüğüne mersine gittik o bile nasıl iyi geldi denizden esiyo en azından biraz.. biz çölde yaşadığımız için :))

Surekli göz altindayiz filan desen kizar mi

inşallah canım inşallah burada hep güzel haberler paylaşmayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…